Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Φιγουρες!!

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#166 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 13 February 2009 - 09:39

Είναι πολύ όμορφες όλες!!μια φίλη μου απο Ισπανία που δούελευε μεταφράστρια στην Ιαπωνία μου είχε στείλει μια φιγούρα του HYUGA KOJIRO αλλά την έχασα μετά από μια μετακόμιση...:uhh:και ήταν πολύ ωραια!!!
Posted Image

#167 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 13 February 2009 - 10:08

Μωλις μου 'ρθε ο luffy και choper !!!!

Το starwhat crew σε λιγους μηνες θα ολοκληρωθει !!!

Spoiler:

#168 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 13 February 2009 - 11:25

Spoiler:

τζαματες φιγουρες
εγω παλι ψαχνω καμια φιγουρα του L αλλα δεν βρισκω πουθενα:nanana::nanana:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#169 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 13 February 2009 - 12:19

τζαματες φιγουρες
εγω παλι ψαχνω καμια φιγουρα του L αλλα δεν βρισκω πουθενα:nanana::nanana:

Είχα βρει μία τρομερή με τον κλασικό τρόπο που κάθεται στον καναπέ και σέρβιρε καφέ. Εκείνη την ώρα δεν είχα λεφτά για να την πάρω και όταν βρήκα δεν υπήρχε.

#170 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 13 February 2009 - 12:39

Search Results

PORTRAIT OF PIRATES - beNippon: Buy & import directly from Japan! Manga, Electronic Dictionaries, Figures, Artbooks, etc.

Από το πρώτο θέλω Chopper,Rob Lucci {προτιμούσα Zoro αλλά δεν υπάρχει} και Nami ή LuffyΑπό το δεύτερο θα τσιμπήσω Ace και Robin σε preorder(είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές αλλά θα γλιτώσω κάποια λεφτά στο shipping παρά αν τις έπαιρνα ξεχωριστά).Έχει κανείς καμία καλύτερη πρόταση ?
Τέλος αν υπάρχει καμιά πληροφορία για τα site αυτά και για το αν μπορούν να μου τα στείλουν ως gifts για να γλιτώσω τελωνείο θα ήταν καλοδεχούμενη.

#171 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 13 February 2009 - 16:38

sgouver ειναι καλης ποιοτητας οι φιγουρες? Να εμπειστευτω τον πωλητη ε? Σαν δωρο στ εστειλε?
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#172 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 13 February 2009 - 17:18

sgouver ειναι καλης ποιοτητας οι φιγουρες? Να εμπειστευτω τον πωλητη ε? Σαν δωρο στ εστειλε?

Κοιτα για μενα ειναι πολυ απλο...

Αμα μου ελεγες 300 ευρω για 6 original ή 60 ευρω για 6 counterfeit.

Mε τα χιλια διαλεγω counterfeit (μιλωντας παντας για τα συγκεκριμενα) !!!

H ποιοτητα στον luffy και choper ειδικα εμενα με εχει αφησει βλακα...δεν εχω βεβαια τα original για να συγκρινω αλλα τι να πω ? Εμενα οπτικα με καλυπτουν πληρως. Η φωτογραφια πιστευω μιλαει απο μονη της.

Απο εδω αγορασα τον luffy και choper
New Lot of One Piece 2pcs Figures 13-24CM on eBay, also One Piece, Japanese Anime, Animation, Collectables (end time 08-Mar-09 07:27:14 GMT)

Ναι σαν δωρο ηταν λογικα...οπως ολα τα κινεζικα :-D

#173 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 13 February 2009 - 21:19

Χμμ κοιτα εχεις δικιο... Για μενα δεν ειναι η αυθεντικοτητα οπως λες κ εσυ. Εγω κοιταω την σπανιοτητα της φιγουρας σε περιπτωση που θελω να τα δωσω ολα... λοιπον Ναμι κ Βιβι θα κυνηγησω λολ

Κ ναι ειναι ωραιο ν κανουμε μια συναντηση λολ. βασικα εχω εξεταστικη αυτην την περιοδο κ λιγο δυσκολευομαι αυτες τις μερες <<

Ο ιδιος ο πωλητης δεν εχει την Ναμι >.<

Μου τη προτεινετε αυτη? ONE PIECE PORTRAIT OF PIRATES POP NAMI FIGURE AA280 on eBay, also One Piece, Japanese Anime, Animation, Collectables (end time 16-Feb-09 02:46:58 GMT)

Πολυ φθηνη μου φαινεται λολ
Posted Image

#174 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 February 2009 - 21:58

[media]http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-xvii/sos-galactic-patrol-nagato-figure.jpg[/media]

me waaaaaaaaaaaaaaaaaaants

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#175 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 14 February 2009 - 00:05

Για ριχτε μια ματια εδω Catalogue Abysse Corp - Distributeur Trading Card Game - Figurines Manga, Comics, Jeux Video - Accessoires pour cartes - ...

