Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#151 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 22:23

O Σαμάνος τι?...:hahaha::hahaha:

Fail στον τίτλο, θα μπορούσαν να το αφήσουν αμετάφραστο εύκολα.

Θα πάω αύριο να αγοράσω Kenshin, με έψησε η πάπια. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ την προσπάθεια της Anubis αξιόλογη, καιρός να δούμε και το απτό αποτέλεσμά της...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#152 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 17:00

:oo:

Go away! :mador2:

:redcard2:

Δεν το έχω διαβάσει ποτέ ούτε έχω δει επεισόδιο, το είπα έτσι επειδή είναι shounen και δεν μου αρέσει το σχέδιο.:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 02:52

το αποτέλεσμα θα κριθεί απο τους νόμους της αγοράς (ξερόλας :P) είναι απλό αν δεν κάνουν καλή δουλεία θα προτιμήσουν όλοι τα ξένα όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Αν πάλι κάνουν καλή δουλειά και ανταγωνιστούν τις τιμές των ξένων... εδώ είμαστε... remember the consumers know what's best for them...
υπογραφή εκτός κανονισμών

#154 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 14:33

ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!

Spoiler:

Η Anubis έχει πάρει φόρα και δεν τη σταματάει τίποτα.
Είναι προφανές πλέον πως όποιος βρίσκεται πίσω από την Anubis Manga πρέπει να είναι Animefan ή έστω Mangafan. Αλλιώς θεωρώ αδύνατον κάποιος που δεν ξέρει από Manga και δεν έχει διαβάσει αρκετά να πάρει τέτοιο επιχειρηματικό ρίσκο και να τα καταφέρει τόσο καλά η εταιρεία του. Αν κοιτάξετε τους τίτλους που βγαίνουν θα καταλάβετε πως είναι έξυπνα διαλεγμένοι ώστε να υπάρχει κάτι για τον καθένα. Δεν είναι η περίοδος της δοκιμής όπως νομίζουν κάποιοι. Η περίοδος της δοκιμής ήταν με το Akasuki, το Sunwell Trilogy και το Princess Ai.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως από δω το πάνε, από κει το φέρνουν, παίζει και να ξεκινάει μια νέα περίοδος Anime/Manga στην Ελλάδα (θυμηθείτε το FullMetal Alchemist στο σινέ+. Δεν νομίζω να αργήσουμε να δούμε κι άλλα τέτοια ωραία). Τα Anime και τα Manga πλέον έχουν ξεκινήσει την πορεία τους και προσπαθούν να γίνουν μόδα στην Ελλάδα, αν και τα Manga έχουν ένα σαφέστατο προβάδισμα. Μόνο όμως η ανταπόκριση του κοινού θα δείξει κατά πόσο η κίνηση αυτή θα είναι επιτυχημένη. Για την ώρα, μου αρκεί που έχω στα χέρια μου το πρώτο τόμο του Rurouni Kenshin στα Ελληνικά, με εκπληκτική ποιότητα τόσο στο χαρτί όσο και στη μετάφραση.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#155 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 14:37

NOW we're talking. ^^

Το Blade Of The Immortal θα το αγοράσω, κι ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος. :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#156 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 14:39

Χμ.....πιθανώς να γουστάρουνε manga/anime, αλλά σε τέτοιου είδους κινήσεις λειτουργούν ως επαγγελματίες, και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι φανερά πια υπάρχει πλύ πιο έντονη ζήτηση για το προιόν που λέγεται manga. Τα παραπάνω βέβαια κάθε άλλο παρά αρνητικά είναι, το αντίθετο, απλά ας μην αγιοποιούμε την κατάσταση.

Εγώ πάντως τώρα ψήθηκα για τα καλά, και σίγουρα θα προτιμίσω αυτές τις 2 σειρές. Και πιστεύω τώρα, πέρα απο την γκρίνια, αξίζουν λίγη βοήθεια απο το κόσμο, έτσι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 15:27

Η Λεπιδα Του Αθανατου λεμε.
τι ξενερωτοι.κρατησαν τον κανονικο τιτλο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 16:16

Χμ.....πιθανώς να γουστάρουνε manga/anime, αλλά σε τέτοιου είδους κινήσεις λειτουργούν ως επαγγελματίες, και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι φανερά πια υπάρχει πλύ πιο έντονη ζήτηση για το προιόν που λέγεται manga. Τα παραπάνω βέβαια κάθε άλλο παρά αρνητικά είναι, το αντίθετο, απλά ας μην αγιοποιούμε την κατάσταση.

Εγώ πάντως τώρα ψήθηκα για τα καλά, και σίγουρα θα προτιμίσω αυτές τις 2 σειρές. Και πιστεύω τώρα, πέρα απο την γκρίνια, αξίζουν λίγη βοήθεια απο το κόσμο, έτσι?

Δηλαδή νομίζεις ότι στην Ιαπωνία οι εταιρείες τα manga τα χρησιμοποιούν ως είδος τέχνης...; :uhh: Παντού θέμα χρημάτων είναι. :P

Anyway... :P
ΧΑΙΡΟΜΑΙ για αυτή την καταπληκτική προσπάθεια από μέρους της Anubis!
Βλέπω γρήγορες δουλειές, και πιστεύω ότι θα είναι και εξίσου καλές.

Απ' αυτά που ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα θα πάρω σίγουρα Shaman King, Kenshin και μάλλον Naruto... for the history. :P

Go Anubis Manga!! :wooi2:

oR4yYRl.gif

#159 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 17:31

NOW we're talking. ^^

Το Blade Of The Immortal θα το αγοράσω, κι ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος. :congrats:

Να πάρεις και το Kenshin πάραυτα.

