Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fatal Frame [αλλιώς Project Zero]

• Please log in to reply
43 replies to this topic

#16 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 17 June 2008 - 02:19

Yep, ο τιτλος του στα ιαπωνικα μεταφραζεται ως "Mask of the Lunar Eclipse".

Με σακατεψε ομως που λεει οτι θα ειναι αποκλειστικο στο Wii... τωρα πρεπει να το αγορασω αν ειναι να παιξω τη συνεχεια μιας απο τις αγαπημενες μου σειρες παιχνιδιων ever... αλλα με τι λεφτα;:zetsubou:

Μην ανησυχείς, μέχρι να ολοκληρωθεί το localization θα έχεις βρει τα λεφτά...Στην Ιαπωνία βγαίνει τέλη Ιούλη. Αλλού, TBA.

#17 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 18 June 2008 - 21:49

Εχω τα δυο πρωτα στο ΧΒΟΧ, αλλα εχω παιξει και το τριτο. Δεν εχω τερματισει κανενα...:emptyonexg1: *σνιφ*

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!

#18 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 June 2008 - 23:54

Γιατι δεν μπορεις να τα βγαλεις; Πες που κολλας μπας και μπορουμε να σου δωσουμε κανα tip.

Εγω τα'χω βγαλει περι τις οκτω φορες το καθενα, αν και πολυ θα ηθελα να παιξω την Director's Cut εκδοση του FFr2 που ειναι αποκλειστικη στο ΧΒΟΧ (τωρα που εχω X-Box360 μπορω να το παιξω αλλα δεν το βρισκω πουθενα φτηνα να το αγορασω).

Edited by Adventurer, 24 June 2008 - 00:13.

Posted Image

#19 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 28 June 2008 - 07:37

Γιατι δεν το παραγγελνεις απο καποιο καταστημα κι αν δεν υπαρχει τοτε αγορασε το αντιγραφη.Αλλα για το xbox παρχουν αντιγραφες?Ασε που θελει και τσιπαρισμα.
ΚORKOFILAKI για οτι προβλημα εχεις με τα παιχνιδια και να κολλας καπου, τοτε μπες στο yοutube υπαρχουν walktrought που εχω βρει του fatal frame.

#20 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 29 June 2008 - 04:07

Γιατι δεν το παραγγελνεις απο καποιο καταστημα κι αν δεν υπαρχει τοτε αγορασε το αντιγραφη.Αλλα για το xbox παρχουν αντιγραφες?Ασε που θελει και τσιπαρισμα.
ΚORKOFILAKI για οτι προβλημα εχεις με τα παιχνιδια και να κολλας καπου, τοτε μπες στο yοutube υπαρχουν walktrought που εχω βρει του fatal frame.

Τι διαφορα εχει το απλο απο το Director's Cut;

Και ευχαριστω για την συμβουλη, θα το ψαξω, αν και δεν ειναι θεμα γριφων εκει που κολλαω, αλλα θεμα φαντασματων που με στριμωχνουν και δεν προλαβαινω να κανω κιχ...:uhh:

#21 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 July 2008 - 11:44

Υπαρχουν αντιγραφες, αλλα για να παιξει ενα παιχνιδι του X-Box στο X-Box360, πρεπει αυτος που το αντιγραφει να το κανει μια ειδικη επεξεργασια (διαφορετικη απο αυτη που χρειαζεται για να παιξει στο X-Box) και μεχρι στιγμης κανεις δεν την εχει κανει.

Τι διαφορα εχει το απλο απο το Director's Cut;

Εχει επιλογη να παιξεις σε First Person mode, περισσοτερα πραγματα να ξεκλειδωσεις (κοστουμια κτλ) , το Survival mode το οποιο ειναι οτι πιο δυσκολο μπορουσαν να φτιαξουν οι προγραμματιστες και προτεινεται για προχωρημενους παικτες, και ενα καινουριο φιναλε ("Promise ending"). Εννοειται το τελευταιο το εχω δει στο YouTube, αλλα παρα ταυτα θα ηθελα να το βγαλω και μονος μου καποτε (και θελω τοσο να δοκιμασω το Survival mode!!).

Και ευχαριστω για την συμβουλη, θα το ψαξω, αν και δεν ειναι θεμα γριφων εκει που κολλαω, αλλα θεμα φαντασματων που με στριμωχνουν και δεν προλαβαινω να κανω κιχ...:uhh:

Για πες ποιο συγκεκριμενο φαντασμα να σου πω καμια στρατηγικη. Αλλιως ερχεσαι Θεσ/νικη και το παιζουμε μαζι (το εχω ηδη βγαλει ολοκληρο για 4 φιλους μου :P ).
Posted Image

#22 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 24 July 2008 - 20:25

New Fatal Frame 4 info & trailer (MUST SEE / MUST BUY:nod:)!!!

Spoiler:

- concept remains the same as the rest of the series, but gameplay has been ‘dramatically improved’
- Move the character with the nunchuk, direct the flashlight with the remote
- pointer is not used, just the motions of moving a flashlight
- Third Person, behind-the-back camera
- walk/run while moving the flashlight around
- eastern and western influences were used because they better flow with the type of camera, and make the game flow better
- character has been sped up, walks more quickly. This is due to complaints about earlier installments in the series
- vibration, Wiimote speaker used to further enhance the experience
- Nintendo/Grasshopper/Tecmo collaboration worked well, but it was hard to take into account all the differing opinions.
- full of bonus content
- dev team says this is easily the best entry in the series

TRAILER:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cruZeTUAddU[/media]

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#23 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 24 July 2008 - 21:14

Ωραία παιχνίδια, την έχω όλη την τριλογία και τώρα ξανάπιασα το πρώτο...
Το πρόβλημα είναι το εξής...
Όταν το πρωτοέπαιξα με τρόμαζε λίγο τώρα... Βρε με κλειστά φώτα παίζω μόνος στο σπίτι παίζω δεν με τρομάζει πια, απλά είναι βαρετό... (Το Silent Hill Origins είναι κάπως πιο τρομακτικό νομίζω...)

Κατα τα άλλα ωραία παιχνίδια πολύ πρωτότυπα και πολύ τρομακτικά... (Επίσης δοκιμάστε το Trapt ή Deception Series είναι από το ίδιο studio που έβγαλαν τα Project Zero/ Fatal Frame/ Zero)

#24 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 25 July 2008 - 09:30

Ρε παιδιά, μιας ερώτηση...
Δεν έχω παίξει άλλα παιχνίδια της σειράς, όμως το Project Zero IV άρχισε να μου προσελκύει το ενδιαφέρον. Φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να βγει μέχρι -ας πούμε- του χρόνου. Παρόλ' αυτά φέτος δεν πρόκειται να παίξω παιχνίδια, οπότε είναι σίγουρο ότι όταν είμαι πάλι ελεύθερος μετά τις πανελλήνιες θα έχει ήδη βγει.

Μου προτείνετε να παίξω και τα άλλα 3 πρώτα πριν παίξω το 4;
Έχουν κάποια σύνδεση;

oR4yYRl.gif

#25 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 25 July 2008 - 10:13

Παιδια πριν ενα μηνα περιπου επαιξα το project zero 2!Μιλαμε φανταστηκο ηταν!!!!Πιστευω το καλυτερο της σειρας ηταν το 2.Υποθεση που σε καθηλωνει ωραια γραφικα, ωραια σκηνικα!!!Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να περασω το τελευταιο boss.

#26 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 August 2008 - 10:27

Ash_Pokemaster, δεν εχω διαβασει στοιχεια για το 4 γιατι δε θελω να spoilerιαστω, αλλα πιστευω οτι μπορεις να το παιξεις ανετα.

Παιδια πριν ενα μηνα περιπου επαιξα το project zero 2!Μιλαμε φανταστικο ηταν!!!!Πιστευω το καλυτερο της σειρας ηταν το 2.Υποθεση που σε καθηλωνει ωραια γραφικα, ωραια σκηνικα!!!Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να περασω το τελευταιο boss.

