Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fatal Frame [αλλιώς Project Zero]

• Please log in to reply
43 replies to this topic

#1 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 15:38

Survival Horror ή παιχνίδια τρόμου.

Μόλις ακούμε μια από αυτές τις φράσεις το μυαλό μας πάει σε κλασικούς τίτλους όπως Resident Evil, Silent Hill, Obscure, Dead Rising, Doom3, Zombie Hunters (καλα αυτο μου ξεφυγε!) , Undying, F.E.A.R., Half-Life, System Shock 2, Clock Tower κτλ κτλ. Δηλαδη σε παιχνιδια οπου ελεγχουμε καποιον χαρακτηρα (συνηθως άντρες με στρατιωτική/αστυνομική εκπαίδευση) παίρνουμε τα όπλα και πυροβολάμε ορδές από ζόμπι ή μεταλλαγμένα τέρατα.

Τι γίνεται όμως όταν οι αντίπαλοι δεν είναι υλικοί; Όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε πραγματικά φαντάσματα που δεν μπορούμε να τα αγγίξουμε και συνεπώς ότι uber όπλο και να έχουμε είναι άχρηστο; Τι γίνεται όταν το μόνο όπλο για τη σωτηρία μας είναι μια παλιά φωτογραφική μηχανή; Εκει αρχίζει το Fatal Frame!
Posted Image
Αν θελετε αποδειξεις για το ποσο κορυφαια και τρομακτικα παιχνιδια ειναι τα Fatal Frame, ριξτε μια ματια τριγυρω. Ενα σωρο site το εχουν στα τρομακτικοτερα παιχνιδια ολων των εποχων, πχ το γνωστο Gamespy το εχει στην 3η θεση, το Gametrailers στη 2η και φυσικα ειναι στη λιστα του IGN. Σιγουρα βεβαια δεν ειναι για ολους αφου οι πρωταγωνιστες δεν ειναι ανικητοι ποζεραδες αλλα τρωτα εφηβα κοριτσια! Αυτο βεβαια κανει το παιχνιδι πολυ πιο τρομακτικο αφου ελεγχοντας εναν ενηλικα αντρα νιωθεις μια καποια σιγουρια, αλλά ελεγχοντας ενα ανηλικο κοριτσι εχεις πολυ μεγαλυτερη ενταση και αγωνια.

Συνολικά έχουν βγει 3 παιχνίδια Fatal Frame (λανθασμενα γνωστα ως Project Zero στην Ευρωπη) και τα τρια εχουν βγει για Playstation2 ενω τα δυο πρωτα εχουν βγει και για X-Box. Η Grasshopper ετοιμαζει και το τεταρτο παιχνιδι το οποιο οπως ολα δειχνουν θα ειναι αποκλειστικο για το Wii.

Ακολουθει μια μινι-παρουσιαση του καθε παιχνιδιου ξεχωριστα [Για να μεινει το thread φιλικο για τους 56k users, θα βαλω τις εικονες ως thumbnails, κανοντας κλικ πανω τους θα ανοιξει ολοκληρη η εικονα.]

Fatal Frame (2001)

Posted ImagePosted Image
Η Miku απο μικρη ειχε την ιδιοτητα να βλεπει πραγματα που οι κανονικοι ανθρωποι δεν μπορουν να δουν. Το μονο ατομο με το οποιο μπορουσε να μιλησει ανοιχτα ειναι ο αδελφος της μιας και εχει την ιδια ιδιοτητα. Οταν αυτος πηγαινει σε μια εγκαταλελειμμενη επαυλη για να βρει τα ιχνη του μεντορα του (ενος συγγραφεα που ηθελε να γραψει ενα βιβλιο για τα μυστηρια της περιοχης) που χαθηκε μυστηριωδως πριν μερικες εβδομαδες και τελικα χανεται και ο ιδιος, η Miku αποφασιζει να παει να τον ψαξει και η ιδια. Και εκει αρχιζει η ιστορια...

