Οσα ειπε ο Fingolfin x2
(δεν θα ηταν ωραιο αν δεν ειχαμε ελευθερια επιλογης εικονων..)
^^
(πωω ποσα posts εχω κανει ο ατιμος)
Παντως the_end αν μπεις,προτεινω να δωσεις τον τιτλο μιας και τον ξερεις..εγω δεν την βρισκω,δεν ξερω για τους αλλους..
(να τωρα πχ,δεν παραπονιεμαι με τον sunday που εβαλε δυσκολη ταινια και δεν την ξερω..ενα παιχνιδι ειναι μονο..και ετσι κι αλλιως αν δεν βρεθει σε 36 ωρες θα μαι παλι εδω να βαλω την 1η εικονα

..)
Και μιας και ο Fingolfin έκανε τη "βρωμοδουλειά" και postαρε τα νούμερα, να πω το εξής. Zoro, με μέτρο τα posts. Έχεις μιάμιση φορά τα posts του sunday και δεν έχεις βρει ούτε τις μισές ταινίες που έχει βρει αυτός. Ανοίγεις κουβέντα εδώ μέσα και δεν είναι καλό.
Καλα θα προσπαθησω να το μετριασω,αλλα εκτος απο 2-3 κουβεντουλες που οντως εκανα(αλλα και αλλοι κανανε)+μερικα "damn" που λεω οταν δεν βρισκω την ταινια πριν απο αλλον(πραγμα που εχουνε κανει σχεδον ολοι),τα υπολοιπα ειναι κυριως:
-αποτυχημενες προσπαθειες(τι να κανω να μην προσπαθω?..εβαλα και κανονα να μην βαζουμε πανω απο 2 ονοματα ταινιων πριν απο την επιβεβαιωση)
-"νικες"
-postαρισμα καινουριων εικονων
-επιβεβαιωσεις...
αυτα ειναι που εφτιαξαν τον μεγαλο αριθμο των postς μου κυριως(και οχι οι συζητησεις)..που ειναι και λογικο μιας και ειμαι συχνα στο thread εδω..
Θα κοψω τις κουβεντες αλλα τα άλλα που κανω μου φαινετε ειναι "νομιμα"...
EDIT:For the record και μονο,μιας και ο Kenny ειπε οτι δεν εχω ουτε τις μισες νικες του sunday,τις μετρησα και εχω 20 ενω ο sunday 17...αυτο δεν το λεω για να του παω "κοντρα",οπως ειπα ενα παιχνιδι ειναι μονο,απλα για να μην μου λετε οτι μπαινω και δεν κανω τπτ...
(Παρακαλω οι υπολοιποι μην ανοιξετε συζητηση...σταματαμε
εδω...και συνεχιζουμε με το παιχνιδι)