Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Ποιο δημοφιλές manga δε σας 'πήγε;'

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#91 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 August 2011 - 01:44

Well έχει πάρα πολύ διαδεδομένο fandom το οποίο λογικά μοιράζεται με το Twilight. :P So yeah... XD

#92 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 22 August 2011 - 02:14

Όπως είπαν οι περισσότεροι με ξενέρωσε και εμένα το bleach μετά από κάποιο διάστημα, αν και με το anime πορώθηκα
Posted Image

#93 Hoshiyo4

Hoshiyo4

Observer..

• Members
  • 14 posts

Posted 26 August 2011 - 23:26

:hot:.....One Piece και Naruto..

ΤΟ ΞΕΡΩ!!!! Δυο από τα πιο δημοφιλή manga.. κι όμως!!
Το έχω παλέψει, πραγματικά!!

Αλλα ΔΕΝ!!

~Το Naruto απλά το βαριέμαι..
~Και το One Piece.. αυτό υπάγετια στην κατηγορία "με καμία δύναμη όμως"!!
Οι χαρακτήρες είναι άθλιοι (παιδιά λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια), η πλοκή αν και αρκετά περίπλοκη για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον δεν μου λέει τίποτα..

Οπότε, αν και έχω ακούσει αρκετά σιχτίρια από φανατικούς φίλους μου, απλα ΔΕΝ!!

~Το Bleach (μιας και αναφέρθηκε προηγουμένως) ήταν το πρώτο manga που ξεκίνησα να διαβάζω και για συναισθηματικούς λόγους το συνεχίζω.. Η αλήθεια είναι οτι η fullbring arc ήταν μια πατάτα και μισή, αλλά όταν είδα στο πρότελευταίο τέυχος "Death and the strawberry 2", η αλήθεια είναι οτι συγκινήθηκα.. :nanana:
(Η τελευταία παράγραφος είναι για τους φανατικούς!!)

Αυτάαααααα!!

"Every time you and I connect with each other, a little bit of heart is born between us. Heart isn't something inside you. But whenever you think, whenever you remember someone, that's when heart is born. If you were the only one alive in the whole world, (your) heart wouldn't exist.."

Posted Image

#94 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,937 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 27 August 2011 - 00:40

~Και το One Piece.. αυτό υπάγετια στην κατηγορία "με καμία δύναμη όμως"!!
Οι χαρακτήρες είναι άθλιοι (παιδιά λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η γνωμη μου), η πλοκή αν και αρκετά περίπλοκη για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον δεν μου λέει τίποτα..

Αυτάαααααα!!

Fixed. ;)

image.jpg

#95 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 27 August 2011 - 01:47

@hoshiyo4

Τα εσφαξες ομως ολα... με το γαντι... ;)

#96 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 August 2011 - 02:07

Προφανώς ο καθένας λέει την γνώμη του (και αυτο ισχύει για όλα τα post θετικά και αρνητικά). Μην επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα προφανή παίδες. :knock-knock:

#97 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 27 August 2011 - 08:32

hunterxhunter. το διαβασα ολο οσο ειχε βγει κατα τα χριστουγεννα και απλα δεν καταλαβα πως μπορει να εχει τοσους φανς. το σχεδιο ειναι αθλιο αν και στο τελος βελτιωνεται λιγο, βρισκω τους περισσοτερους χαρακτηρες ενοχλητικους, και αν και εχει σχετικα καλη πλοκη υπαρχουν μερικα αρκ που δεν παλευονται κατα τα οποια πραγματικα κατεβαλα προσπαθειες να τα διαβασω, ειδικα το τελευται το βρηκα χαλια..

#98 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 27 August 2011 - 08:44

το toriko δεν καταλαβαινω γτ αρεσει τοσο??εγω το βρισκω χαζο,αδιαφορη πλοκη,ο προ ειναι μια κοπια του γκοκου ή τουλαχιστον ετσι μου φενεται εμενα.......και το σχεδιο μετριο......
hunter x hunter:βαρετο το βρισκω στην αρχη στη συνεχεια δν ξερω τι γινεται αλλα εχω ξενερωσει :/

#99 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 August 2011 - 11:30

πολυς ντορος με το Angel Sanctuary. Τοτε το ειχα βρει ενδιαφερον, τωρα δεν θα το διαβαζα με καμια Παναγια.

Μη δημοφιλη manga που με απαγοητευσαν ηταν κυριως το Aghartha. Περιμενα αρκετα περισσοτερα.

Ενα δημοφιλες Manga Που δεν μου αρεσε ηταν το Tokyo Crazy Paradise αλλα εκεινη την περιοδο ισως εφταιγε πως δεν ειχα τοσο ορεξη να διαβαζω manga. Παλι ηταν αξιοπρεπες αλλα οχι το αριστουργημα που περιμενα.