Απο τα πλεον δυσευρετα αγαλματα...Ισως και να σκοτωνα για να το αποκτησω αν και εχω το modelkit [media]http://www.unearthlypossessions.com/images/chiller_fall2003_small/devilman_maxfactory.JPG[/media]

Χμμ κοιτα εχεις δικιο... Για μενα δεν ειναι η αυθεντικοτητα οπως λες κ εσυ. Εγω κοιταω την σπανιοτητα της φιγουρας σε περιπτωση που θελω να τα δωσω ολα... λοιπον Ναμι κ Βιβι θα κυνηγησω λολ

Κ ναι ειναι ωραιο ν κανουμε μια συναντηση λολ. βασικα εχω εξεταστικη αυτην την περιοδο κ λιγο δυσκολευομαι αυτες τις μερες <<

Ο ιδιος ο πωλητης δεν εχει την Ναμι >.<

Μου τη προτεινετε αυτη? ONE PIECE PORTRAIT OF PIRATES POP NAMI FIGURE AA280 on eBay, also One Piece, Japanese Anime, Animation, Collectables (end time 16-Feb-09 02:46:58 GMT)

Πολυ φθηνη μου φαινεται λολ

Φθηνη δεν φαινετα τζαμπα ειναι.Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι original και ειναι απο Κινα.Αρκετες φορες βαζουν διαφορετικη φοτο απο αυτο που πουλανε.Στο λεω γιατι αρκετες φορες μου εχει βγει μαπα το καρπουζι:hahaha:!!!!

Edited by Kenny, 15 February 2009 - 03:38.
TRIPLE post o___________________________O

#176 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 February 2009 - 00:48

Spoiler:

:OMG3: έχουμε το ίδιο λεξικό.(αυτό πίσω από τον Chopper)

Posted Image

#177 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 14 February 2009 - 01:52

:OMG3: έχουμε το ίδιο λεξικό.(αυτό πίσω από τον Chopper)

Eισαστε και εσεις λατρης της Αρχαιας Ελληνικης γραμματιας αγαπητε jiraya ?

Y.G.
Ημουν σχεδον σιγουρος οτι καποιος θα μου πεταξει κατι για ενα απο τα βιβλια...lol

#178 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 14 February 2009 - 03:15

Φθηνη δεν φαινετα τζαμπα ειναι.Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι original και ειναι απο Κινα.Αρκετες φορες βαζουν διαφορετικη φοτο απο αυτο που πουλανε.Στο λεω γιατι αρκετες φορες μου εχει βγει μαπα το καρπουζι:hahaha:!!!!

Χμμ κ ο αδελφος μου μου λεει ν την παρω αυθεντικη μιας που θελω μονο αυτη. Μου τη σπαει οτι ειναι τοσο ακριβη :/

Παιδια πυλανε την Ναμι σε κανενα Σολαρις η Οτακου νο Σεκαι η κανενα παρομοιο μαγαζι μπας κ γλυτωσω αποστολη?
Posted Image

#179 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 14 February 2009 - 11:52

Χμμ κ ο αδελφος μου μου λεει ν την παρω αυθεντικη μιας που θελω μονο αυτη. Μου τη σπαει οτι ειναι τοσο ακριβη :/

Παιδια πυλανε την Ναμι σε κανενα Σολαρις η Οτακου νο Σεκαι η κανενα παρομοιο μαγαζι μπας κ γλυτωσω αποστολη?

Χμ κοιτα αν σου αρεσει τοοοοσο πολυ μαζεψε λεφτα και παρε την.Με μια ματια την βρικα και με βαση τις αγορες που κανω εγω θα σου βγει γυρω 55 ευρωπουλα,που οσο περιεργο κι αν σου ακουστει(ελπιζω οχι)ειναι μια λογικη τιμη. figure one piece pop portrait of pirates NEO nami 2 on eBay, also Other, Japanese, Anime, Animation Art Characters, Collectibles (end time 05-Mar-09 05:22:13 GMT)
Δεν ξερω αν εχεις υποψην την συγκεκριμενη εταιρια αλλα εχει βγαλει και αυτο που ΣΙΓΟΥΡΑ τον ξερεις Captain Herlock: Harlock w/ Commander's Chair Statue on eBay, also Other, Japanese, Anime, Animation Art Characters, Collectibles (end time 18-Feb-09 05:00:40 GMT)
Το solaris τον εχει φερει με 108 ευρω!!!Εμενα μου στοιχισε 80.
Κανε την επιλογη σου...

Edited by rahxephon, 14 February 2009 - 16:30.

#180 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 15 February 2009 - 03:42

lol δικιο εχεις >.< Τεσπα μολις τωρα βγηκαν σπανιες φιγουρες Ρεσιντεντ!

4 figures Resident evil (Jill, Chris,Mister X) su eBay.it, Figurines, Statues, Jeux, Jouets, Figurines

Chris (Code Veronica), Jill (RE1) Jill (RE3) k Super Tyrant

Βασικα μ ενδιαφερει μονο η τελευταια φιγουρα. Σε οπιον ενδιαφερουν οι αλλες εας το μοιρασουμε τι λετε? λολ Για λιγη οικονομια :tensai:

ΝΟΤΕ--> Αυτες οι φιγουρες δε βρισκονται πια στην αγορα. Η εταιρια που τις εφτιαξε ειναι η ιαπωνικη Moby Dick οποτε γινεται πολεμος γ αυτες. Περιμενω νεα

Α κατι αλλο rah οταν παω εξοχικο παω να βγαλω κ εγω φωτο τη συλλογη μου να τη δεις γιατι τωρα δεν εχω φωτο της λολ
Posted Image