θα μου πεις πως κανω λαθος στην προσεγγιση και μαλλον εχεις δικιο. Δυστηχως ομως επειδη δεν χωνευω καθολου αυτους τους χαρακτηρες, ειχα την ελπιδα πως το manga θα το εσωναν αλλα στοιχεια, οπως το χιουμορ του και το σεναριο. Παιζει ρολο βεβαια πως οπως και το ανιμε, ετσι και το μανγκα εχει ξεφυγει με δεκαδες τομους.
Υπαρχουν πχ μανγκα που δε χρειαζεται να διαβασεις απο την αρχη ως το τελος κατι. Δηλ αν τα αρχισεις απο τη μεση θα σε βοηθησει να μπεις στο νοημα σιγα σιγα. Οχι ομως με αυτο. Το ολο επιχειρημα φανταζει σαν ενα γιγαντιαιο παζλ οπου συλλεγεις τα κομματια ενα ενα και αν τα ενωσεις θα σου αποκαλυψουν το χαρτη του θησαυρου. Ε λοιπον αν δεν εχω και τα υπολοιπα κομματια, που πρεπει να μπω στον κοπο να ψαξω (δηλ διαβασω) ε τοτε δεν μπορω να εκτιμησω το κυριοτερο στοιχειο του.
οσο για τα υπολοιπα, μετα το λαθος με το Elfen Lied, πιο γρηγορα σου περνει να διαβασεις στο τσακα τσακα ενα manga, παρα να χαραμισεις χρονο κατεβαζοντας και βλεποντας ολοκληρες σειρες, ιδιως στις σειρες δρασης.
Αυτο ειναι το καλυτερο με το OP man.Το οτι εχεις ενα τοσο μεγαλο story με παρα πολλους χαρακτηρες,που ο καθενας παιζει τον ρολο του στο παρακατω story.Ολη πλοκη σε βαζει σε σκεψη για το τι και το πως θα συμβει παρακατω και τις περισσοτερες φορες πεφτεις εξω στις προβλεψεις σου.
Για να ειμαι on-topic,εγω πολλα manga δεν εχω διαβασει,μετρημενα στα δαχτυλα των δυο χεριων ειναι αυτα που διαβασα.Αλλα αυτο που δεν πηγα απο το 100 και μετα ειναι το Fairy tail.Τωρα το διαβαζω καθαρα και μονο εγκυκλοπαιδικα,γιατι θελω να δω πως θα καταληξει.