Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Movie Pictures Trivia!

• Please log in to reply
4772 replies to this topic

#481 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:15

Yep,κολλησαμε φαινετε:unsure:

Λοιπον,ή o the_end ας δωσει την λυση ή ο sunday ας δωσει κανα hint,δεν γινετε αλλιως...(μενουν λιγοτερες απο 36 ωρες..)

...α,καλη και η ιδεα της Erisaς...θα μπορουσαμε να κανουμε κι ετσι,αν και εμενα δεν με χαλαει κι ετσι οπως ειμαστε τωρα...χυμα...:)

Edit:Βασικα το μονο κακο με το να βαζουμε συγκεκριμενη κατηγορια συγκεκριμενη μερα,ειναι οτι οχι ολοι μας βλεπουμε πχ ασιατικες ταινιες,αρα οταν ερθει η σειρα καποιου(που δεν βλεπει)να βαλει εικονα,αν δεν εχει,τι θα κανει?θα παραχωρει την σειρα του παντα?(ενα παραδειγμα..)

Δεν υπαρχει ελευθερια ετσι...

Εγω λεω να συνεχισουμε ετσι οπως ειμαστε..

#482 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:19

Και γω γι'αυτό είπα αυτά που είπα, αλλά πιστεύω πως με κάλυψε με περιεκτικό τρόπο η ιδέα της Erisas. :)

#483 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:37

Ταινία που έγινε γνωστή κυρίως μέσω του ίντερνετ. Ο συγγραφέας δούλεψε και στο σταρ τρεκ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#484 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 16:05

Το παιχνίδι θα συνεχιστεί ως έχει, χωρίς περιορισμούς στην χώρα προέλευσης της ταινίας ή οποιοδήποτε άλλον διαχωρισμό.
Δεν είναι υλοποιήσημη η ιδέα για theme day καθώς θα έρθει σε αντίθεση με κάποιους κανόνες, όπως
''Σε περίπτωση που περάσουν 36 ώρες απο το ποστάρισμα μιας εικόνας και παρ όλες τις προσπαθειές των παικτών(κι ας είναι μία ή καμία προσπάθεια),ακόμα και με υποδείξεις,δεν καταφέρουν να βρουν το όνομα της ταινίας,ο πρώτος που θα προλάβει μπορεί,αν θέλει,να βάλει την επόμενη εικόνα''
αφού η ημέρα έχει 24 ώρες ενώ δίνεται περιθώριο 36 ωρών. Παρομοίως και για theme week να το κάνουμε όταν τελειώνει η εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σε συγκρουση κανόνων με την χρονική λήξη της μίας εβδομάδας και της έναρξης της άλλης.
Επίσης δεν είναι ωραίο να ποστάρουν μόνο 3-4 μέλη που βλέπουν ''ψαγμένο'' κινηματογράφο γιατί το θέμα ουσιαστικά θα μείνει ανοιχτό σε αυτούς μόνο.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι στο παρόν θέμα έχουμε την εξής συμμετοχή:
[table="head"]User|Posts
Zoro|127
sunday|81
otakusan7|41
the_end|33
Erisabetsu|22
kazmir|21
TheLastQuincy|19
himawarinosekai|18
Radagast82|17
somnium|16[/table]
Επομένως θα ήταν καλό για να μην έχουμε και άλλες αντιδράσεις αυτοί που δείχνουν να μονοπολούν το θέμα να δώσουν μία ευκαιρία και σε άλλους βάζοντας πιο γνωστές και ευρέως διαδεδομένες ταινίες ή να περιμένουν μέχρι την λήξη της προσθεσμίας των 36 ωρών για να δώσουν την απάντηση αν δεν την έχει βρει κάποιος άλλος. Μία διαδικτυακή παρέα είμαστε και δεν είναι ωραίο να αποκλείονται κάποιοι από ένα παιχνίδι λόγω των περισσότερων ''ικανοτήτων'' ή ''γνώσεων'' κάποιων άλλων.
Σκεφτήτε το πιο απλά. Είσαστε με την παρέα σας και παίζετε μπάσκετ. Κάποιοι δεν είναι καθόλου καλοί (είναι κοντοί, αργοί, δεν ξέρουν να σουτάρουν και να ντριμπλάρουν καλά) και δεν τους δίνετε πάσες οπότε και αυτοί λογικά νευριάζουν καθώς σκοπός του παιχνιδιού είναι να διασκεδάσουν όλοι μαζί και όχι να βγάλουμε κάποιο νικητή.
Όσα είπα παραπάνω αποτελούν μία πρόταση και προσωπική άποψη επί του θέματος και όχι κάποια προειδοποίηση ή απειλή προς οποιοδήποτε μέλος. Δεν μπορώ να αναγκάσω κάποιον να βάζει εικόνες απο blockbuster hollywood ταινίες μόνο.
Αυτά από μένα. Ο καθένας πράττει αναλόγως με το τι νομίζει καλύτερο για τον εαυτό του ή το σύνολο των μελών που θέλουν να συμμετάσχουν στο θέμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#485 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 16:15

