Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Ποιο δημοφιλές manga δε σας 'πήγε;'

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#76 jimele

jimele

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2009 - 18:47

εμενα δεν μου βγηκε το rurouni kenshin ηταν κυριως κα οι αγγλικες φωνες που με ξενερωσαν
[URL="http://s1017.photobucket.com/albums/af298/Midgetdude3/?action=view¤t=JiraiyaSIG.jpg"][/URL]Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

LEGENDS NEVER DIE
A Shinobi's life is not measured by how they have lived
but rather what they managed to accomplish before
their death.

#77 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 21:24

εμενα δεν μου βγηκε το rurouni kenshin ηταν κυριως κα οι αγγλικες φωνες που με ξενερωσαν

Συγγνώμη:yellowcard: αλλά εδώ πέρα μιλάμε για μάνγκα τα οποία είναι ιαπωνέζικα κόμικς...
Υπάρχουν και αγγλικές φωνές στα μάνγκα:OMG3:...?Να κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα.
Το μόνο μάνγκα που με έχει ξενερώσει σε ένα σημείο ήταν το bleach...
Στην αρχή ήταν απίστευτο μετά έγινε ένα μάυρο χάλι.
Στο τώρινο σημείο κάτι γίνετε αλλά δεν μου πολύ πάει η ιστορία άρανκαρ(σε συγκεκριμένα σημεία απευθύνομαι που προσωπικά το κάνουν χάλια.)
@Rin .
Άκουσα την συμβουλή σου και ευχαριστώ πολύ.Αν και το angel sanctuary δεν αρχίζει και πάρα πολύ ωραία(Εγώ δεν είχα καταλάβει χριστό),μετά γίνετε πολύ ενδιαφέρον.Να βρώ λίγο παραπάνω χρόνο να το διαβάσω και ελπίζω να με συναρπάσει ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 29 Αύγουστος 2009 - 21:30

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#78 balu_kun

balu_kun

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 09:39

E, το naruto. Δεν με συγκίνησε επειδή ήταν άθλια τα scanlations που βρήκα όταν το κοίταξα για πρώτη φορά? Επειδή ήμουν προκατηλειμένος από την αρχή μαζί του? Οι χαρακτήρες δεν με τράβηξαν? Μάλλον όλα αυτά μαζί.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 odynhros

odynhros

zekkai master

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 20:53

Naruto. Ούτε manga, ούτε anime. Ίσως είμαι ο μοναδικός στον κόσμο, αλλά τι να κάνουμε...Δε το μπορώ καθόλου
[SIGPIC]http://i.imgur.com/UaVDP.jpg[/SIGPIC]

Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

:sigh2:

#80 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 20:35

Το Bleach.... Sorry απανταχου Bleach lovers αλλα το βαρεθηκα στο πρωτο επεισοδιο του anime.. Ακομα και εγω εξεπλαγην....:canthelp:

#81 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 20:49

bleach
αν κ κλ ξεκινησε , βγηκε οτι να νε στη πορεια για μενα :/ εχει γινει πολυ κουραστικο¨, (οχι οτι με ειχε συγκινησει και ιδιαιτερα ποτε :P)
フカフカ

#82 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 21:59

Το Bleach.... Sorry απανταχου Bleach lovers αλλα το βαρεθηκα στο πρωτο επεισοδιο του anime.. Ακομα και εγω εξεπλαγην....:canthelp:

Γτ εχεις Ulquiorra avatar τοτε? XD

2bbd14fc.jpg

#83 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 22:07

Γτ εχεις Ulquiorra avatar τοτε? XD

Δεν σημαινει οτι επειδη μ'αρεσει ο Ulquiorra Cifer ως χαρακτηρας πρεπει να μαρεσει και το Bleach...

#84 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:24

σημαινει ομως οτι διαβασες πανω απο τριακοσια τσαπτερς από κάτι που βαρεθηκες από το πρωτο. ειναι να μην απορει κανεις;

stasou%2520mygdala.jpg

#85 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:32

Εκτος αν του αρεσει ο χαρακτηρας εξωτερικα και μονο XD

2bbd14fc.jpg

#86 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:33

σημαινει ομως οτι διαβασες πανω απο τριακοσια τσαπτερς από κάτι που βαρεθηκες από το πρωτο. ειναι να μην απορει κανεις;

:hihi2:Οχι...Ομως δεν εγινε ετσι.. Τον χαρακτηρα τον ειδα τυχαια σε μια pic.. Το εψαξα λιγο παραπανω.. Μου αρεσε.. Τον εμαθα.. Ξερω οτι ειναι χαρακτηρας του Bleach ομως δεν τον εχω παρακολουθησει ουτε στα πλαισια του manga και του anime αντιστοιχα...
Αυτα... Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο...

Τωρα ομως που το λετε ειναι τελειως ειρωνικο να κανω το πρωτο post με αυτο το avatar...:kakaka:

#87 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:34

Το Gantz παρόλο που συνεχίζω να το διαβάζω, στα τελευταία τσάπτερ με έχει υπερκουράσει. Η ιστορία δεν προχωράει και πολύ γρήγορα, ενώ είχε ξεκινήσει αρκετά καλά.

#88 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 00:54

@animestarling

Ατιμε! τον βλέπεις μόνο σαν ένα κομμάτι κρέας!

(καλά κόβω το σπαμ) :drink:

stasou%2520mygdala.jpg

#89 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 01:22

@animestarling

Για την ακρίβεια τον βλέπει σαν δύο κομμάτια κρέας. :P

Ιn any case πέρα από γνωστές "λατρείες". Έχω άλλες δύο μεγάλες "αγάπες" από manga. Το ένα είναι στον χώρο των shoujo/smut και είναι το Midnight Secretary. Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω από που πηγάζει αυτή η λατρεία για το συγκεκριμένο (και το έχω διαβάσει και δύο φορές xD).

H άλλη είναι στον χώρο των yaoi και αναφέρομαι στο "okane Ga nai" το οποίο έχει τρελό κοινό. Ποτέ δεν το συμπάθησα, και τους μισώ σχεδόν όλους από εκει μέσα (με εξαίρεση έναν θεούλη χαρακ΄τηρα που δίνει ρεστα κάθε φορά που εμφανίζεται).

#90 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 01:43

@animestarling

Ατιμη για την ακριβεια.. Yes, I must admit it! I can't help it.....:bahhh:

@iristella...
Eιναι το Midnight Secretary δημοφιλες manga...;!! Δεν του το ειχα....:hmmm: