Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ποιο δημοφιλές manga δε σας 'πήγε;'
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2009 - 18:47

LEGENDS NEVER DIE
A Shinobi's life is not measured by how they have lived
but rather what they managed to accomplish before
their death.
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 21:24
εμενα δεν μου βγηκε το rurouni kenshin ηταν κυριως κα οι αγγλικες φωνες που με ξενερωσαν
Συγγνώμη
Υπάρχουν και αγγλικές φωνές στα μάνγκα
Το μόνο μάνγκα που με έχει ξενερώσει σε ένα σημείο ήταν το bleach...
Στην αρχή ήταν απίστευτο μετά έγινε ένα μάυρο χάλι.
Στο τώρινο σημείο κάτι γίνετε αλλά δεν μου πολύ πάει η ιστορία άρανκαρ(σε συγκεκριμένα σημεία απευθύνομαι που προσωπικά το κάνουν χάλια.)
@Rin .
Άκουσα την συμβουλή σου και ευχαριστώ πολύ.Αν και το angel sanctuary δεν αρχίζει και πάρα πολύ ωραία(Εγώ δεν είχα καταλάβει χριστό),μετά γίνετε πολύ ενδιαφέρον.Να βρώ λίγο παραπάνω χρόνο να το διαβάσω και ελπίζω να με συναρπάσει ...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 29 Αύγουστος 2009 - 21:30
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 09:39
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 20:53
Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 20:35
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 20:49
αν κ κλ ξεκινησε , βγηκε οτι να νε στη πορεια για μενα :/ εχει γινει πολυ κουραστικο¨, (οχι οτι με ειχε συγκινησει και ιδιαιτερα ποτε
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 21:59
Το Bleach.... Sorry απανταχου Bleach lovers αλλα το βαρεθηκα στο πρωτο επεισοδιο του anime.. Ακομα και εγω εξεπλαγην....
Γτ εχεις Ulquiorra avatar τοτε? XD
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 22:07
Δεν σημαινει οτι επειδη μ'αρεσει ο Ulquiorra Cifer ως χαρακτηρας πρεπει να μαρεσει και το Bleach...Γτ εχεις Ulquiorra avatar τοτε? XD
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:24

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:32
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:33
σημαινει ομως οτι διαβασες πανω απο τριακοσια τσαπτερς από κάτι που βαρεθηκες από το πρωτο. ειναι να μην απορει κανεις;
Αυτα... Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο...
Τωρα ομως που το λετε ειναι τελειως ειρωνικο να κανω το πρωτο post με αυτο το avatar...
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:34
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:54

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 01:22
Για την ακρίβεια τον βλέπει σαν δύο κομμάτια κρέας.@animestarling
Ατιμε! τον βλέπεις μόνο σαν ένα κομμάτι κρέας!
(καλά κόβω το σπαμ)
Ιn any case πέρα από γνωστές "λατρείες". Έχω άλλες δύο μεγάλες "αγάπες" από manga. Το ένα είναι στον χώρο των shoujo/smut και είναι το Midnight Secretary. Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω από που πηγάζει αυτή η λατρεία για το συγκεκριμένο (και το έχω διαβάσει και δύο φορές xD).
H άλλη είναι στον χώρο των yaoi και αναφέρομαι στο "okane Ga nai" το οποίο έχει τρελό κοινό. Ποτέ δεν το συμπάθησα, και τους μισώ σχεδόν όλους από εκει μέσα (με εξαίρεση έναν θεούλη χαρακ΄τηρα που δίνει ρεστα κάθε φορά που εμφανίζεται).
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 01:43
Ατιμη για την ακριβεια.. Yes, I must admit it! I can't help it.....@animestarling
Ατιμε! τον βλέπεις μόνο σαν ένα κομμάτι κρέας!
(καλά κόβω το σπαμ)
@iristella...
Eιναι το Midnight Secretary δημοφιλες manga...;!! Δεν του το ειχα....