Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Initial D

• Please log in to reply
66 replies to this topic

#1 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 15 February 2008 - 02:17

Ανοιγω αυτο το thread με θεμα το Initial D.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=135
Posted Image

Πλοκη:
Ο Τακούμι είναι ένα λυκειόπαιδο που κάνει μεταφορές για λογαριασμό του πατέρα του με ένα σπρίντερ τρουένο 86 δηλαδή μια κορόλα, που γρήγορα θα μπλεχτεί με τους φίλους του σε ένα κύκλωμα κοντράκηδων. Θα ξεκινήσει να τρέχει με το αμάξι που ξέρει απο την πέμπτη δημοτικού και θα εκπλήξει τους πάντες με τις οδηγικές του ικανότητες. Το ΑΝΙΜΕ αυτό είναι φούλ γκάζι και γρήγορα αμάξια όπως rx7, silvia, skyline R32. ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!(taken from AnimePlanet.gr - Anime, Manga, J-Music, Ιαπωνία, Reviews, Podcast, Ελλάδα, Greece, Νews, Νέα)

Extra info:
Εχουν βγει 3 σειρες (first, second and fourth stage), 1 movie (third stage) και 3 OVA.

+live action movie:
http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/66-initial-d-live-action.html

Download:

http://isohunt.com/torrent_details/31111156/initial+d?tab=summary

Posted Image

#2 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 15 February 2008 - 02:50

Με μια πρωτη ματια με θυμιζει λιγο απο fast and furius.

Μόνο που δέν έχει κάμία σχέση με αυτήν τη σαχλαμάρα γιατι απλά το Initial D είναι τόσο ανώτερο που δέν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Είναι ένα απο τα αγαπημένα μου anime άν και δεν έχω τόσο τρέλα με τα αυτοκίνητα.
Το soundtrack ειναι φοβερό (Eurobeat ftw), η ιστορία όχι και τόσο αλλα οι αγώνες έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Κάτι ακούγετε για Stage 5 τον Οκτώβριο, όποιος γνωρίζει κατι να μας το πει.

LfNX0dh.png

#3 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 15 February 2008 - 04:08

Ειναι φοβερο και εγω πριν λιγο καιρο αρχησα να το βλεπω και ποροθηκα.Οντος ειναι κλασεις ανωτερο απο Fast & The Furius αν και δεν τιθετε καν συγκριση.Μακαρι να συνεχιστη
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#4 cyberguy

cyberguy

Scooby Addict

• Members
  • 6 posts

Posted 15 February 2008 - 08:18

πολυ καλο ανιμε, αλλα θα ηθελα στα καινουργια stage να εχει και λιγο παραπανω σεναριο εκτος αγωνων. Στα τελευταια επικεντρωθηκαν κυριως μονο στους αγωνες.

Οσο για το ντριφτ και τα βουνα, μην νομιζετε οτι γινετε μονο στην Ιαπωνια. Ειδικα στην θεσσαλονικη διοργανώνονται παρόμοιοι αγωνες σε στροφες οπου ολοι πηγαινουμε με τις πορτες. καμενο λαστιχο, στριγκλιες και εξατμισεις να βρυχώνται μεσα στα λαγκαδια.
Posted Image

#5 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,816 posts

Posted 15 February 2008 - 14:47

Οι σειρές απλά τα σπάνε αλλά λίγο στο 4th stage πέφτει πολύ ανάλυση. Τέσπα, απλά κορυφή, είτε ασχολείστε με αυτοκίνητα ή όχι, must see. [Οι ταινίες μέτρια πράματα, anime και live-action, ειδικά η δεύτερη]
rsrGbGx.gif

#6 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 15 February 2008 - 14:58

ενας φίλος μου μου είπε να του το κατεβάσω και λέω να το δω και γώ...

από πιο fansub? και παίζει και κανα λινκ απο τόρρεντ η απο ραπιντ?
Posted ImagePosted Image

#7 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,816 posts

Posted 15 February 2008 - 15:16

Αχα, λοιπόν πρόσεξε μην κατεβάσεις μια άθλια έκδοση που υπάρχει με πολύ edit για να είναι "φιλική" προς τα Αμερικανόπουλα :P [sic] To 4th stage κυκλοφορεί και σε fansub απο τους Live-eviL [tv rips] αλλά και από τους Central-Anime [r2dvd raws, μαλλόν].

ps: Ντροπή και αίσχος που δεν είχε θέμα το φορουμ για Initial, ptou :P
rsrGbGx.gif

#8 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 15 February 2008 - 15:33

Σίγουρα ένα πολύ καλό anime και πορωτικό με την προυπόθεση ότι ασχολείσαι έστω και λίγο με τα αυτοκίνητα. Υπάρχουν βέβαια οι υπερβολές που κατ'εμέ υπάρχουν σε όλα τα sport-κάτι anime σε version initial-d για παράδειγμα (/μέντιουμ mode on) σε 4 στροφές θα κάνω την προσπέραση, τον έχωωωωωω :deadga6: /(μεντιουμ mode οff).Βλέπεται όμως πολύ ευχάριστα και απο χαρακτήρες simply Bunta ftw....Κατά την ταπεινή άποψη ενώ το manga δεν παλεύεται είναι σπαστικό να βλέπεις αυτοκίνητα και δίπλα με τεράστια γράμματα τα ηχητικά εφέ και καλά.Άντε να δούμε πόσο θα πρέπει να προχωρήσει το manga για να βγει επιτέλους και stage 5 !