Δεν μπορω να πω τιποτα για την κορυφαια πλοκη, τις ποικιλες εκπληξεις, και τα πολλαπλα μυστηρια που ανακαλυπτει η Miku μεσα στην τεραστια επαυλη χωρις να πω spoilers. Παντως θα εχετε πολλα να αποκαλυψετε, απο το τι απεγιναν οι ανθρωποι που εψαχνε ο αδελφος της Miku μεχρι το τι μοιρα περιμενε τους αρχικους ενοικους της τεραστιας αυτης επαυλης καθως και της οικογενειας που ηρθε να μεινει εκει περιπου 100 χρονια μετα απο εκεινα τα γεγονοτα. Το μονο που με χαλαει καπως ειναι οτι τα φαντασματα δεν φαινονται αρκετα αποκοσμα, ειδικα στο animation που εχουν οταν φυλακιζονται μεσα στην καμερα.

Οταν βγαλετε το παιχνιδι μπορειτε να το ξαναπαιξετε σε μεγαλυτερη δυσκολια για να ξεκλειδωσετε ενα εναλλακτικο φιναλε (αν και το πρωτο ειναι το canon συμφωνα με το FFr3). Επισης ξεκλειδωνετε το πολυ ενδιαφερον Battle Mode οπου πρεπει να πολεμησετε φαντασματα με λιγοστα φιλμ και δυσκολες συνθηκες ετσι ωστε να πετυχετε τουλαχιστον μια φωτογραφια με πολυ υψηλο σκορ, και φυσικα την Ghost List (περισσοτερα για αυτην παρακατω).

Fatal Frame 2 : The Crimson Butterfly (2003)

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Δυο διδυμες αδελφες επισκεπτονται ενα δασος στο οποιο επαιζαν οταν ηταν μικρες. Οταν η μικροτερη, Mayu, ξαφνικα βλεπει μια μυστηριωδη πορφυρη πεταλουδα και την ακολουθει βαθυτερα μεσα στο δασος, η μεγαλυτερη Mio την ψαχνει και την βρισκει μπροστα απο ενα εγκαταλελειμμενο χωριο. Τοτε διαπιστωνουν οτι ο δρομος πισω τους εχει κλεισει και η μονη τους επιλογη ειναι να μπουν μεσα σε αυτο το χωριο οπου τα θυματα μιας αποτυχημενης ιεροτελεστιας περπατανε ακομα στους δρομος και στα σπιτια...

Μολονοτι παρομοιου σεναριου με το πρωτο, το δευτερο παιχνιδι καταφερνει να δημιουργησει μια ασυλληπτη ατμοσφαιρα αφου πλεον δεν περιοριζεστε σε μια επαυλη αλλα εχετε να εξερευνησετε ενα ολοκληρο χωριο! Ειδικα μολις ανακαλυψετε την τραγικη ιστορια που περασε η οικογενεια καθε σπιτιου που θα επισκεφτειτε, θα ευχεστε να μπορουσατε να τρεξετε μακρυα απο αυτον τον εφιαλτη, αλλα θα ειναι πλεον αργα. Αν ασχοληθειτε πραγματικα με το παιχνιδι, μπορει να ριξετε και καποιο δακρυ στη διαρκεια...

Προσωπικα θεωρω και τα τρια παιχνιδια αριστουργηματα, αλλα ειδικα το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τα 20 χρονια που ειμαι gamer. Η ατμοσφαιρα του ειναι πραγματικα απιστευτη και σε τραβαει μεσα απο το πρωτο λεπτο κρατωντας τον παικτη στην τσιτα απο την αρχη μεχρι το τελος. Τα "επιθετικα" φαντασματα ειναι τρομακτικα και αποκοσμα, ενω οι ιστοριες των πρωην κατοικων θα σας συγκινησουν. Το γεγονος οτι μπορεις μεσω του Spirit Radio να ακουσεις τις τελευταιες σκεψεις ενος φαντασματος τις οποιες εκανε λιγο πριν πεθανει σε κανει να ανατριχιαζεις.

Αυτη τη φορα τα εναλλακτικα φιναλε ειναι τρια, και το Battle Mode στο τελος του παιχνιδιου ειναι σαφως πιο πλουσιο.

Σημειωση : Τα δυο πρωτα παιχνιδια ειναι πρακτικα ασχετα σεναριακα μεταξυ τους οποτε μπορειτε ανετα να παιξετε το 2ο χωρις να εχετε παιξει το 1ο.

