Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Initial D

• Please log in to reply
66 replies to this topic

#16 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:27

Battle Stage από τους [Soldats]:
greek-tracker.ru - Home of the Greek Torrents :: Login

Fourth Stage (4η Season) από τους [L-E&IDE]:
greek-tracker.ru - Home of the Greek Torrents :: Login
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 Chris_SD

Chris_SD

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:02

Γεια σε ολους! Επειτα απο λιγο ψαξιμο εμαθα οτι θα κυκλοφορησει καινουριο stage με το ονομα Initial D Extra Stage 2: Tabidachi no Green. Τωρα για το ποτε δεν ειμαι σιγουρος, μαλλον το Δεκεμβρη.

ΥΓ Ειναι το μοναδικο anime που βλεπω καθως ειμαι αμαξοφιλος.Εχω ολα τα stages, ολα τα τραγουδια,το Live Stage καθως και το manga.

Φιλικα, Χρηστος

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Chris_SD: 11 Σεπτέμβριος 2008 - 13:21

#18 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 19:51

Γεια σε ολους! Επειτα απο λιγο ψαξιμο εμαθα οτι θα κυκλοφορησει καινουριο stage με το ονομα Initial D Extra Stage 2: Tabidachi no Green. Τωρα για το ποτε δεν ειμαι σιγουρος, μαλλον το Δεκεμβρη.

Όντως, στις 3/10/2008 θα προβληθεί στη SkyPerfecTV, και στις 5/12/2008 θα κυκλοφορήσει σε DVD το νέο OVA.
Initial D: Extra Stage 2: Tabidachi no Green (OAV) - Anime News Network
http://anidb.net/a6129

Θέλουμε Fifth Stage!!! :nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#19 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 09:27

Έχω ακούσει αρκετά για αυτή την σειρά, αλλά δεν είμαι και τόσο οπαδός των αγώνων ταχύτητας. Μπορεί κάποιος σαν εμένα να ευχαριστηθεί αυτή την σειρά ή θα του φανεί ανιαρή?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#20 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 11:09

Έχω ακούσει αρκετά για αυτή την σειρά, αλλά δεν είμαι και τόσο οπαδός των αγώνων ταχύτητας. Μπορεί κάποιος σαν εμένα να ευχαριστηθεί αυτή την σειρά ή θα του φανεί ανιαρή?

Κοίτα, έχω ακούσει από πολλούς που δεν είναι τρελαμένοι με τα αυτοκίνητα ότι τους άρεσε το Initial D, γιατί κάθε οδηγική τεχνική και στρατηγική αγώνα αναλύεται από τον godlike Takahashi Ryousuke, οπότε ακόμα και οι άσχετοι μπορούν να κατανοήσουν τί ακριβώς γίνεται. Ενώ το suspense κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα είναι σε τέλειες δόσεις, δλδ δεν είναι στυλ Dragonball (μια μπουνιά κάθε 2-3 επεισόδια) αλλά ούτε βαρετό με το να βλέπεις απλά τα αυτοκίνητα να τρέχουν.
Δοκίμασε να δεις μερικά επεισόδια του 1rst Stage και βλέπεις. ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#21 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 22:38

Initial D Extra Stage [B-A] & Extra Stage 2 [SHS] uploaded:
TheGT.net - Greek Communication around the World :: Login

Spoiler: MediaInfo

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22 leoninos

leoninos

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 13:12

Υπαρχει καποιο link σε rapidshare για την συγκεκριμενη σειρα? Απο torrent οσες φορες εχω προσπαθησει αργει παρα πολυ. Μηπως δεν κανω κατι σωστα με τα torrent?

#23 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 00:10

erebos ... to hell re, ουστ απο δω, ειδα 24 ep σε 3 μερες ενω γραφω σε λιγο καιρο... κολησα ασχημα παρα το παλιο (και κυριως σχετικα ασχημο σχεδιο στους χαρακτηρες). Αλλο τπτ για καποιον που εχει μανια με οδηγηση, καθε επ σε κανει να θες να παρεις το αμαξι και να αρχισεις ..

