Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ποιο δημοφιλές manga δε σας 'πήγε;'
Posted 19 August 2011 - 01:44
Posted 22 August 2011 - 02:14
Posted 26 August 2011 - 23:26
ΤΟ ΞΕΡΩ!!!! Δυο από τα πιο δημοφιλή manga.. κι όμως!!
Το έχω παλέψει, πραγματικά!!
Αλλα ΔΕΝ!!
~Το Naruto απλά το βαριέμαι..
~Και το One Piece.. αυτό υπάγετια στην κατηγορία "με καμία δύναμη όμως"!!
Οι χαρακτήρες είναι άθλιοι (παιδιά λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια), η πλοκή αν και αρκετά περίπλοκη για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον δεν μου λέει τίποτα..
Οπότε, αν και έχω ακούσει αρκετά σιχτίρια από φανατικούς φίλους μου, απλα ΔΕΝ!!
~Το Bleach (μιας και αναφέρθηκε προηγουμένως) ήταν το πρώτο manga που ξεκίνησα να διαβάζω και για συναισθηματικούς λόγους το συνεχίζω.. Η αλήθεια είναι οτι η fullbring arc ήταν μια πατάτα και μισή, αλλά όταν είδα στο πρότελευταίο τέυχος "Death and the strawberry 2", η αλήθεια είναι οτι συγκινήθηκα..
(Η τελευταία παράγραφος είναι για τους φανατικούς!!)
Αυτάαααααα!!
Posted 27 August 2011 - 00:40
~Και το One Piece.. αυτό υπάγετια στην κατηγορία "με καμία δύναμη όμως"!!
Οι χαρακτήρες είναι άθλιοι (παιδιά λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η γνωμη μου), η πλοκή αν και αρκετά περίπλοκη για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον δεν μου λέει τίποτα..
Αυτάαααααα!!
Fixed.
Posted 27 August 2011 - 01:47
Τα εσφαξες ομως ολα... με το γαντι...
Posted 27 August 2011 - 02:07
Posted 27 August 2011 - 08:32
Posted 27 August 2011 - 08:44
hunter x hunter:βαρετο το βρισκω στην αρχη στη συνεχεια δν ξερω τι γινεται αλλα εχω ξενερωσει :/
Posted 27 August 2011 - 11:30
Μη δημοφιλη manga που με απαγοητευσαν ηταν κυριως το Aghartha. Περιμενα αρκετα περισσοτερα.
Ενα δημοφιλες Manga Που δεν μου αρεσε ηταν το Tokyo Crazy Paradise αλλα εκεινη την περιοδο ισως εφταιγε πως δεν ειχα τοσο ορεξη να διαβαζω manga. Παλι ηταν αξιοπρεπες αλλα οχι το αριστουργημα που περιμενα.
To Fruits Basket επισης αν και ξεκινησε ωραια μετα απλα δεν διαβαζονταν. Επρεπε να ειχε τελειωσει πολυ νωριτερα.
Επισης το Elfen Lied οπως και το anime ηταν μια κακογουστια σκετη ενω και το Basilisk, παρα το φοβερο σχεδιο δεν καταφερε να με συνεπαρει.
Καλα αυτα που επιασαν πατο ηταν τα Gantz και Τenjo Tenge.δεν τα παρατησα απο τα πρωτα κεφαλαια, εφτασα μεχρι τον 22ο τομο στο πρωτο και στο 15ο στο δευτερο. απλα περαν απο το splatter, fanservice, ξυλο, boobs, asses, aliens, vampires και ξερω γω τι αλλο, νιωθεις πως τα διαβαζεις για να παιρνεις τη δοση σου. Οχι πως ειναι κακο αυτο αλλα τετοια manga δεν με ελκυουν (πλεον)
απο τα μεγαλα shonen λιγο το One Piece διαβασα αλλα, παρα το ωραιο σχεδιο, πλεον εχουν ξεφυγει τοσο τα πραγματα που ουτε ο ιδιος ο δημιουργος δεν ξερει τι του γινεται. Ευτυχως που βρηκα τα Jojo's adventure Και Ηοkuto no Ken και το εστειλα στα τσακιδια και αυτο....
Posted 27 August 2011 - 11:43
Nononono something went wrong here.απο τα μεγαλα shonen λιγο το One Piece διαβασα αλλα, παρα το ωραιο σχεδιο, πλεον εχουν ξεφυγει τοσο τα πραγματα που ουτε ο ιδιος ο δημιουργος δεν ξερει τι του γινεται.
Νομιζω οτι δεν διαβασες το One Piece. Αν μπορεις να μπεις σε λεπτομερειες θα το εκτιμουσα : )
Posted 27 August 2011 - 12:03
Εντάξει δε θα τολμούσα να πω οτι εχει προσχεδιάσει τα πάντα μεχρι τελευταίας τρίχας, πριν από 10+ χρόνια, αλλα αν μη τι άλλο ο κορμός δείχνει τόσο πιστος στο αρχικό πλάνο που ώρες ώρες με τρομάζει.
Για αυτό και μου κάνει τόση εντύπωση αυτό που είπες γιατι τις περισσότερες φορές συμφωνω με τις κριτικες που κανεις σε αλλα μάνγκα, όσον αφορά τέτοια θέματα.