Fatal Frame 3 : The Tormented (2005)

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Η Rei ειναι μια δημοσιογραφος που εξερυνα, μαζι με τη βοηθο της Miku (του Fatal Frame 1) ,ενα παμπαλαιο σπιτι που οι φημες λενε στοιχειωμενο. Περπατωντας στους αραχνιασμενους διαδρομους βλεπει κατι αναπαντεχο : τον αρραβωνιαστικο της που πεθανε πριν μερικους μηνες να περπαταει μπροστα της! Το οραμα ομως τελειωνει και η Rei αλαφιασμενη φευγει απο αυτην την επαυλη και γυρναει στο σπιτι της (κατι που προκαλει εκπληξη σε οποιον αναμενει μια αντιγραφη του σεναριου των δυο πρωτων παιχνιδιων). Οταν ομως πεφτει για υπνο, στο ονειρο της βλεπει οτι βρισκεται στην επαυλη οπως την ειδε εκεινο το πρωι, αλλα αυτη τη φορα δεν ειναι μονη της αφου τα φαντασματα των ανθρωπων που βρηκαν τραγικο τελος σε αυτο το μερος βρισκονται ακομα εκει. Οταν ξυπναει απο αυτο το παραξενο ονειρο, ενα μικρο μυστηριωδες τατουαζ αρχιζει να σχημετιζεται στην πλατη της. Περναει κανονικα τη μερα της και το επομενο βραδυ οταν κοιμαται βλεπει παλι το ιδιο ονειρο. Απο τη μια η Rei θελει να γλυτωσει απο αυτον τον εφιαλτη, απο την αλλη ομως μεσα σε αυτο το ονειρο βλεπει ξανα το φαντασμα του αρραβωνιαστικου της να την καλει βαθυτερα μεσα στην επαυλη...

Το Fatal Frame 3, αν και βασιζεται στις ιδιες αρχες με τα δυο προηγουμενα, καταφερνει να παραλλαξει αρκετα το σεναριο ωστε να δινει μια φρεσκα ανασα στη σειρα χωρις να χανει τιποτα απο αυτα που την εκαναν τοσο ελκυστικη. Στο μισο παιχνιδι ελεγχετε τη Rei αλλα στο αλλο μισο ελεγχετε αφενος την Miku του FFr1 και αφετερου τον θειο των Mio&Mayu απο το FFr2 με τροπο που δενει τα σεναρια και των τριων παιχνιδιων! Καθενας απο τους χαρακτηρες εχει τη δικη του ιδιοτητα που βοηθαει με διαφορετικο τροπο τις διαφορες μαχες (ή σε μια περιπτωση την αποφυγη τους).

Δυο λογια για την Ghost List

Ενα πολυ ενδιαφερον στοιχειο όλων των παραπάνω παιχνιδιων ειναι πως εκτος απο τα "επιθετικα" φαντασματα τα οποια σας επιτιθονται μολις τα πλησιασετε, υπαρχουν "ηρεμα" φαντασματα τα οποια ειτε παιζουν καποιον ρολο (πχ να σας καθοδηγουν, ειτε για καλο ειτε για κακο, σε καποιο μερος) ειτε απλα βρισκονται ακομα στο μερος οπου πεθαναν, μερικες φορες χωρις να ξερουν καν οτι εχουν πεθανει. Στο τελος του παιχνιδιου ξεκλειδωνετε μια λιστα ολων των φαντασματων που υπαρχουν και βλεπετε ποσα απο αυτα δεν εχετε πετυχει, οποτε καλειστε να το ξαναπαιξετε για να βρειτε και τα υπολοιπα. Για καθε φαντασμα που εχετε βρει βλεπετε μια μικρη ιστορια για το πως βρεθηκε εκει και γιατι. Αυτο αυξανει καργα και το "δεσιμο" του παικτη με το παιχνιδι, και το replayability του!

Τελικα, μαλλον εγραψα πολλα, αλλα μου αρεσει υπερβολικα αυτη η σειρα και ηθελα να κανω ενα thread που της αξιζει :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 21:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 16:35

Τετοια παιχνιδια μου αρεσουν! :congrats:Παιχνιδια που να σε κανουν να καρδιοχτυπας και να σε σηκωνουν απο την καρεκλα σου.... Πως και μου ξεφυγε αυτο το παιχνιδι? Υπαρχει και σε PC?:erk:

#3 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 17:05

Το καλυτερο για μενα ειναι που δε σε τρομαζει απλα επειδη πεταγεται κατι αποτομα μπροστα σου, αλλα σε τρομαζει και μονο που ανοιγεις μια πορτα και δεν ξερεις τι θα βρεις μεσα!

Δυστυχως δεν εχουν βγει για PC, για να τα παίξεις χρειάζεσαι ένα από Playstation2, Playstation3 (*) , X-Box , X-Box360(*) ή ακομα και Wii (αρκει να περιμενεις να βγει εκει το Fatal Frame 4 : Mask of the Lunar Eclipse).
(*) μεσω backwards compatibility.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 17:31

Και τεταρτο θα βγει??? Αφου δεν εχω παιξει καν το πρωτο!!:nanteee:
Πωπω, πως γινεται να μου ξεφυγε αυτο...

#5 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 22:05

Τρομερό το παιχνίδι (πριν καμιά βδομάδα έβγαλα το 3) και το review είναι πάρα πολύ καλό adventurer!

#6 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 00:30

Μου το είχαν προτείνει --μιας και είμαι fan Silent Hill+Clock Tower-- σαν κάτι παρόμοιο αλλά ποτέ δεν βρήκα χρόνο και το είχα ξεχάσει για κάποιο καιρό!

Thanks για το extended description ίσως κάποια απο αυτές τις μέρες να give it a try!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 16:02

έπιασα πρώτα το 2 μαζί με ένα φίλο μου... μας πήγε λίγο αίμα στη φάση με το peeping boy
Spoiler:

το έμαθε η μάνα μου, τελείωσε το 1, τελείωσε το 2 και μάλλον και το 3 αν θυμάμαι καλά... ξενέρωσα και δεν τα έχω ξαναγγίξει...

παιχνιδάρες όμως

#8 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 15:10

ωραίο review Adventurer. Εγώ το 3 παίζω τώρα και έχω συνδέσει και το στερεοφωνικό οπότε όταν έχω στενές επαφές τρίζει όλο το σπίτι. Πολύ καλό παιχνίδι.

#9 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 19:16

Πραγματικα πολυ καλα παιχνιδια.Περα απο το οτι αποτελουν την επιτομη του horror για το ps2 δειχνουν πως η παραπανω κατηγορια δεν ειναι αναγκη να περιεχει splatter και gore αλλα ατμοσφαιρα-ειτε αυτο εχει να κανει με τον ηχο,ειτε με το σεναριο,ειτε με τα περιβαλλοντα.
Εχω παιξει και τα τρια μεχρι τωρα και αγαπημενο μου ηταν μακραν το δευτερο.Περα απο τις βελτιωσεις στο συστημα μαχης του πρωτου,ειχε πολυ πιο δυνατη ατμοσφαιρα σε σχεση με το sequel του το οποιο κατα τη γνωμη μου εχανε (απο αποψη ατμοσφαιρας) λογω της εναλλαγης αναμεσα στο πραγματικο και τον αλλο κοσμο.Επισης η εναλλαγη με τους χαρακτηρες σε εμποδιζε,imo,να δεθεις με καποιον απο αυτους.

#10 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 19:55

Ξεκίνησα να παίξω το 2 σε πλέισταϊσον, και πορώθηκα αρχικά. Πολύ ωραία εισαγωγή, πολύ ωραίες οι ηρωίδες, σε ιαπωνικό στυλ, και ξαφνικά μίλησαν....
ΞΕΝΕΡΩΣΑ αφάνταστα! Οι εγκληματίες έχουν μεταγλωτήσει το παιχνίδια στα αγγλικά, και δεν έχουν βάλει καθόλου τις ιαπωνικές φωνές. Αποτέλεσμα; Χάνει τη μισή του αξία και βάλε. Προσπαθήστε να βρείτε τις ιαπωνικές εκδόσεις των παιχνιδιών!

#11 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 23:53

Ουαου, τελικα αρκετοι τα εχετε παιξει τα παιχνιδια! Πολυ χαιρομαι γιατι νομιζα οτι ηταν παντελως αγνωστα :wooi2: Και ευχαριστω για τα σχολια!

