Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Δυτικά RPG εναντίον Ιαπωνικών RPG
Posted 27 July 2008 - 18:17
Posted 27 July 2008 - 19:36
Posted 27 July 2008 - 19:39
Posted 27 July 2008 - 21:14
Και για το Baldur's Gate, θα πω ότι είναι από τα καλύτερα Δυτικού τύπου αλλά απλά είχε υπερβολική "ποζεριά" λόγω των epic αποχρώσεων του και καταντούσε κι αυτό δυστυχώς μετά από λίγο ανελέητο σφαξίδι. Και κλασικά, οι υποαποστολές ήταν η πλοκή παρά η κεντρική ιστορία.
Posted 04 August 2008 - 11:37
Οσο για το Ποκεμον συμβαν ειμαι και γω με τους υπολοιπους στο οτι ειναι παιδαριωδες σεναριο και οτι ο λογος που εχει πωλησεις ειναι οτι εχει γινει πασιγνωστο στις μικρες ηλικιες.Οσο και να το διαψευσει καποιος.Δεν μπορω να πω και γω περασα την εποχη ποκεμον και επαιζα και τα παιχνιδια αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κατι για να με προσεγγισει τωρα.Το οτι σου λεει καποιος κατι για το παιχνιδι δεν προκειται να σε κανει να αλλαξεις γνωμη ουτε να το παρατησεις ειτε εχει δικιο ειτε οχι.Εσυ θα συνεχισεις να το γουσταρεις επειδη σαρεσει.απο κει και περα τελεια και παυλα.Αν βρεις καποιον που να πιστευει το ιδιο εκανες την τυχη σου
gomen για το offtopic αλλα ειπα να δωσω και γω τη συμβουλη μου.
Posted 04 August 2008 - 12:00
Posted 04 August 2008 - 14:10
Χωρίς πλάκα, one liners σαν αυτό το σχόλιο μόνο κακό κάνουνε στις προτάσεις σου. Βάλε αλατοπίπερο.
(τα Ιαπωνικά για την ώρα σκίζουνε στο poll και αυτό δεν είναι one liner)
Posted 04 August 2008 - 14:16
Posted 04 August 2008 - 14:22
Posted 04 August 2008 - 15:39
Posted 04 August 2008 - 21:11
Posted 20 October 2010 - 20:35
Απο τη μια τα Ιαπωνικα ειναι πολυ ποιο βολικα,ομορφα,ανετα,χωρις καθολου bugs,glitches etc.,αλλα με ενοχλει ο στενομοιαλος χαρακτηρας τους καιη τεραστια ελειψη ρεαλισμου.
Τα δυτικα ειναι πολυ ποιο ελεφθερα και συνιθως σε αφηνουν να διαμορφωσεις εσυ την εμφανιση και την προσωπικοτητα του χαρακτηρα σου,κατι που προσωπικα μου αρεσει πολυ
(ο αδερφος μου θα τριζει τα δοντια του).Επισης,το interaction με τους απλους χαρακτηρεςειναι συνιθως πιο ρεαλιστικο και συχνα σου δηνεται η επιλογη να διαλεξεις τι θα απαντησεις, αντι για εναν προταγωνιστη που δεν εχει την παραμικρη προσωπικοτητα η καποια συγκεκριμενη, με την οποια ισως ο παικτης να διαφωνει.δυστηχως ομως,συνιθως υπαρχουν διαφορα καταστροφικα glitches και πολες φορες οσο πιο ρεαλιστικα προσπαθουν να γινουν, τοσο πιο πολλα κουλα πραγματα γινονται.
Γενικα, ολα ειναι σχετικα με τον καθε τιτλο.Τα περισσοτερα Ιαπωνικα ειναι λιγο πιο συντητιτικα,αλλα τουλαχιστον ξερουν τι κανουν.Αντιθετως, ελαχιστα δυτικα καταφερνουν ναικανοποιησουν τισ προοπτικες που σου δινουν αρχικα.
Edited by Kamui, 20 October 2010 - 20:52.
Posted 20 October 2010 - 21:29
ιη τεραστια ελειψη ρεαλισμου.
For Fucking Christ's Sake δεν το λεω σε σενα προσοπικα αλλα το εχω ακουσει και απο αλλους.
Its a fucking RPG in other words Role Playing Game .You dont expect realism.If you need realism then play CoD or a strategy not a RPG
Posted 21 October 2010 - 21:11
Also, troll thread...
Posted 22 October 2010 - 10:40
Βλασφημε!Το Torment imo ήταν άθλιο,ειδικά όταν μου έκαναν τη σύγκριση με neverwinter τράβαγα τα μαλλιά μου...
btw Niko,το έγραωα 2 λεπτά πριν από σένα
Ιαπωνια για mmorpgs κυριως για το artwork.
Οσο για single Δυση λογω του DnD γενικοτερα. Βεβαια σειρες οπως Final Fantasy κανουν την επιλογη δυσκολη.
Edited by RestInPieces, 22 October 2010 - 10:45.