Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Movie Pictures Trivia!
Started By
Zoro
, Apr 03 2008 13:56
4772 replies to this topic
Posted 22 April 2008 - 02:29
Ju On(the grudge)?
Posted 22 April 2008 - 02:32
nope. Θα ξανατσεκάρω στις 5-6 το βράδυ για να δώσω κανα hint.
Posted 22 April 2008 - 02:37
Αντε αλλη μια προσπαθεια και την κανω...
One Missed Call?
One Missed Call?
Posted 22 April 2008 - 03:28
Όχι σε όλα, και Hint1 : δεν είναι Ασιατικό αλλά Ευρωπαικό. 
Hint 2 :
Επίσης είναι thriller/splatter/horror και μάλιστα απ'τα πιο σάπια/άρρωστα που έχω δει. (Άρρωστες/εμετικές σκηνές κυριολεκτικά σε όλη την διάρκεια του έργου)
Hint 3 :
Ταινία των τελευταίων ετών.

Hint 2 :
Επίσης είναι thriller/splatter/horror και μάλιστα απ'τα πιο σάπια/άρρωστα που έχω δει. (Άρρωστες/εμετικές σκηνές κυριολεκτικά σε όλη την διάρκεια του έργου)
Hint 3 :
Ταινία των τελευταίων ετών.
Posted 22 April 2008 - 14:28
Αυτό δεν είναι καν Ευρωπαικό αλλά Αμερικάνικο αν δε κάνω λάθος. Οπότε όχι.
Anyway
hint 4 : 2007 movie
Posted 22 April 2008 - 15:24
Που το βρήκες αυτό; Αμερικανούς ηθοποιούς βλέπω :S Ξέχνα τους.
Ευρωπαική παραγωγή λέμε.Τεσπά επειδή βαρέθηκα να βάζετε τόσο random, θα πω πως είναι "ΓΑΛΛΙΚΗ" ταινία να τελειώνουμε

Posted 22 April 2008 - 15:50
Ναι. Πάντως ήταν απ'τα πιο σάπια/άρρωστα thriller που έχω δει. Δεν προτείνεται για όσους δεν αντέχουν να δουν αισχρές σκηνές την μια μετά την άλλην. Πολύ cult b-movie στυλ,με περίεργο background ost για να σε τρομάζει, με καλή ατμόσφαιρα αλλά υπερβολικά σκοτεινό και hardcore για κάποιον που δεν έχει συνηθήσει.
Πολύ heavy δλδ.
Προσωπικά ΔΕΝ το προτείνω.
Go on.
Posted 22 April 2008 - 16:14
ΟΚ πρεπει να την δω τοτε
Παντως κριμα που εδωσες το ολοκληρωτικο hint,εγω θα καθομουν να δινω σιγα σιγα μικρα hint μεχρι να βρεθει ή μη στο τελος,μιας και βρηκες τοσο δυσκολη εικονα να βαλεις(κανεις δεν την βρηκε
)...δεν θα την "εδινα" τοσο απλα...
Τωρα,κοβω για λιγο τα Trivial που βαζω και δινω μια λιγο πιο ευκολη εικονα που δεν πρεπει να λειψει απο το Game...

Παντως κριμα που εδωσες το ολοκληρωτικο hint,εγω θα καθομουν να δινω σιγα σιγα μικρα hint μεχρι να βρεθει ή μη στο τελος,μιας και βρηκες τοσο δυσκολη εικονα να βαλεις(κανεις δεν την βρηκε

Τωρα,κοβω για λιγο τα Trivial που βαζω και δινω μια λιγο πιο ευκολη εικονα που δεν πρεπει να λειψει απο το Game...

Posted 22 April 2008 - 18:17
one night stand
No,no....