To Fruits Basket επισης αν και ξεκινησε ωραια μετα απλα δεν διαβαζονταν. Επρεπε να ειχε τελειωσει πολυ νωριτερα.

Επισης το Elfen Lied οπως και το anime ηταν μια κακογουστια σκετη ενω και το Basilisk, παρα το φοβερο σχεδιο δεν καταφερε να με συνεπαρει.

Καλα αυτα που επιασαν πατο ηταν τα Gantz και Τenjo Tenge.δεν τα παρατησα απο τα πρωτα κεφαλαια, εφτασα μεχρι τον 22ο τομο στο πρωτο και στο 15ο στο δευτερο. απλα περαν απο το splatter, fanservice, ξυλο, boobs, asses, aliens, vampires και ξερω γω τι αλλο, νιωθεις πως τα διαβαζεις για να παιρνεις τη δοση σου. Οχι πως ειναι κακο αυτο αλλα τετοια manga δεν με ελκυουν (πλεον)

απο τα μεγαλα shonen λιγο το One Piece διαβασα αλλα, παρα το ωραιο σχεδιο, πλεον εχουν ξεφυγει τοσο τα πραγματα που ουτε ο ιδιος ο δημιουργος δεν ξερει τι του γινεται. Ευτυχως που βρηκα τα Jojo's adventure Και Ηοkuto no Ken και το εστειλα στα τσακιδια και αυτο....

#100 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 August 2011 - 11:43

απο τα μεγαλα shonen λιγο το One Piece διαβασα αλλα, παρα το ωραιο σχεδιο, πλεον εχουν ξεφυγει τοσο τα πραγματα που ουτε ο ιδιος ο δημιουργος δεν ξερει τι του γινεται.

Nononono something went wrong here.
Νομιζω οτι δεν διαβασες το One Piece. Αν μπορεις να μπεις σε λεπτομερειες θα το εκτιμουσα : )

2bbd14fc.jpg

#101 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 27 August 2011 - 12:03

Petran, αν και ουτε μπαινω συχνα να υποστηρίξω το ΟΡ, αλλά ούτε και με αρέσει να μετατρέπεται καθε θρεντ σε ΟΡ-θρεντ, παρόλα αυτά ειδικα από εσένα θα με ενδιάφερε να μαθω γιατί θεωρεις οτι ξεφυγε. Για το σχέδιο δε ρωτάω διότι είναι κάτι αρκετά υποκειμενικό, αλλά επειδή είμαι up to date στο συγκεκριμένο, και μιλαμε για δημιουργό που, ερχεται στο, π.χ., 500κάτι τεύχος να σου εξηγήσει κατι που ειχε φανει κουλό πριν από 300+ τεύχη, με τέτοια λεπτομέρεια που καταλαβαίνεις οτι μονο στην τύχη δεν ήταν, ομολογώ με άφησες λίγο μλκ.

Εντάξει δε θα τολμούσα να πω οτι εχει προσχεδιάσει τα πάντα μεχρι τελευταίας τρίχας, πριν από 10+ χρόνια, αλλα αν μη τι άλλο ο κορμός δείχνει τόσο πιστος στο αρχικό πλάνο που ώρες ώρες με τρομάζει.

Για αυτό και μου κάνει τόση εντύπωση αυτό που είπες γιατι τις περισσότερες φορές συμφωνω με τις κριτικες που κανεις σε αλλα μάνγκα, όσον αφορά τέτοια θέματα.

Υ.Γ. τα Elfen Lied, Basilisk, Gantz και Τenjo Tenge, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να διαβάσω το μανγκα, διοτι θεωρησα οτι λίγο πολύ μονο τα ανιμε αξιζουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Να φχαριστηθεις ανιμεησιον, ένταση, μπαπα μπούπα, 12-25 επεισόδια, και μετά να πας παρακάτω. Οπότε λογικά μου φαίνονται τα όσα ακούω, και ας εχω δει μονο το ανιμε, δεν περίμενα κατι παραπάνω.

stasou%2520mygdala.jpg

#102 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 27 August 2011 - 12:35

απο τα μεγαλα shonen λιγο το One Piece διαβασα αλλα, παρα το ωραιο σχεδιο, πλεον εχουν ξεφυγει τοσο τα πραγματα που ουτε ο ιδιος ο δημιουργος δεν ξερει τι του γινεται. Ευτυχως που βρηκα τα Jojo's adventure Και Ηοkuto no Ken και το εστειλα στα τσακιδια και αυτο....

και μενα μου τη σπαει ο fanboyισμος που πεφτει στο op και ποτε δεν κρινω κανεναν που το κρινει αλλα η περιγραφη που δινεις ειναι πιο κοντα στην περιγραφη του bleach,το one piece ειναι το ακριβως αντιθετο!

