Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Movie Pictures Trivia!

• Please log in to reply
4772 replies to this topic

#856 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 20:34

ωραία δεν είδα οτι απάντησαν
πάντως πραγματικά η ταινία ήταν του κώλου
και πραγματικά πρέπει να αποφασίστε τους κανόνες του παιχνιδιού.
γιατί στην αρχή νόμιζα θα είναι καθαρά σινεφίλ ταινίες.

και εσύ ζορό... είχα περισότερες πιθανότητες να σου απαντήσω τι έφαγες έχοντας μυρίσει την κλανιά σου παρά διαβάζοντας τα hint σου.
το παιχνίδι το κάνουμε για να διασκεδάζουμε και όχι να λύνουμε σταυρόλεξα.

Πρωτον την εχεις δει την ταινια??

Και δευτερον ποτε δεν ειπα οτι ειναι αριστουργημα,αλλα βλεποταν ανετα..επειδη εσενα δεν σ'αρεσε δεν ειναι αναγκη να την βρισεις?:thatsit:

Μετα,οχι,κανεις δεν ειπε οτι ειναι καθαρα σινεφιλ ταινιες..

το thread λεγεται Movie Pictures Trivia,οχι Σινεφιλ Movie Pictures Trivia και παει να πει οτι μπαινει οποιαδηποτε ταινια θελει ο καθενας...εμενα με ειδες να παραπονιεμαι οταν ο sunday εβαλε πχ μια βουλγαρικη ταινια??(ασε που ο καθενας εχει δικες του ταινιες που θεωρει σινεφιλ..)

..εφ οσων ειναι μονο ενα παιχνιδι και δινονται και βοηθητικα hints εμενα δεν με πειραζει καθολου ποια μπαινει..ασε που ο κανονας με τις 48 ωρες γι αυτο μπηκε,για να μην κολλαμε...

Tελος,δεν ειμαι ο πρωτος που βαζει hints με μορφη γριφου...κι αλλοι το χουν κανει κι εμενα μ'αρεσει το ψαξιμο ετσι...αν δεν σ'αρεσει πολυ απλα μην συμμετεχεις...οι κανονες θα παραμεινουν ετσι ομως...

[απλα ξεκαθαριζω..δεν προσπαθω να μαλωσουμε..]

(Να τωρα πχ εγω δεν βλεπω πολυ ασιατικο σινεμα και δεν την ξερω την ταινια της lucybr...ειναι υποκειμενικο ποια ταινια θεωρει σινεφιλ ο καθενας...οταν δωσει hint θα την ψαξω..αλλιως θα την βρει αλλος...και στην χειροτερη περιπτωση μετα απο 48 ωρες αλλαζουμε..δεν ειναι τοσο τραγικο..)

Lucy,εδω θα χρειαστουμε καναν sunday,the_end να μας φωτισει:orly:...αλλιως hint αργοτερα..

#857 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 21:02

Έχεις δίκιο Zoro! Αλλά η Erisabetsu είπε την γνώμη της όπως όλοι εχουν το δικαίωμα8). Πάντως Zoro μου αρέσει τις εικόνες που βάζεις :) διότι σπάω το κεφάλι μου για να τις βρώ:wallbash:! Καλά την τελευταία που έβαλες με αφησες με το στομα ανοιχτό:oo: Ειδικά με τα hints σου! Μπράβο!( κ που θα πάει μια μέρα θα την βρώ την ταινία που θα βάλεις:hehe::rofl:)

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#858 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 21:20

/off/Thanx για τα καλα σου λογια Orion!

Μην ανυσηχεις καποια στιγμη,με λιγο παιδεμα και αν πεσουν(αν εγω δωσω δλδ:hehe:) καλα hint θα την βρεις καποια ταινια μου..no big deal!:thatsit:(και μενα μ'αρεσει πολυ να ψαχνω..οταν βρηκα πχ το Fisher King με τα hints του Sandman,χαρηκα...)

/on/

Αντε ας προσπαθησω μια...

Μηπως ειναι κανα Prince of Tennis??(το χαν ξαναβαλει και σαν να μου φανηκε λιγο οικεια η εικονα σου...)

#859 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 21:32

/on/

Αντε ας προσπαθησω μια...

Μηπως ειναι κανα Prince of Tennis??(το χαν ξαναβαλει και σαν να μου φανηκε λιγο οικεια η εικονα σου...)

oμολογω πολλα περιμενα ν ακουσω αυτο ομως οχι....
not even close...
(αν ηταν Prince of Tennis θα εβαζα οπωσδηποτε screenshot με Yu Shirota και θα το βρισκατε αμεσως! :hahaha:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#860 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 21:33

Ναι δεν την εχω δει,γι αυτο:P

απλα δεν μπορω να θυμιθω ολες τις ασιατικες ταινιες που μπηκανε εδω στο trivia,γιατι μου φαινετε πρεπει να υπηρχε καποια που εμοιαζε στην εικονα σου...

#861 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 11:21

hint?

#862 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 13:02

Χμμμμμ!!! Κανένα hint???

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#863 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 13:08

hint please!:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#864 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 13:46

Memoirs of a geisha?Όχι?...(δεν το χω δει αυτό,μαντεύω)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#865 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:06

LOL ολοι Hint θελουν!!!

Λοιπον lucy,εγω λεω δωσε κανα καλο hint γιατι οι γνωστοι καμενοι βλεπω λειπουν αυτη την περιοδο...(ή μας σνομπαρουν:P)..

(καλα το memoirs of a geisha δεν ειναι 10000000000000%,ειναι πιο ψαγμενη..)

#866 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:24

Uzumaki
Δημοσιευμένη  εικόνα

#867 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:28

LOL ολοι Hint θελουν!!!

Λοιπον lucy,εγω λεω δωσε κανα καλο hint γιατι οι γνωστοι καμενοι βλεπω λειπουν αυτη την περιοδο...(ή μας σνομπαρουν:P)..

(καλα το memoirs of a geisha δεν ειναι 10000000000000%,ειναι πιο ψαγμενη..)

Χεχ!Στην τύχη το'πα γιατί ψηνόμουν άγρια να βάλω συγκεκριμένη ταινεία....:hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#868 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 15:19

hint-time!! -sorry for the delay ^^;-

-korean
-oscars
-υποτιθεται slightly "shounen-ai" στη θεματολογια..

(και για να σας προλαβω yes that's a guy in the pic... >>; )

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#869 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 15:30

the king and the clown
Wang-eui Nam-ja

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#870 LucyBR