Αν στο Blade Οf Τhe Immortal έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά όπως και στο Kenshin, θα το αγοράσω και αυτό. Τα άλλα 3 (Naruto, Love Hina, Βασιλιά Σαμάνο [:hahaha:]) θα τα αφήσω στην άκρη.

Όπως είπε και ο Kain, τέτοιοι τίτλοι δεν γίνεται να βγαίνουν αν ήμασταν ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο. Απ' ό,τι φαίνεται η Anubis είναι έτοιμη να δημιουργήσει νέα αγορά κόμικς (manga στην προκειμένη). ΑΝ το αποτέλεσμα είναι αξιόλογο, θα την στηρίξω. Επίσης είναι εμφανές πως θέλουν να καλύψουν μεγάλο φάσμα γούστων.
  • Το Naruto είναι το κλασσικό shonen, στάνταρ θα τραβήξει κόσμο σαν μύγες. Συν τοις άλλοις το αντίστοιχό του anime είναι γνωστό ακόμα και σε άτομα που δεν ασχολούνται "φανατικά" με το άθλημα. Δεν νομίζω βέβαια να το αγοράσω μιας και είναι τεράστιο και ongoing. Πολλά λεφτά για κάτι που έχω ήδη δει σε anime :smokingg:
  • Το Shaman King πιστεύω πως το έβγαλαν για να πιάσουν ένα στάνταρ (μικρότερο ηλικιακά) κοινό, μιας και υπήρχαν ήδη fans από την σειρά στην τηλεόραση. Γι' αυτό και άλλαξαν τον τίτλο του στα ελληνικά, για να παραπέμπει σε κάτι ήδη γνώριμο.
  • Το Love Hina απευθύνεται κυρίως σε ecchi, harem, romance fans.
  • Τα Kenshin και Blade Of The Immortal από την άλλη πιάνουν ένα πιο ενήλικο κοινό, ειδικά το δεύτερο. Για το Blade of the Immortal επίσης έχω ακούσει πως η έκδοση της Dark Horse είναι mirrored. Δεν ξέρω αν αληθεύει (κανείς που να το έχει αγοράσει για να μας διαφωτίσει ?). Αν αληθεύει, είναι άλλος ένα λόγος για να το αγοράσω από την Anubis. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά.

E5VV38U.jpg

#160 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 17:46

Ναι της Dark Horse είναι mirrored.Επίσης οι ίδιοι που επιμελήθηκαν και μετέφρασαν το kenshin (η Ιαπωνέζα δασκάλα μου και ο γιός της) θα κάνουν και το blade of the immortal οποτε θα είναι εγγυημένη δουλειά XD
Intelligence is nothing without wisdom...

#161 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 17:48

• Τα Kenshin και Blade Of The Immortal από την άλλη πιάνουν ένα πιο ενήλικο κοινό, ειδικά το δεύτερο. Για το Blade of the Immortal επίσης έχω ακούσει πως η έκδοση της Dark Horse είναι mirrored. Δεν ξέρω αν αληθεύει (κανείς που να το έχει αγοράσει για να μας διαφωτίσει ?). Αν αληθεύει, είναι άλλος ένα λόγος για να το αγοράσω από την Anubis. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά.

Τι εννοείς mirrored;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#162 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 17:51

Εννοώ πως αντί να κρατήσουν το original στυλ των manga (να διαβάζεται από δεξιά προς τα αριστερά) το έχουν αντιστρέψει για να διαβάζεται όπως όλα τα δυτικού τύπου κόμικς (αριστερά προς τα δεξιά).

E5VV38U.jpg

#163 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 18:12

Επιτέλους και άλλες καλές σειρές στα ελληνικα! Έχει όντως παρει φόρα η anubis...ευτυχώς γιατί ο ξάδερφός μου που αγόραζε το blade of the immortal από solaris και το διάβαζα και εγώ εννοείται πληρώνε γύρω στα 15 ευρώ το καθένα και από ένα σημείο και έπειτα έκαναν 19 ευρώ!!!Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η τιμή της Anubis!?

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#164 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 18:17

Επιτέλους και άλλες καλές σειρές στα ελληνικα! Έχει όντως παρει φόρα η anubis...ευτυχώς γιατί ο ξάδερφός μου που αγόραζε το blade of the immortal από solaris και το διάβαζα και εγώ εννοείται πληρώνε γύρω στα 15 ευρώ το καθένα και από ένα σημείο και έπειτα έκαναν 19 ευρώ!!!Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η τιμή της Anubis!?

Το blade of the immortal είναι όντως αρκετά ακριβό.Κοίταξα από περιέργεια στο justmanga και ανάλογα το τόμο έκανε από 8€-10€ χωρίς τα μεταφορικά.Αν η Anubis το βάλει 9,90€ όπως τα άλλα θα είναι πολύ καλή τιμή.Επίσης ξέρετε κάθε πότε θα βγάζει τα manga;(γενικά για όλα λέω)Το blade of the immortal ίσως να το πάρω αλλά βαριέμαι να περιμένω ένα μήνα(ή και παραπάνω) για να βγει ο νέος τόμος:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 18:33

Μακάρι να το βγάλει όσο λες...!!!
Death guard μήπως γνωρίζεις πότε θα βγει το blade of the immortal και γενικά κάθε πότε θα βγαίνουν??

Πάντως έχω να παρατηρήσω ότι η anubis διάλεξε μεγάλες σειρές για να ξεκινήσει
Spoiler:

Πάντως έχει πλησιάσει όλες τις ηλικίες!!Shaman king για "μικρα" παιδιά, naruto και rurouni kensin για μεγαλύτερα για ευνόητους λόγους, blade of the immortal για Ενήλικο κοινό και love hina για έφηβες...όπως είπε ο phantom duck!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!