δηλαδη παροτι οντως το σχεδιο του ξινιζει σε πολλους(myself included)η ιστορια ειναι πολυ ενδιαφερουσα και οσο προχωραει το manga φαινεται ποσο καλα δεμενη ειναι...

#103 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 27 August 2011 - 17:10

Το Gantz έχει καταντήσει βαρετό..

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#104 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 posts

Posted 27 August 2011 - 17:23

Αν και δεν έχω διαβάσει πολλά manga, μετά από προσπάθειες να διαβάσω τα mainstream naruto και bleach, δεν μπόρεσαν να με κρατήσουν, όπως και οι αντίστοιχες σειρές anime.
Posted Image
Εδώ θα βρείτε το κανάλι μας στο Youtube!
Αλλά και ζωντανά, κάθε Σάββατο 15:00 - 17:00 στο involvedradio.gr!
Facebook: http://www.facebook.com/AnimeCast
Twitter: http://twitter.com/animecastgr
E-mail: animecastgr@gmail.com

#105 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 August 2011 - 17:24

Petran, αν και ουτε μπαινω συχνα να υποστηρίξω το ΟΡ, αλλά ούτε και με αρέσει να μετατρέπεται καθε θρεντ σε ΟΡ-θρεντ, παρόλα αυτά ειδικα από εσένα θα με ενδιάφερε να μαθω γιατί θεωρεις οτι ξεφυγε. Για το σχέδιο δε ρωτάω διότι είναι κάτι αρκετά υποκειμενικό, αλλά επειδή είμαι up to date στο συγκεκριμένο, και μιλαμε για δημιουργό που, ερχεται στο, π.χ., 500κάτι τεύχος να σου εξηγήσει κατι που ειχε φανει κουλό πριν από 300+ τεύχη, με τέτοια λεπτομέρεια που καταλαβαίνεις οτι μονο στην τύχη δεν ήταν, ομολογώ με άφησες λίγο μλκ.

Εντάξει δε θα τολμούσα να πω οτι εχει προσχεδιάσει τα πάντα μεχρι τελευταίας τρίχας, πριν από 10+ χρόνια, αλλα αν μη τι άλλο ο κορμός δείχνει τόσο πιστος στο αρχικό πλάνο που ώρες ώρες με τρομάζει.

Για αυτό και μου κάνει τόση εντύπωση αυτό που είπες γιατι τις περισσότερες φορές συμφωνω με τις κριτικες που κανεις σε αλλα μάνγκα, όσον αφορά τέτοια θέματα.

Υ.Γ. τα Elfen Lied, Basilisk, Gantz και Τenjo Tenge, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να διαβάσω το μανγκα, διοτι θεωρησα οτι λίγο πολύ μονο τα ανιμε αξιζουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Να φχαριστηθεις ανιμεησιον, ένταση, μπαπα μπούπα, 12-25 επεισόδια, και μετά να πας παρακάτω. Οπότε λογικά μου φαίνονται τα όσα ακούω, και ας εχω δει μονο το ανιμε, δεν περίμενα κατι παραπάνω.

θα μου πεις πως κανω λαθος στην προσεγγιση και μαλλον εχεις δικιο. Δυστηχως ομως επειδη δεν χωνευω καθολου αυτους τους χαρακτηρες, ειχα την ελπιδα πως το manga θα το εσωναν αλλα στοιχεια, οπως το χιουμορ του και το σεναριο. Παιζει ρολο βεβαια πως οπως και το ανιμε, ετσι και το μανγκα εχει ξεφυγει με δεκαδες τομους.

Υπαρχουν πχ μανγκα που δε χρειαζεται να διαβασεις απο την αρχη ως το τελος κατι. Δηλ αν τα αρχισεις απο τη μεση θα σε βοηθησει να μπεις στο νοημα σιγα σιγα. Οχι ομως με αυτο. Το ολο επιχειρημα φανταζει σαν ενα γιγαντιαιο παζλ οπου συλλεγεις τα κομματια ενα ενα και αν τα ενωσεις θα σου αποκαλυψουν το χαρτη του θησαυρου. Ε λοιπον αν δεν εχω και τα υπολοιπα κομματια, που πρεπει να μπω στον κοπο να ψαξω (δηλ διαβασω) ε τοτε δεν μπορω να εκτιμησω το κυριοτερο στοιχειο του.

οσο για τα υπολοιπα, μετα το λαθος με το Elfen Lied, πιο γρηγορα σου περνει να διαβασεις στο τσακα τσακα ενα manga, παρα να χαραμισεις χρονο κατεβαζοντας και βλεποντας ολοκληρες σειρες, ιδιως στις σειρες δρασης.