Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Movie Pictures Trivia!
Started By
Zoro
, Apr 03 2008 13:56
4772 replies to this topic
Posted 06 May 2008 - 22:22
The Red violin????
Posted 06 May 2008 - 22:45
Ιησούς χρηστός υπέρλαμπρος αστέρας;
Jesus Christ superstar?
Jesus Christ superstar?
Posted 06 May 2008 - 22:58
Σωστή

Posted 06 May 2008 - 23:15
Μήπως Βίκτωρ Βικτώρια?
Posted 07 May 2008 - 08:48
nope....
πρωταγωνιστεί παιδί θαύμα /χορεύτρια με τάση να ντύνεται ιαπωνέζα σε ταινίες.
άρχισε να χορεύει όταν η μάνα της την έστειλε σε μαθήματα χορού επειδή είχε αδύναμους αστραγάλους
πρωταγωνιστεί παιδί θαύμα /χορεύτρια με τάση να ντύνεται ιαπωνέζα σε ταινίες.
άρχισε να χορεύει όταν η μάνα της την έστειλε σε μαθήματα χορού επειδή είχε αδύναμους αστραγάλους
Posted 07 May 2008 - 22:59
Found It:D
Sweet Charity^^
(Shirley MacLaine the actress)
Confirm...
EDIT:Λοιπον για να συνεχιστει το παιχνιδι θα βαλω νεα εικονα..
ειμαι 99% σιγουρος οτι την βρηκα την προηγουμενη γιατι ειδα την ιδια εικονα στο νετ με το ονομα που εβαλα..αν δεν ειναι τελικα,πες το Lisa,να μην μετρησει η δικη μου...
Δωρο,η τελευταια μου δυσκολη(μετα για μια περιοδο θα βαζω πιο βατες^.^)
Zoro's Truly Trivial 5/5

Λοιπον,η ταινια ειναι απο τις πιο δυσκολες που εχω βαλει(για να μην πω η πιο δυσκολη)...πιστευω ειναι πολυ αγνωστη..βεβαια,πολλες φορες μερικοι μερικοι με εκπλησσουν και τελικα ισως αποδειχθει πιο γνωστη απ οσο νομιζω...
Αφηνω λιγο χωρο για hintless search και τα λεμε αυριο για το 1ο hint...
byez...
Sweet Charity^^
(Shirley MacLaine the actress)
Confirm...
EDIT:Λοιπον για να συνεχιστει το παιχνιδι θα βαλω νεα εικονα..
ειμαι 99% σιγουρος οτι την βρηκα την προηγουμενη γιατι ειδα την ιδια εικονα στο νετ με το ονομα που εβαλα..αν δεν ειναι τελικα,πες το Lisa,να μην μετρησει η δικη μου...
Δωρο,η τελευταια μου δυσκολη(μετα για μια περιοδο θα βαζω πιο βατες^.^)
Zoro's Truly Trivial 5/5

Λοιπον,η ταινια ειναι απο τις πιο δυσκολες που εχω βαλει(για να μην πω η πιο δυσκολη)...πιστευω ειναι πολυ αγνωστη..βεβαια,πολλες φορες μερικοι μερικοι με εκπλησσουν και τελικα ισως αποδειχθει πιο γνωστη απ οσο νομιζω...
Αφηνω λιγο χωρο για hintless search και τα λεμε αυριο για το 1ο hint...
byez...

Posted 08 May 2008 - 01:09
χμμμ..δν ξερω
απλα ποσταρω για να κατεχω το 1001 ποστ εδω περα..
κερδιζω τιποτα???
εντιτ¨το βραδι με χαλαει....thnx sandman!~
απλα ποσταρω για να κατεχω το 1001 ποστ εδω περα..
κερδιζω τιποτα???
εντιτ¨το βραδι με χαλαει....thnx sandman!~

Posted 08 May 2008 - 01:15
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω Bushido, έχεις το 1001!
Κι αυτό καλό είναι μωρέ...
Zoro μοίπως είναι το Strange Days;
Κι αυτό καλό είναι μωρέ...
Posted 08 May 2008 - 09:22
lol Julliet lewis uber alles!!!!
yes zoro it was that
yes zoro it was that
Posted 08 May 2008 - 15:04
Χαχα περιμενα τετοια απαντηση,μιας και επιτηδες εβαλα το ονομα στην εικονα(παγιδα

Και μιας και ο Bushido εκανε το 1000ο post (και οχι το 1001),δωρο ενα μοιρασμα hints...

Hint1:Η ταινια ειναι sci-fi και πηρε πολλα στοιχεια απο το matrix,blade runner και λιγο existenz..
Ηint2:Η ταινια ειναι Ιταλικη,παρ οτι ο lead actor ειναι ξενος...
Hint3:

πιστευω αρκετα ειναι για την ωρα..(μην πω και πολλα)...
αν παλι τπτ,εχω ετοιμη μια ευκολη αρκετα 2η εικονα και ενα πολυ κατατοπιστηκο hint..next time...
Αντε,προσπαθηστε!!
PS:Ζητω η νεα version του site!!
Posted 09 May 2008 - 01:04
Nirvana