Υ.Γ. τα Elfen Lied, Basilisk, Gantz και Τenjo Tenge, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να διαβάσω το μανγκα, διοτι θεωρησα οτι λίγο πολύ μονο τα ανιμε αξιζουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Να φχαριστηθεις ανιμεησιον, ένταση, μπαπα μπούπα, 12-25 επεισόδια, και μετά να πας παρακάτω. Οπότε λογικά μου φαίνονται τα όσα ακούω, και ας εχω δει μονο το ανιμε, δεν περίμενα κατι παραπάνω.

Posted 27 August 2011 - 12:35
και μενα μου τη σπαει ο fanboyισμος που πεφτει στο op και ποτε δεν κρινω κανεναν που το κρινει αλλα η περιγραφη που δινεις ειναι πιο κοντα στην περιγραφη του bleach,το one piece ειναι το ακριβως αντιθετο!
απο τα μεγαλα shonen λιγο το One Piece διαβασα αλλα, παρα το ωραιο σχεδιο, πλεον εχουν ξεφυγει τοσο τα πραγματα που ουτε ο ιδιος ο δημιουργος δεν ξερει τι του γινεται. Ευτυχως που βρηκα τα Jojo's adventure Και Ηοkuto no Ken και το εστειλα στα τσακιδια και αυτο....
δηλαδη παροτι οντως το σχεδιο του ξινιζει σε πολλους(myself included)η ιστορια ειναι πολυ ενδιαφερουσα και οσο προχωραει το manga φαινεται ποσο καλα δεμενη ειναι...
Posted 27 August 2011 - 17:10
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 27 August 2011 - 17:23

Εδώ θα βρείτε το κανάλι μας στο Youtube!
Αλλά και ζωντανά, κάθε Σάββατο 15:00 - 17:00 στο involvedradio.gr!
Facebook: http://www.facebook.com/AnimeCast
Twitter: http://twitter.com/animecastgr
E-mail: animecastgr@gmail.com
Posted 27 August 2011 - 17:24
Petran, αν και ουτε μπαινω συχνα να υποστηρίξω το ΟΡ, αλλά ούτε και με αρέσει να μετατρέπεται καθε θρεντ σε ΟΡ-θρεντ, παρόλα αυτά ειδικα από εσένα θα με ενδιάφερε να μαθω γιατί θεωρεις οτι ξεφυγε. Για το σχέδιο δε ρωτάω διότι είναι κάτι αρκετά υποκειμενικό, αλλά επειδή είμαι up to date στο συγκεκριμένο, και μιλαμε για δημιουργό που, ερχεται στο, π.χ., 500κάτι τεύχος να σου εξηγήσει κατι που ειχε φανει κουλό πριν από 300+ τεύχη, με τέτοια λεπτομέρεια που καταλαβαίνεις οτι μονο στην τύχη δεν ήταν, ομολογώ με άφησες λίγο μλκ.
Εντάξει δε θα τολμούσα να πω οτι εχει προσχεδιάσει τα πάντα μεχρι τελευταίας τρίχας, πριν από 10+ χρόνια, αλλα αν μη τι άλλο ο κορμός δείχνει τόσο πιστος στο αρχικό πλάνο που ώρες ώρες με τρομάζει.
Για αυτό και μου κάνει τόση εντύπωση αυτό που είπες γιατι τις περισσότερες φορές συμφωνω με τις κριτικες που κανεις σε αλλα μάνγκα, όσον αφορά τέτοια θέματα.
Υ.Γ. τα Elfen Lied, Basilisk, Gantz και Τenjo Tenge, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να διαβάσω το μανγκα, διοτι θεωρησα οτι λίγο πολύ μονο τα ανιμε αξιζουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Να φχαριστηθεις ανιμεησιον, ένταση, μπαπα μπούπα, 12-25 επεισόδια, και μετά να πας παρακάτω. Οπότε λογικά μου φαίνονται τα όσα ακούω, και ας εχω δει μονο το ανιμε, δεν περίμενα κατι παραπάνω.
θα μου πεις πως κανω λαθος στην προσεγγιση και μαλλον εχεις δικιο. Δυστηχως ομως επειδη δεν χωνευω καθολου αυτους τους χαρακτηρες, ειχα την ελπιδα πως το manga θα το εσωναν αλλα στοιχεια, οπως το χιουμορ του και το σεναριο. Παιζει ρολο βεβαια πως οπως και το ανιμε, ετσι και το μανγκα εχει ξεφυγει με δεκαδες τομους.
Υπαρχουν πχ μανγκα που δε χρειαζεται να διαβασεις απο την αρχη ως το τελος κατι. Δηλ αν τα αρχισεις απο τη μεση θα σε βοηθησει να μπεις στο νοημα σιγα σιγα. Οχι ομως με αυτο. Το ολο επιχειρημα φανταζει σαν ενα γιγαντιαιο παζλ οπου συλλεγεις τα κομματια ενα ενα και αν τα ενωσεις θα σου αποκαλυψουν το χαρτη του θησαυρου. Ε λοιπον αν δεν εχω και τα υπολοιπα κομματια, που πρεπει να μπω στον κοπο να ψαξω (δηλ διαβασω) ε τοτε δεν μπορω να εκτιμησω το κυριοτερο στοιχειο του.
οσο για τα υπολοιπα, μετα το λαθος με το Elfen Lied, πιο γρηγορα σου περνει να διαβασεις στο τσακα τσακα ενα manga, παρα να χαραμισεις χρονο κατεβαζοντας και βλεποντας ολοκληρες σειρες, ιδιως στις σειρες δρασης.