@crais
Ξεκινάς με stage1 (τον πρώτο κύκλο) εγώ το είχα δει από a4e σε ένα release με ποιότητα εικόνας ψιλοχάλια αλλά απ'ότι βλέπω στο anidb καλύτερη version θεωρείται πλέον αυτή των Baka Anime (B-A) για torrent τσέκαρε στο boxtorrents .

#9 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 17 March 2008 - 18:54

Για όσους ενδιαφέρονται, ανέβασα την 1η season (First Stage) από τους a4e στον greek-tracker.
h**p://www.greek-tracker.com/details.php?id=55931&hit=1

Φυσικά, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες από άλλα fansubbing groups, όμως:
- Second Stage από Baka-Anime (B-A)
- Third Stage από Central-Anime (CA)
- Fourth Stage από Live-Εvil & IDEology (L-E&IDE)
Posted Image
Posted Image

#10 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 17 March 2008 - 19:05

Indeed πολύ οραία σειρά έχω δεί όλα τα stages και το live action !! Τα ova δεν έχω δει :/ Αξίζουν ή να μην μπώ στον κόπο?

#11 Trail

Trail

Linux Ubuntu

• Members
  • 89 posts

Posted 17 March 2008 - 19:12

Δε θα σχολιάσω για τη σειρά αυτή καθεαυτή, προσοχή στα χειρόφρενα μόνο γιατί πήγα να το φάω το αμάξι :P

#12 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 17 March 2008 - 20:45

Δε θα σχολιάσω για τη σειρά αυτή καθεαυτή, προσοχή στα χειρόφρενα μόνο γιατί πήγα να το φάω το αμάξι :P

Αν είχες μάθει κάτι από το anime (ή γενικότερα από το drift), θα ήταν ότι δεν χρειάζεσαι χειρόφρενο... :bleh:
Posted Image
Posted Image

#13 Trail

Trail

Linux Ubuntu

• Members
  • 89 posts

Posted 17 March 2008 - 21:16

Με το δικό σου αμάξι ευχαρίστως να δοκιμάσω και χωρίς χειρόφρενο :) Αυτό που πατάει γκάζι και φρένο μαζί με την φτέρνα πάντως δε το κάνω... και δε δοκιμάζω ενώ κινούμαι... εκτός αν βρω κανα αεροδρόμιο.

Βασικά θα σχολιάσω και κάτι από τη σειρά που δεν άκουσα ακόμα: ΤΟ ΠΡΩΤΟ STAGE ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Να εξηγήσω. Ο σχεδιασμός των προσώπων είναι μακράν ο χειρότερος που έχω δει. Σου παρουσιάζει και καλά την υπεργκόμενα (pan-up κλασσικά) και βλέπεις μια πατάτα (κυριολεκτικά). Αυτός ο χοντρός φίλος του Takumi είναι απλά απαίσιος. Η χειρότερη φωνή που υπάρχει. Το σενάριο είναι τόσο προκλητικά παιδικό και προβλέψιμο... Συμπέρασμα: είχα σκάσει στα γέλια. Μόνο οι φάτσες τους έφταναν... είμουνα μόνος μου στο δωμάτιο και γέλαγα... λίγα ανιμέ το έχουν καταφέρει αυτό. Σαν να βλέπεις το ανιμέ και την σάτιρά του ταυτόχρονα. Πραγματικά, τόσο απαίσιο που ούτε επίτηδες να το κάνανε. Masterpiece. Γούσταρα τρελά.

ΑΛΛΑ, όλα αυτά όταν δεν ασχολείται με αμάξια και αγώνες. Μετά τέρμα οι χαζομάρες, τα ξεχνάς όλα και πρώνεσαι με τα RX7, Skyline κλπ...

Στα επόμενα stages (δυστυχώς?) γίνεται φυσιολογικό, σοβαρεύεται και ο σχεδιασμός φτιάχνει.

#14 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 24 April 2008 - 21:00

Ανέβασα την 2η Season (Second Stage) από BAKA-ANIME (B-A) στον greek-tracker:
greek-tracker.ru - Home of the Greek Torrents :: Login
Posted Image
Posted Image

#15 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 15 May 2008 - 23:23

Ανέβασα το Third Stage από Central Anime (CA) στον greek-tracker:
greek-tracker.ru - Home of the Greek Torrents :: Login
Posted Image
Posted Image