Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Movie Pictures Trivia!
Started By
Zoro
, Apr 03 2008 13:56
4772 replies to this topic
Posted 25 April 2008 - 16:22
Damn μα γιατι λειπω παντα οταν βαζουν ταινιες που ξερω???
Να,τωρα που δεν την ξερω ειμαι εδω....
Μηπως ειναι κανενα απο τα Dirty Harry με τον Clint Eastwood???
Αλλιως....Pink Cadillac,παλι με τον Eastwood??
Να,τωρα που δεν την ξερω ειμαι εδω....

Μηπως ειναι κανενα απο τα Dirty Harry με τον Clint Eastwood???
Αλλιως....Pink Cadillac,παλι με τον Eastwood??
Posted 25 April 2008 - 18:09
Αλλη προσπαθεια...
3000 Miles to Graceland???
3000 Miles to Graceland???
Posted 25 April 2008 - 18:17
True Romance (δεν θυμαμαι τον ελληνικο τιτλο)

Posted 25 April 2008 - 18:25
Στο χωριο σου εχεις PC???
Αν οχι ποτε γυρνας μετα???(αν ειναι πανω απο 2 μερες την "χανεις" την ταινια γι αυτο λεω...)
EDIT:Σιγουρα δεν ειναι το true romance που ειπε ο retsudo?...το ψαξα κι αυτο μου φανηκε οτι ειναι...
Re-Edit:Ειναι "σιγουρα" το true romance...αρα λογικα θα συνεχισει ο retsudo αν δεν δωσεις επιβεβαιωση πριν φυγεις...

Αν οχι ποτε γυρνας μετα???(αν ειναι πανω απο 2 μερες την "χανεις" την ταινια γι αυτο λεω...)
EDIT:Σιγουρα δεν ειναι το true romance που ειπε ο retsudo?...το ψαξα κι αυτο μου φανηκε οτι ειναι...
Re-Edit:Ειναι "σιγουρα" το true romance...αρα λογικα θα συνεχισει ο retsudo αν δεν δωσεις επιβεβαιωση πριν φυγεις...
Posted 25 April 2008 - 19:29

Posted 25 April 2008 - 21:38
Ουφ μετα απο αρκετο ψαξιμο,βρηκα 2 πιθανες...
Spring, Summer, Fall, Winter ...And Spring??
Time (Shi Gan)??
Spring, Summer, Fall, Winter ...And Spring??
Time (Shi Gan)??