Και μιας και ο Fingolfin έκανε τη "βρωμοδουλειά" και postαρε τα νούμερα, να πω το εξής. Zoro, με μέτρο τα posts. Έχεις μιάμιση φορά τα posts του sunday και δεν έχεις βρει ούτε τις μισές ταινίες που έχει βρει αυτός. Ανοίγεις κουβέντα εδώ μέσα και δεν είναι καλό.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#486 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 16:16

Οσα ειπε ο Fingolfin x2

(δεν θα ηταν ωραιο αν δεν ειχαμε ελευθερια επιλογης εικονων..)

^^

(πωω ποσα posts εχω κανει ο ατιμος)

Παντως the_end αν μπεις,προτεινω να δωσεις τον τιτλο μιας και τον ξερεις..εγω δεν την βρισκω,δεν ξερω για τους αλλους..

(να τωρα πχ,δεν παραπονιεμαι με τον sunday που εβαλε δυσκολη ταινια και δεν την ξερω..ενα παιχνιδι ειναι μονο..και ετσι κι αλλιως αν δεν βρεθει σε 36 ωρες θα μαι παλι εδω να βαλω την 1η εικονα:hehe:..)

Και μιας και ο Fingolfin έκανε τη "βρωμοδουλειά" και postαρε τα νούμερα, να πω το εξής. Zoro, με μέτρο τα posts. Έχεις μιάμιση φορά τα posts του sunday και δεν έχεις βρει ούτε τις μισές ταινίες που έχει βρει αυτός. Ανοίγεις κουβέντα εδώ μέσα και δεν είναι καλό.

Καλα θα προσπαθησω να το μετριασω,αλλα εκτος απο 2-3 κουβεντουλες που οντως εκανα(αλλα και αλλοι κανανε)+μερικα "damn" που λεω οταν δεν βρισκω την ταινια πριν απο αλλον(πραγμα που εχουνε κανει σχεδον ολοι),τα υπολοιπα ειναι κυριως:

-αποτυχημενες προσπαθειες(τι να κανω να μην προσπαθω?..εβαλα και κανονα να μην βαζουμε πανω απο 2 ονοματα ταινιων πριν απο την επιβεβαιωση)
-"νικες"
-postαρισμα καινουριων εικονων
-επιβεβαιωσεις...

αυτα ειναι που εφτιαξαν τον μεγαλο αριθμο των postς μου κυριως(και οχι οι συζητησεις)..που ειναι και λογικο μιας και ειμαι συχνα στο thread εδω..

Θα κοψω τις κουβεντες αλλα τα άλλα που κανω μου φαινετε ειναι "νομιμα"...

EDIT:For the record και μονο,μιας και ο Kenny ειπε οτι δεν εχω ουτε τις μισες νικες του sunday,τις μετρησα και εχω 20 ενω ο sunday 17...αυτο δεν το λεω για να του παω "κοντρα",οπως ειπα ενα παιχνιδι ειναι μονο,απλα για να μην μου λετε οτι μπαινω και δεν κανω τπτ...

(Παρακαλω οι υπολοιποι μην ανοιξετε συζητηση...σταματαμε εδω...και συνεχιζουμε με το παιχνιδι)
:)

#487 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 17:42

το the man from earth είναι.
εγώ επειδή είμαι κατά του μονοπωλίου, επίτηδες πολλές φορές αφήνω μια ταινία. ή αν δε μου έρθει κατευθείαν η ταινία απ'τη φωτό, δεν πρόκειται να ψάξω ποια μπορεί να είναι.
κατά τ'άλλα με themes, dedicated days κλπ διαφωνώ. επίσης προτιμώ ο κάθε poster να βάζει ταινίες "στο στυλ του", όχι απλά μια φωτό για να προχωρήσει το παιχνίδι. το θεωρώ κάπως σαν αλατοπίπερο.

