Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Initial D

• Please log in to reply
66 replies to this topic

#61 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.816 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2013 - 09:31

Ρε παιδιά εμένα μου άρεσε υπερβολικά, το τέλος είναι έλεος αλλά τουλάχιστον τελειώσε το μάνγκα οπότε η επόμενη σειρά θα είναι η τελευταία. Μου άρεσε  που είχε πολλά battles και λίγη χαζή υπόθεση γιατί στο 4th stage μας είχαν πρίξει με το μπλα μπλα. Ντάξει τα επεισόδια με το GTR ήταν υπερ-gar! :P Άντε σε κανά χρόνο το final stage.

rsrGbGx.gif

#62 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2014 - 08:26

εχει βγει το Final stage για οσους δεν το πηραν χαμπαρι :riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 11:45

Οι δύο ταινίες που βγήκαν τις έφτιαξε ένας τρελός με eurobeat!!!

Youtube Video

Youtube Video

09pntFA.png?1

#64 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 15:17

Οι δύο ταινίες που βγήκαν τις έφτιαξε ένας τρελός με eurobeat!!!

Οι τρελοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να βγάλουν τα eurobeat.

LfNX0dh.png

#65 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 15:30

Τρελός με την καλή έννοια που έκατσε και έκανε όλο αυτό.Είδα την πρώτη ταινία και έχει κάνει καλή δουλεία μόνο στην τελευταία κόντρα ακούγεται λίγο σε κάποιες φάσεις το original soundtrack, και η ταινία καλούτσικη έχουν κόψει πολύ πράγμα βέβαια γτ είναι μόνο μια ώρα αλλά βλέπεται ευχάριστα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pasxaleas: 12 Φεβρουάριος 2016 - 15:38

09pntFA.png?1

#66 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.816 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 14:53

Ποιες ταινίες είναι αυτές; Έχει βγει καινούργιο υλικό, έχω μείνει στην τελευταία σειρά που είχε βγει.

rsrGbGx.gif

#67 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 18:29

Remake είναι των πρώτων season του anime θα είναι τριλογία μεταφρασμένες έχουν βει οι 2 πρώτες, νομίζω τώρα βγαίνει η τρίτη στην Ιαπωνία.

09pntFA.png?1