Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#691 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 20:22

Εξαιρετικο το Berserk!!!
DEATH NOTE:γιατι κολλησε σε αυτον τον τομο?Αφου τα 3 πρηγουμενα κυκλοφορησαν ανα 3μηνο...
Ο 4ος εχει απ'τον Σεπτεμβρη να κυκλοφορησει...

Έτσι κάνουν.Κυκλοφορούν 2-3 τόμους στην αρχή,δηλαδή όταν αρχίζουν τη σειρά,σε μικρό χρονικό διάστημα και μετά όταν το θυμηθούν βγάζουν και άλλους.

Εγώ θα εκφράσω το παραπονό μου για το Naruto το οποίο ήταν το μόνο που κυκλοφορούσαν κάθε μήνα και τώρα το έχουν παρατήσει......:bahhh:
:sadist::sadist::sadist::cry5::cry5::cry5:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#692 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 11:41

Έτσι κάνουν.Κυκλοφορούν 2-3 τόμους στην αρχή,δηλαδή όταν αρχίζουν τη σειρά,σε μικρό χρονικό διάστημα και μετά όταν το θυμηθούν βγάζουν και άλλους.

Εγώ θα εκφράσω το παραπονό μου για το Naruto το οποίο ήταν το μόνο που κυκλοφορούσαν κάθε μήνα και τώρα το έχουν παρατήσει......:bahhh:
:sadist::sadist::sadist::cry5::cry5::cry5:

Δηλαδη μαλλον θα δοκιμαζουν τις πωλησεις και αν πιασει το συνεχιζουν μεχρι αυτες να μειωθουν...

#693 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 13:25

Posted Image

Η Ριν και ο αθάνατος σωματοφύλακάς της έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, καθώς η κοπέλα προσπαθεί να βρει και να εκδικηθεί το φονιά των γονιών της, τον αρχηγό του Ιττό-ρυού, Ανότσου Καγκεχίσα. Ο Μάντζι, εν τω μεταξύ, αναρρώνει από την τελευταία -καταστροφική- αναμέτρηση που είχε με τρία μέλη του Ιττό-ρυού κι αμέσως φεύγει για να βρει τη Ριν. Τόσο οι σύμμαχοί τους, όμως, όσο κι οι εχθροί τους ανασυντάσσονται. Το Ιττό-ρυού κάνει τις δικές του κινήσεις κι ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από εκείνους που το κυνηγούν τόσο καιρό, ενώ την ίδια στιγμή ένας παλιός γνώριμος κάνει την εμφάνισή του στο κατώφλι της συμμορίας της Χυακούριν...

Επιτέλους!!!:congrats:

#694 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:06

:blingeye2:
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!!!! Μάλλον θα γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος στο Τόκιο...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#695 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:14

ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Καλά που θυμύθηκαν επιτέλους και τις παλιές τους σειρές. Πάω το Σάββατο να το πάρω. :joyful:

15fkk04.jpg

#696 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:18

Επιτέλους indeed!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#697 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 15:45

Εγώ πάντως άρχισα να παίρνω το Death Note στα Ελληνικά κα νομίζω οτι αργεί πάαααααρα πολύ.... Πριν μία εβδομάδα βρήκα το τρίτο vol.. Και άρχισα να παίρνω και το Fruits Basket στα Ελληνικα.... Βλέπω να ολοκληρώνεται σε καμιά 10αριά χρόνια (και αν....)!
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#698 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 14:07

Επιτέλους:
Deathnote: Έρωτας

Posted Image

Ο Λάιτ Γιαγκάμι είναι ένας άριστος μαθητής λυκείου - ο οποίος, όμως, πλήττει απελπιστικά. Όλα αλλάζουν όταν βρίσκει το Deathnote, ένα «τετράδιο θανάτου». Αν το όνομα κάποιου ανθρώπου γραφτεί στις σελίδες του τετραδίου αυτού, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πεθάνει. Έτσι, ο Λάιτ έχει βάλει στόχο να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του τετραδίου για να απαλλάξει τον κόσμο από το κακό. Με τις διωκτικές υπηρεσίες όλου του κόσμου υπό την καθοδήγηση του λαμπρού Ελ στο κατόπι του, θα καταφέρει άραγε ο Λάιτ να μείνει προσηλωμένος στο στόχο του;

ΕΡΩΤΑΣ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#699 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 19:26

Posted Image
Επιτέλους!!!:congrats:

Youtube Video

#700 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 19:56

Μέσα από τις τελευταίες σελίδες του Death Note 4 ανακοινώθηκε ο τρίτος τόμος του Bleach, επομένως αναμένετέ τον σε λίγο καιρό. Άντε να βγάλει και κάνα Kenshin να ξεκολλήσουμε επιτέλους, αν και απ' ό,τι φαίνεται η Anubis Manga ξαναπήρε μπρος.

E5VV38U.jpg

#701 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 20:27

Ρε παιδιά, πολύ τα ζώα μου αργά όμως. Περιμένω καινούργιο τεύχος Ναρουτο εγώ, ο ανιψιός μου, ο κολλητός του και κατ' επέκταση οι φίλοι τους. Είπα να μυήσω τα βλαστάρια μας στα manga/anime και κοντεύει να μου βγει ξινό.

Πάλι καλά που υποτιτλίζονται(ακόμα) το one piece και το fairy tale γιατί δεν την έβγαζα ζωντανή.:hot:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#702 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 20:44

Μέσα από τις τελευταίες σελίδες του Death Note 4 ανακοινώθηκε ο τρίτος τόμος του Bleach, επομένως αναμένετέ τον σε λίγο καιρό. Άντε να βγάλει και κάνα Kenshin να ξεκολλήσουμε επιτέλους, αν και απ' ό,τι φαίνεται η Anubis Manga ξαναπήρε μπρος.

Άντε να βγάλει και Naruto!Έχουμε κολλήσει στο 11.:nanteee::unlucky:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#703 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 20:38

Επιτέλους:
Deathnote: Έρωτας

Posted Image

Ο Λάιτ Γιαγκάμι είναι ένας άριστος μαθητής λυκείου - ο οποίος, όμως, πλήττει απελπιστικά. Όλα αλλάζουν όταν βρίσκει το Deathnote, ένα «τετράδιο θανάτου». Αν το όνομα κάποιου ανθρώπου γραφτεί στις σελίδες του τετραδίου αυτού, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πεθάνει. Έτσι, ο Λάιτ έχει βάλει στόχο να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του τετραδίου για να απαλλάξει τον κόσμο από το κακό. Με τις διωκτικές υπηρεσίες όλου του κόσμου υπό την καθοδήγηση του λαμπρού Ελ στο κατόπι του, θα καταφέρει άραγε ο Λάιτ να μείνει προσηλωμένος στο στόχο του;

ΕΡΩΤΑΣ

ΑΜΗΝ
αισιοδοξα μυνηματα....

#704 Uzumaki-Naruto

Uzumaki-Naruto

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 22:21

παιδια αξιζη να αρχισω να αγοραζω??? η θα το σταματισουνε??

#705 stavros4815162342

stavros4815162342

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:43

παιδια αξιζη να αρχισω να αγοραζω??? η θα το σταματισουνε??

δε νομίζω να το σταματήσουνε απλά θα αργήσει να ολοκληρωθει.