Δεν βλεπω την ουσια του να φτιαξουμε 2 ξεχωριστα thread...ενα φτανει και περισσευει για μενα..αυτο ειναι site για ανιμε και οχι για ταινιες,ηδη παλι καλα να λες που εχουμε αυτο..
(με την ιδια λογικη το anime pictures trivia θα πρεπε να χωριστει στο group απο τα ανιμε τις εποχης μας και στις "παλιατζουρες" του προηγουμενου αιωνα..δεν παει ετσι ομως..)
οσο για το get a room κτλ που λες,εγω (και φανταζομαι και οι αλλοι) ημουν αρκετες ωρες εξω το απογευμα και φυσικα και το πρωι..επισης πολλες φορες εχω απλα το pc ανοιχτο στο site,αλλα δεν τον χρησιμοποιω..
αλλα και ολη την ημερα μεσα 24/7 να ειμαι δεν ξερω ολες τις απαντησεις..ουτε ο sunday ουτε ο the_end..δεν υπαρχουμε μονο εμεις στο thread..
βεβαια δεν κρυβω οτι εχω εξαρτηση με το thread,γι αυτο και το φτιαξα..αρα οποτε ειμαι μεσα και βαζει καποιος εικονα,καθομαι αρκετη ωρα να ψαχνω..(ναι,ειμαι σκληρο καρυδι στο competittion εδω

)..
παρ ολα αυτα δεν ειμαι και πανταχου παρων,κι εγω εχω χασει πολλες φορες ταινιες που ηξερα τα ονοματα..
"Ο πρωτος που βρισκει την απαντηση βαζει την επομενη εικονα",αυτος ειναι ο γενικος κανονας και καλο ειναι να τον συνηθησεις γιατι ισχυει ισαξια για ολους..
Τελος,οσο για τις Σουηδικες/Βουλγαρικες και ολες τις υπολοιπες ταινιες που δεν σ'αρεσουν,μαθε οτι κι εγω συγκριτικα με τους sunday και the_end εχω δει πολυ λιγοτερες απο δαυτες..
κι ομως απολαμβανω το search...και τα hint που δινονται(πολλες φορες εχω βγει επιτυχης,πολλες φορες οχι,ετσι ειναι το παιχνιδι)..
(Ανοιξα λιγο αυτο το θεμα επειδη πολλοι παραπονιουνται τελευταια για διαφορα τετοια..)
Το παιχνιδι ειναι ετσι και ετσι θα παραμεινει(ουτος η αλλος δεν μπορεις να πεις οτι μπαινουν μονο ξενες ταινιες..εχουν μπει και πολλες αμερικανικες..)..
Σ'οσους δεν αρεσει,μην ερχεστε..
(απλα ειπα να κανω ενα ξεκαθαρισμα,δεν ειμαι νευριασμενος

)