αυτά, περιμένω επιβεβαίωση απ'τον sunday.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#488 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 17:55

EDIT:For the record και μονο,μιας και ο Kenny ειπε οτι δεν εχω ουτε τις μισες νικες του sunday,τις μετρησα και εχω 20 ενω ο sunday 17...αυτο δεν το λεω για να του παω "κοντρα",οπως ειπα ενα παιχνιδι ειναι μονο,απλα για να μην μου λετε οτι μπαινω και δεν κανω τπτ...

OK, εκεί την πάτησα, συγγνώμη. :S

Anyway, δεν χρειάζονται posts νίκης. Πανηγυρίζεις και βάζεις και screenshot μαζί. Έτσι κάνουμε και στα άλλα 2 trivia. :drink:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#489 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:02

the_end συνέχισε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#490 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:21

σχετικά εύκολη φωτό από υπερcult ταινία (80's) ενός υπερcult οραματιστή σκηνοθέτη. είναι λίγο extreme η φωτό οπότε τη βάζω σε spoiler. proceed with caution
Spoiler:

ps: θα λείψω για κανά 2ωρο. hint (ή 2η φωτό) τότε (αν δεν έχει βρεθεί).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#491 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:36

Videodrome του Cronenberg?

#492 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:36

Angel Heart?

#493 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:37

Βλέποντας τον προβληματισμό που έχει αρχίσει να δημιουργήται στο συγκεκριμένο θέμα για το ''μονοπώλιο'' κάποιων που βάζουν άγνωστες στην συντριπτική πλειοψηφία ταινίες και γενικότερα την ανάγκη να απλουστευτούν τα πράγματα για να κυλήσει καλύτερα το παιχνίδι έγιναν κάποιες μετατροπές στους κανόνες ύστερα από συννενόηση και με τον Zoro που τους έφτιαξε.
Δείτε τους ξανά στο αρχικό Post.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι οι 36 ώρες για να προχωρήσουμε στην επόμενη εικόνα αν δεν έχει βρεθεί η προηγούμενη έγιναν 48 για ποιο εύκολο υπολογισμό αφού θα κοιτάμε μόνο την ημέρα και η ώρα παραμένει η ίδια. Δύο μέρες είναι καλός χρόνος και δίνει την ευκαιρία και στους πολυάσχολους που μπαίνουν λίγη ώρα κάθε μέρα ή δεύτερη μέρα στο forum να παίξουν. Άλλωστε τα forum δεν είναι chat messenger και θέλουν παραπάνω χρόνο για να γίνει κάποια συζήτηση.
Επίσης απαγορεύεται να μπαίνουν εικόνες από σειρές αφού το παιχνίδι λέγεται movies picture trivia και όχι tv series picture trivia.
Ακόμη ισχύουν αυτά που είπα στο προηγούμενο post και να σας θυμίσω απλοϊκά ότι

Είσαστε με την παρέα σας και παίζετε μπάσκετ. Κάποιοι δεν είναι καθόλου καλοί (είναι κοντοί, αργοί, δεν ξέρουν να σουτάρουν και να ντριμπλάρουν καλά) και δεν τους δίνετε πάσες οπότε και αυτοί λογικά νευριάζουν καθώς σκοπός του παιχνιδιού είναι να διασκεδάσουν όλοι μαζί και όχι να βγάλουμε κάποιο νικητή.

Δώστε την ευκαιρία μέχρι να λήξει η προθεσμία και σε άλλους να ψαξουν να βρουν ποια είναι η ταινία αν έχετε ήδη πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό σας. Ας περάσουμε όλοι καλά και ας συμμετάσχουμε όλοι στο παιχνίδι!
Αυτά και παρακαλώ ας μην γίνει περαιτέρω σχολιασμός επ' αυτού και ας συνεχιστεί το παιχνίδι με τους ελαφρός αλλαγμένους κανόνες.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#494 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:43

με γλυτώσατε απ'το άγχος. Zoro ftw!
Cronenberg=God
Δημοσιευμένη  εικόνα

#495 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:49

Ξεμπερδεψαμε επιτελους!

Λοιπον:
Δεν εχω δει το Videodrome,αλλα κανω καλο search..:)(με εψησες να την δω παντως)

Που και που θα αφησω και καμια ευκαιρια,που ειπε και ο Fingolfin(ηδη την "χαρισα" μια φορα στον Quincy)..

Τωρα

Zoro's Warm Up VI(τελικα θα τα κανω 10 μαλλον:D)

Posted Image

Αριστη ταινια δρασης;P