Αλλο ενα θυμα μπηκε στο σκοτεινο μας κοσμο :orly: Ειναι πολυ εθιστικο παιχνιδι το ατιμο! Τελικα καταφερα βρηκα τo Director's Cut για X-box και το ξαναπαιζω με την ιδια ζωντανια οπως και την πρωτη φορα που το επιασα!

O Kusabis δεν ειναι πολυ δυσκολος για τελευταιο boss. Μολις τον δεις περιμενε λιγη ωρα μεχρι να εξαφανιστει και μετα μολις ξαναεμφανιστει ανοιξε την καμερα και γυρνα προς αυτον. Θα ερθει προς το μερος σου, θα σκυψει και μετα θα σηκωσει το χερι του προς τα εσενα, εκεινη ακριβως τη στιγμη βγαλε τη φωτογραφια. Φροντισε να εχεις την καμερα λιγο προς τα αριστερα του γιατι απο εκεινη τη μερια (απ'οτι θυμαμαι) υψωνει το χερι του. Αν τα καταφερεις μπορεις να του αρχισεις combo.

Ξερω μια κουβεντα ειναι να βλεπεις ενα διμετρο παραμορφωμενο και φρικιαστικο φαντασμα να χυμαει μανιωδως κατα πανω σου και να δειξεις τοση ψυχραιμια, αλλα ειναι και ενα φιναλε που σε περιμενει ;)

ΥΓ : Ε ρε ποσο ανατριχιαζα οταν ακουγα τις φωνες προχωροντας στον διαδρομο πριν τον Kusabi.
Posted Image

#27 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 October 2008 - 04:27

Ταχα ηταν να κοιμηθω νωρις να παω στο μαθημα αυριο, αλλα κολλησα παιζοντας Fatal Frame 2 και μεχρι να το καταλαβω πηγε 4... οποτε λεω αντε τωρα το κλεινω, λιγο ακομα, λιγο ακομα... τα αποτελεσματα τα βλεπετε!

Το Survival Mode του Fatal Frame 2 ειναι απιστευτα δυσκολο. Πρακτικα εχεις να διασχισεις σχεδον ολοκληρο το χωριο χωρις ενεργεια - μια φορα να σε πιασει φαντασμα φτου κι απ'την αρχη. Ευτυχως υπαρχουν τα stone mirrors αλλα μια φορα σωζεσαι με αυτα... Την πρωτη φορα που το επαιξα εδωσα ρεσιταλ αποφυγης κι εφτασα καπως μακρυα, για να συνειδητοποιησω οτι σε αυτο το mode δε λειπουν τα boss battles... και το πρωτο ειναι εναντιων δυο boss χαρακτηρων μαζι
Spoiler: FFr2 spoiler
Ωντας απροετοιμαστος για κατι τετοιο εχασα εκει, και αναρωτιεμαι τι θα συναντησω οταν το ξαναπαιξω...

In other news, το Fatal Frame 4 εκλεισε διμηνο απο τοτε που κυκλοφορησε στην Ιαπωνια και ακομα κανενα νεο για το ποτε θα το φερουν απ'τα μερη μας:uhh:

ΥΓ: Animesuki, τελικα ξαναπροσπαθησες να περασεις τον Kusabη;
Posted Image

#28 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 18 June 2010 - 00:55

Να και οι χαρακτηρες του Fatal Frame 4 και οι seiyuu τους.

Ruka Minazuki(seiyuu:Noto Mamiko)
Misaki Aso(seiyuu:Sawashiro Miyuki)
Madoka Tsukimori(seiyuu:Goto Saori)
Chōshirō Kirishima(seiyuu:Konishi Katsuyuki)

Edited by bocikris94, 18 June 2010 - 01:01.

#29 Itachi_HAZE

Itachi_HAZE

Story Scripter/Manga Draw

• Members
  • 35 posts

Posted 08 July 2010 - 00:59

Ολα τα τελιωσα αλλα με παμπερς ειμαι φανατικος prj0 ομως δεν εχω παιξει το 4:hehehe:
Posted Image

#30 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 13 July 2010 - 20:41

γαμ$#&.για pc δεν τα έχουν βγάλει ετσι?και μου αρέσουν κάτι τέτοια παιχνίδια :madtodeath: