Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ποιο δημοφιλές manga δε σας 'πήγε;'
Posted 29 January 2009 - 23:28
Posted 29 January 2009 - 23:30
Με μόνο 2 κεφάλαια δεν είναι δυνατόν να κατανοήσεις περί τίνος πρόκειται. Είναι αλήθεια ότι το Angel Sanctuary ξεκινάει λίγο στρυφνά, αλλά μετά γίνεται όλο και καλύτερο.
Όσον αφορά το σχέδιο, are you kidding me? Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσουν οι ιστορίες της Kaori Yuki, αλλά για το σχέδιό της δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα! Είναι άρτιο και όσο πιο πρόσφατα είναι τα έργα της, τόσο πιο πολύ βελτιώνεται. Και το AS είναι σχετικά πρόσφατα και το σχέδιο είναι υπέροχο.
Σχετικά με "άσχημους, ρηχούς χαρακτήρες", τότε μάλλον δεν ξέρετε να κατανοείτε την ψυχοσύνθεση του άλλου. Γιατί, αν μη τι άλλο, όλοι ανεξαιρέτως οι χαρακτήρες αναπτύσσονται πλήρως στο συγκεκριμένο manga, ειδικά οι δευτεραγωνιστές. Και όλοι είχαν κάποιο ρόλο να παίξουν στην ιστορία και ο χαρακτήρας τους διαγράφηκε άριστα μέσα σε όλη την πλοκή.
Τώρα για τις μωρίες περί γκέι και ασέβεια στη θρησκεία δεν μπαίνω στον κόπο ν'απαντήσω.
Και όχι αυτό δεν είναι μια επίθεση από οργισμένο fangirl (lol)... Είναι απλά υπεράσπιση ενός πολύ ωραίου manga, που αντικειμενικά αναγνωρίστηκε και άρεσε.
Posted 29 January 2009 - 23:38
well υπάρχουν διαφορα μάγκα που όλο ακούω ποσο τέλεια είναι και όταν τα διαβάζω λέω "εx σιγά το πράγμα"
let's start:
1. Angel Sanctuary = a bad copy of Bastard!! made for fangirls
2. Monster = just could not find why SOOO good.
3. Bleach = i liked it alot until it became so obvious and stupid >_>
4. Onepiece = how can some1 read a manga with such σχέδιο (couldnt remember the english word)
i cant think of anything else now
ρε απιστε Θωμα !!!!
το μανστερ δεν το πηγες !?
Posted 05 February 2009 - 15:19
Πιο απαισιο,επεισης angel sanctuary πολυ χαλια σχεδιασμενο κατα την αποψη μ καθολου ωραια πλοκη απο το 2ο τσαπερ το βαρεθηκα και επεισης καθολου ωραιοι χαρακτηρες .....τουλαχιστον το σιχαθηκα.....
1)χαλια σχεδιασμενο το as?Το σχεδιο του ειναι πολυ ανωτερο τον περισσοτερων manga εκει εξω, που ειναι και πολυ πιο δημοφιλη απο αυτο (naruto-bleach κλπ)
2)Ακομα και να μη σου αρεσε πρεπει να αναγνωρισεις την πρωτοτυπια του και την αριστοτεχνικη αποδοση της μαχης αγγελων-δεμονων, η οποια εμενα προσωπικα καθε αλλο παρα καλο-κακο μου θυμιζει
3)Απο τα 2 πρωτα chapters καθολου ωραιοι χαρακτηρες?Αφου δεν εχεις δει κανεναν.Πεσμου δε σου αρεσε ο setsuna και το ζωο η sara να το καταλαβω, ουτε και σε μενα αρεσαν, αλλα να λες δεν εχει ωραιους χαρακτηρες διαβαζωντας τοσο λιγο, δε στεκει
in my opinion Give it another shot.
Originally Posted by roriconfan
![]()
Angel Sanctuary. Πολύ γκέι με προσβλητική επίθεση στην θρησκεία.
θα πουμε στη kaori yuki στο επομενο manga της να βαλει τον Austin Powers για πρωταγωνιστη, ετσι για να το εγκρινεις εσυ.
Και για να μην ειμαι και Ofttopic θα πω το Bleach το οποιο μετα το πρωτο ark τωρα αρχιζει και φιαχνει.
Posted 11 February 2009 - 13:29
Ξεκίνησε εκρηκτικά συνέχισε όμορφα ομως είναι πλέον προφανές το που θέλει να καταλήξει. Οι εμπειρίες και το έναυσμα των χαρακτήρων για μάχη είναι ιδιαίτερα χλιαρά, κοινώς η βάση του σεναρίου του είνα ανούσια και μου φαίνεται οτι δεν εχει να δώσει κατι ιδιαιτερο το manga..Για τις μάχες και μόνο , anime.
Angel Sanctuary : Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη έχοντας διαβάσει μόνο 3 vols , πάντως σίγουρα υπάρχουν λόγοι που δεν το συνέχισα.
Νegima: Mακάρι ο Akamatsu να είχε μείνει στο Love Hina..:/
Posted 16 February 2009 - 11:30
Angel Sanctuary. Πολύ γκέι με προσβλητική επίθεση στην θρησκεία.
Δν καταλαβενω που ειναι το προβλιμα σε αυτα τα χαρακτιριστικα, σιγουρα ειναι ενα ασυνηθιστο θεμα για manga αλλα αυτο δν το κανει κακο, οσο για το γκει χαρακτιριστικο π σε ενοχλισε παραπανω απο τα υπολιπα μ φαινετε δν ειναι μονο αυτο, το AS σχολειαζει αρκετα απο τα θεματα π η θρησκεια εχει κατηγοριοποιησει σαν αμαρτηματα χωρις να ειναι ανταξια του τιτλου "αμαρτια", σοβαρα υπαρχουν ατομα που περνουν σοβαρα την θρησκεια την σημερον ημερα μετα απο ολα αυτα τα σκανδαλα?
θα πουμε στη kaori yuki στο επομενο manga της να βαλει τον Austin Powers για πρωταγωνιστη, ετσι για να το εγκρινεις εσυ.
EPIC!!!!
Σειρα π δν αντεχω προσωπικα ειναι το Naruto, απο χαρακτηρες ειναι απλα 0
Edited by Drakno, 22 February 2009 - 23:54.

Miyuki-chan No1 fan:hero:
walking the path of the pervert along with Sunohara-dono
Meganeeee!!!!
Posted 21 February 2009 - 19:48
Posted 21 February 2009 - 22:25

Posted 14 April 2009 - 10:52
Posted 14 May 2009 - 21:24
Nana & Paradise Kiss:
x infinity.δεύτερη στην σειρά θαψίματος έρχεται η Ai Yazawa (το ξέρω, εδώ θα έχουμε θύελλα αντιδράσεων). Ρε παιδιά, σόρυ κιόλας. Διαβάζω πρώτο τόμο ParaKiss και προσκυνώ. Πριν προλάβω να πάρω τους άλλους μου φέρνουν το άνιμε. Το βλέπω...και ξενερώνω τη ζωή μου. Στόρι για ηλίθιες ψωνισμένες γκόμενες. Μια απ' τα ίδια και το Nana. Χαρακτήρες ρηχοί, επιτηδευμένα "δύσκολοι" (George από ParaKiss, η μία απ' τις 2 Νάνες), όλο ψωνίστικα θέματα με μόδες και συγκροτήματα και ουσία μηδενική, τα λαβ στόρι είναι εφάμιλλα του Μέλροουζ Πλέης και γενικά τι παρακολουθώ τις καρακοτάρες συμφοιτήτριές μου, τι διαβάζω manga της Yazawa, το ίδιο ξενέρωμα τρώω. Αυτά.
Είναι κι άλλα πολλά popular manga που δεν μου κάθησαν καθόλου καλά αλλά αυτά μου'ρχονται προς το παρόν.
Edited by amaya3, 21 May 2009 - 01:28.

Posted 23 May 2009 - 00:05
όχιDeath Note, αν και ξεκινάει εντυπωσιακά, στη συνέχεια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, δίνονται νέες επιπλέον χρήσεις στο τετράδιο για να προχωρήσει η πλοκή, συμμετέχουν οι Death Gods και έχουν και συναισθήματα .....μόνο η αρχή και το τέλος άξιζε , απλά πολύ μέτριο
Posted 23 May 2009 - 00:40
Fushigi Yuugi:Άθλιο,άθλιο,άθλιο.Μ'αρέσει που κάποιοι μου είχαν προτείνει το Saiunkoku Monogatari με το επιχείρημα ότι μοιάζει στο FY άρα είναι καλό!
(Πάλι καλά που δεν εμπιστεύτηκα τη γνώμη τους αλλιώς δεν θα άρχιζα ποτέ the SaiMono goodness:congrats:)Αλλά μέσα στην αθλιοτητά του είναι teh lulz:
Spoiler: What could be a brief summary of the series
x1000 ... Πάιζει να ναι απ τα λίγα reverse harem που τα σιχάθηκε η ψυχή μου (γενικά μ'αρέσουν, αρκεί να έχουν και καλό στόρι). Όσο για τη σύγκριση με SaiMono, δε θα το σχολιάσω καν... Πιο τραγικό από ένα ρηχό μάνγκα είναι ένα ρηχό μάνγκα που το παίζει deep. Δεν είμαι και φαν της Watase, αλλά είναι κρίμα μία απ τις πιο δημοφιλείς σειρές της να είναι αυτό το αίσχος.

Posted 08 July 2009 - 16:36
Posted 23 August 2009 - 00:47
i can see you
Posted 23 August 2009 - 18:09
θα του ξαναρίξω μια ματιά όμως για να δω μήπως έκανα λάθος