έπιασα πρώτα το 2 μαζί με ένα φίλο μου... μας πήγε λίγο αίμα στη φάση με το peeping boy

Εννοια σου, εκεινη η φαση δεν ξεχνιεται! Να φανταστεις το ειχα διαβασει οτι εμφανιζεται (ηταν απο τα τελευταια που ηθελα για να συμπληρωσω την Ghost List) και παλι με κατατρομαξε!!

Η πιο τρομακτικη σκηνη για μενα ηταν στο δευτερο παιχνιδι
Spoiler:

Εγώ το 3 παίζω τώρα και έχω συνδέσει και το στερεοφωνικό οπότε όταν έχω στενές επαφές τρίζει όλο το σπίτι.

Σε ζηλευωωωω! Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να το παιξω σε καμια τεραστια οθονη με στερεοφωνικα απο διπλα (και κλειστα φωτα βεβαιως:bath:). Τα δυο πρωτα τα εχεις παιξει;

Πραγματικα πολυ καλα παιχνιδια.Περα απο το οτι αποτελουν την επιτομη του horror για το ps2 δειχνουν πως η παραπανω κατηγορια δεν ειναι αναγκη να περιεχει splatter και gore αλλα ατμοσφαιρα-ειτε αυτο εχει να κανει με τον ηχο,ειτε με το σεναριο,ειτε με τα περιβαλλοντα.

Καλυτερα δε θα μπορουσα να το πω:nod:

ειχε πολυ πιο δυνατη ατμοσφαιρα σε σχεση με το 3ο του το οποιο κατα τη γνωμη μου εχανε (απο αποψη ατμοσφαιρας) λογω της εναλλαγης αναμεσα στο πραγματικο και τον αλλο κοσμο.

Spoiler: ΜΟΝΟ για οσους εχουν ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ το τριτο παιχνιδι

Οι εγκληματίες έχουν μεταγλωτήσει το παιχνίδια στα αγγλικά, και δεν έχουν βάλει καθόλου τις ιαπωνικές φωνές. Αποτέλεσμα; Χάνει τη μισή του αξία και βάλε. Προσπαθήστε να βρείτε τις ιαπωνικές εκδόσεις των παιχνιδιών!

Σε καταλαβαινω, κι εγω ξενερωσα οταν πρωτομιλησαν... αλλα αν και σαφως οι Ιαπωνικες φωνες θα ηταν πολυ καλυτερες, εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο dubbing (αν εξαιρεσεις τις παναθλιες κασετες που βρισκεις την πρωτη νυχτα στο πρωτο παιχνιδι). Αν δεν το εκανες ηδη, σου προτεινω να του δωσεις μια τιμια ευκαιρια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 00:00

Σε ζηλευωωωω! Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να το παιξω σε καμια τεραστια οθονη με στερεοφωνικα απο διπλα (και κλειστα φωτα βεβαιως:bath:).

Δεν έχω παίξει το παιχνίδι αλλά δε νομίζω να άντεχες πάνω από 5 λεπτά.Εγώ πάντως δε θα το έκανα:Crying2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 21:00

Επαιξα τωρα προσφατα το 3 και μου φανηκε ευκολο και ενδοιαφερον, αν και ειναι βαρετο οταν χανεις τον δρομο σου και πας γυρω γυρω>_<. Φυσικα κανει την καρδια σου να χτυπα δυνατα σε καποια σημεια που δεν προλαβαινεις να φωτογραφισεις το φαντασμα η οταν τα φαντασματα εμφανιζονται αποτομα κι εξαφανιζονται!!!

#14 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 09:12

Διαβασα καπου στο ιντερνετ οτι θα βγει fatal frame 4 για το wii!
Οριστε και εικονες.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#15 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 01:32

Yep, ο τιτλος του στα ιαπωνικα μεταφραζεται ως "Mask of the Lunar Eclipse".

Με σακατεψε ομως που λεει οτι θα ειναι αποκλειστικο στο Wii... τωρα πρεπει να το αγορασω αν ειναι να παιξω τη συνεχεια μιας απο τις αγαπημενες μου σειρες παιχνιδιων ever... αλλα με τι λεφτα;:zetsubou:

Για τους κατοχους, απ'οτι καταλαβα θα κρατατε το wiimote κρατωντας το οπως μια φωτογραφικη μηχανη (θα βγει και add-on σιγουρα). Ακουγεται ενδιαφερον αν μη τι αλλο.
Δημοσιευμένη  εικόνα