Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Movie Pictures Trivia!
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 15:04
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 15:09
το 13th flor είναι αίσχος, μίλησα

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 15:19
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 15:37

Ηere here
Zoro's Truly Trivial Elite 2/3

No Masterpiece,but good...δεν δινω hint,αλλα επειδη την θεωρω καπως αγνωστη θα δωσω αρκετα συντομα(εκτος κι αν με εκπληξετε παλι..)...
Και φυσικα:
Τhe Thirteenth Floor Rocks!!

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 15:46
το έχω δεί 110%, δεν θυμάμαι τίτλο
13th Monkey?

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 15:54
χμμμ
το έχω δεί 110%, δεν θυμάμαι τίτλο
13th Monkey?
Nope...(υπαρχει τετοια ταινια???μηπως εννοεις το 12 monkeys?)
παντως δεν τo θυμομουνα οτι ειχε αυτη την εικονα η ταινια..καπως cool για εικονα ε?
αλλες 2 προσπαθειες(απο διαφορετικους παικτες) και θα δωσω Hint...αλλιως σε μερικες ωρες..
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 18:36
Το χα πει ειναι ψιλοαγνωστη...
Λοιπον:
1.Ειναι ολιγον copycat του seven σαν thriller
2.ο ηθοποιος που κανει τον κακο στην ταινια ειναι αυτος...

βρειτε τον ηθοποιο,βρηκατε και την ταινια...(εχει παιξει σε μερικες γνωστες..)
[αν παλι τπτ θα δωσω hint για χρονολογιες & ονοματα]
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 18:51
η ταινια ηταν The Private Life of Sherlock Holmes
κλασσικη ταινια θα ελεγα και παραξενευτικα βεβαια αν ημουν εδω θα εβαζα και αλλη φοτο αλλα τι να κανουμε..
τωρα αυτη που εβαλες δεν την ξερω...........
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 23:59
Τοσο αγνωστη...
Λεπον...
1.Η ταινια εχει να κανει με τον Χριστο...κατα καποιον τροπο..
2.Ο πρωταγονιστης εχει σαν πρωτο ονομα αυτο του Κυριου και σαν επιθετο εχει αυτο οπου ενας απο τους ηθοποιους της τριλογιας Matrix εχει σαν ονομα(δλδ του ενος το ονομα ειναι του αλλου το επιθετο...δεν λεω ποιο Matrix ομως

3.Στην ταινια παιζει και εναν μικρο ρολο ενας αρκετα γνωστος σκηνοθετης..εχουν μπει μερικες φορες εικονες απο ταινιες του εδω στο trivia..
Πιστευω με πολυ λιγο παιδεμα βρισκεται τωρα η ταινια..μην σας την χαρισω κιωλας...
Btw Barba εγω νομιζα οταν ειπες οτι ειναι γνωστος ο τυπος στην εικονα οτι εννοουσες τον ηθοποιο...που να φανταστω τον Σερλοκη...

Ελπιζω να βγαλετε κατι τωρα...
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 17:36
ίσως το έχω χαζέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση, αλλά σίγουρα δεν το έχω δει όλο.
edit: παραχωρώ τη θέση μου αφού δε θα είμαι στο pc για κάποιες ώρες.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 19:49
αφού δεν το είπε κανείς άλλος...Resurrection (1999)
ίσως το έχω χαζέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση, αλλά σίγουρα δεν το έχω δει όλο.
edit: παραχωρώ τη θέση μου αφού δε θα είμαι στο pc για κάποιες ώρες.
Ναι ρε παιδια τοσα hint ειχα δωσει...χαρισμενο ηταν...παλι καλα που υπαρχει και ο happy_end!!!

1.Resurrection,ανασταση..εχει σχεση με τον Χριστο η ιστορια γιατι ενας δολοφονος προσπαθει να ξαναφτιαξει το σωμα του,χρησιμοποιοντας κομματια απο διαφορους ανθρωπους(κεφαλια,χερια κτλ),ενα τη βδομαδα με σκοπο να τελειωσει λιγο πριν το Πασχα(δεν θυμαμαι πως τους διαλεγε..επιθετο,ημερομηνια γεννησης κτλ..)..ειναι ψιλοcopy toυ seven και σαν ατμοσφαιρα και σαν ιστορια,αλλα κατωτερο βεβαια...αξιζει ομως μια ματια...
2.Christopher Lambert o πρωταγονιστης,ο γνωστος Highlander...(Lambert Wilson απο το Μatrix,o αλλος ηθοποιος του hint)
3.Στην ταινια παιζει και cameo ο David Cronenberg τον ρολο ενος παπα..
Αυτα...
the_end το ηξερες απο την αρχη ή το βρηκες με τα hint μου τελικα?
Anyway...μην βαζω ολο εγω...καποιος γρηγορα να ανεβασει εικονα!!:df13952b:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 19:53
πάντως πραγματικά η ταινία ήταν του κώλου
και πραγματικά πρέπει να αποφασίστε τους κανόνες του παιχνιδιού.
γιατί στην αρχή νόμιζα θα είναι καθαρά σινεφίλ ταινίες.
και εσύ ζορό... είχα περισότερες πιθανότητες να σου απαντήσω τι έφαγες έχοντας μυρίσει την κλανιά σου παρά διαβάζοντας τα hint σου.
το παιχνίδι το κάνουμε για να διασκεδάζουμε και όχι να λύνουμε σταυρόλεξα.