#24 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 00:28

erebos ... to hell re, ουστ απο δω, ειδα 24 ep σε 3 μερες ενω γραφω σε λιγο καιρο... κολησα ασχημα παρα το παλιο (και κυριως σχετικα ασχημο σχεδιο στους χαρακτηρες). Αλλο τπτ για καποιον που εχει μανια με οδηγηση, καθε επ σε κανει να θες να παρεις το αμαξι και να αρχισεις ..

* Erebos runs to hide... :run: :P

TOYOTA for life!!! :bike:

Μάλλον δεν θα έχουμε Fifth Stage ούτε αυτό το φθινόπωρο damnit... :roar:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#25 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 11:01

well το τελειωσα τις προαλλες. Θεωρω οτι στην αρχη ηταν καλυτερο, προς το τελος σαν να εκανε λιγο κοιλιτσα αλλα δε πειραζει. Οπως ειπα για οσους εχουν το μικροβιο με τα αυτοκινητα ειναι must.

Αντε τωρα σιγα σιγα να κατεβαζω s2

#26 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 10:22

Ξεκινησα κιεγω, ειμαι στο first stage, το anime ειναι παλιο αλλα φοβερο. ΠΟτε δν απογοητευομαι απο classics σαν και αυτο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 11:36

παει και s2 παει και η ταινια, πιανω τα extras τωρα και σιγα σιγα και s4

MOAR ™

#28 don_wei

don_wei

mr.Deltoid

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 02:36

αυτη η σειρα αρχισε καπου το 98 μεσα σε μια δεκαετια υποτιθεται πως εχει διαδραματιστει περιπου ενας μονο χρονος στο anime οποτε τα αυτοκινητα που θεωρουνταν τοτε καινουρια σημερα θεωρουνται παλιατζουρες ποσο μαλλον το trueno που θεωρουνταν κ τοτε παλιο.Αλλο ομως να τρεχεις τους αλλους με αμαξι δεκαετιας και αλλο με εικοσαετιας.Γενικα η τεχνολογια παιζει ρολο σε τετοιες σειρες πχ εκει που στο πρωτο stage συννενοουνται με ασυρματους ενω μετα μονο με κινητα.και απορω πως θελουν να κανουν την λεπτομερη τεχνικη αναλυση σε καθε αγωνα οταν υπαρχουν τετοια ζητηματα αλλα anyway,anime ειναι.Οσο για το fifth stage εμαθε κανεις τιποτε νεοτερο?

#29 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 16:42

stage 4 ep14 χαμοςςςς στο ισιωωωμααα (στροφες XD) λεμε !!

τα παντα ολα και τα παντα τελεια (το μονο κακο ειναι οτι κοβουν μερικες φορες τους αγωνες του keisuke).
Spoiler: 14

Stage 5 λεμε το κ*ρ*το τους μεσα!!

ps. @ don_wei κοιτα και το 98 κινητα υπηρχαν, βαλε οτι στην ιαπωνια υπηρχαν πολυ πιο εξελιγμενα απο οτι εδω στο ελλαδα, δεν ειναι και πολυ δυσκολο. Η εναλλαγη ηταν λιγο αποτομη αλλα klein mein, δε μπορεις να το θεωρησεις και λαθος (οτι δηλαδη βαλαν κατι που δεν υπηρχε/ δεν υπηρχε τοσο διαδεδομενο).

Επισης οπως βλεπεις δεν εχουν ολοι κινητα.

#30 don_wei

don_wei

mr.Deltoid

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2009 - 14:04

δε καταλαβες το παραδειγμα.κινητα υπηρχαν κ τοτε υπαρχουν κ τωρα.το θεμα ειναι τι κινητα.πχ το honda S2000 στο πρωτο stage θα ηταν αδυνατο να υπηρχε.δεν λεω οτι ειναι λαθος ακριβως αλλα το λογικο σε μια σειρα που συνεχιζετε τοσο καιρο.ουτε μπορουν να ξερουν ποσο θα περπατησει η σειρα για να προβλεψουν κατι τετοιο.φανταστητε να συνεχιστει η ιστορια μεχρι 2016 κ να βλεπουμε να τρεχει το κορολακι-αντικα(θα σαπισει το σασι)
ελπιζω να μην φαω βρισιμο γι'αυτα που γραφω ,κ γω φανατικος της σειρας ειμαι απλα κουβεντα να γινετε