Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αναμνήσεις μιας ζωής που σβήνει όλο και πιο πολύ....
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 15:25
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 15:25
ε να αυτό έψαχνα τόση ώρα.
YouTube - Brave Star
με την δυναμη της αρκουδας!!
xD
εισται να τα μαζεψετε ολα τα επ απο τα περισσοτερα σε ενα dvd
και να το κανετε distribute?
θελω να τα ξαναδω
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ!!!!Το θυμαστε?!!
YouTube - Goosebumps- Scarecrow Walks at Midnight pt.1
αυτο και αλλο ενα..
τα μυστηρια της κρυπτης..η κατι τετοιο..
ακομα εχω τις "καταραμενες" συλλεκτικες καρτες

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 15:31
Αυτες τις καρτες τις μαζευα κι εγωαυτο και αλλο ενα..
ακομα εχω τις "καταραμενες" συλλεκτικες καρτες:hahaha:
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 01:01
Η γενιά που είναι 87-88-89 είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε προλάβει και όλα τα "παλιά" και τα ποιό σύγχρονα.
Η σημερινοί 15αρηδες και κάτω τι έχουν προλάβει δεί άραγε;
Γι αυτό μάλλον γίνονται emo...
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 01:26
τωρα βλεπεις παιδια δημοτικου με κινητα τηλεφωνα, ανοητα και τελειως βιαια παιχνιδια, καινε τα μυαλα τους στα internet cafe τι να πεις ομως χαθηκε η τηλεωραση για τα παιδια εμεις ειχαμε POWER και NEW CHANNEL !!!!!!!!!!!!!!!!!
ποιος παιζει πια με υπερ ατου??? κανενας
ποιος διαβαζει πια comic οπως asterix, mickey mouse, lucky luke και πολλα αλλα??κανενας
ποιος βλεπει τις περιπετειες του τεντεν???κανενας

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 01:28
Επίσης θυμάμαι το Skeleton Warriors...
JuniorTV ftw!
Μήπως εννοείς τοαυτο και αλλο ενα..
Ακόμα θυμάμαι να το βλέπω κάθε Κυριακή, ήταν από τα αγαπημένα μου!ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ!!!!Το θυμαστε?!!
YouTube - Goosebumps- Scarecrow Walks at Midnight pt.1
EDIT!!
Μην ξεχάσω και το
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 01:29
[IMG]http://images.tvrage.net/shows/4/3316.png [IMG]http://www.comic-lair.com/dinosaurstvbx.jpg[/IMG][/IMG]
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 02:24
αυτο και αλλο ενα..
ακομα εχω τις "καταραμενες" συλλεκτικες καρτες:hahaha:
Σας "έχω" όλους...Αυτες τις καρτες τις μαζευα κι εγω
!!!!!!Και θυμαμαι τον παππου μου να λεει οτι αυτα ειναι του Διαβολου
!

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 07:46
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 07:46
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 11:31
και έλεος ποια με το τι σου θυμίσαμε ακόμα παιδί
είσαι τα πιο πολλά ούτε καν τα πρόλαβες πχ. τον Dr. Who Στην Ερτ, το star trek με κυβερνήτη τον Kirk δηλαδή χαλάρωσε λίγο..
πχ αυτό ακόμη και εγώ σκατό ήμουν όταν ήταν τις μόδας.

η μήπως πρόλαβες το ότι έπρεπε να πάει 12 για να αρχίσει το πρόγραμμα στην τηλεόραση?? το 85 ?
και δεν τα γράφω για να σου την πω αλλα για να σου εξηγήσω ποσο αστείο μου φαίνεται ο μελοδραματισμός ενός 15χρόνου
δείτε και αυτό:
Ξεγάλο αφιΞΟωμα στα '80s - '90s (1o ΞΌΞΟΞΏΟ‚) - Paparazzi Blog - Contra.gr Blogs
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 11:37
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 11:40
1 απορία.... Τι έγινε ο κουικάρας???Πότε θα γυρίσει το τρένο του?? :Ρ
ο "κουικαρας" ήταν σαφώς καλύτερος από τον ξενέρωτο "κοuικη" όπως και ο carnation ο παλιός. ρε εσύ είδατε που γέρασαν τον γλάρο την θεϊκή μορφή όχι σκουπίδια όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές?
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 13:12
ο "κουικαρας" ήταν σαφώς καλύτερος από τον ξενέρωτο "κοuικη" όπως και ο carnation ο παλιός. ρε εσύ είδατε που γέρασαν τον γλάρο την θεϊκή μορφή όχι σκουπίδια όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές?
Η καριερα του Κουικαρα, τελειωσε αδοξα μαζι με τη συνεργασια της καθηγητριας μου που τον εφτιαξε...κατι στραβωσε με τη συμφωνια απ'οτι εμαθα, και ηρθε ο κουικι...Παντως, οντως, προλαβαμε τα καλα καρτουν της ελληνικης τηλεορασης...ή γενικα το καλο παιδικο προγραμμα..εγω θυμαμαι οτι εβλεπα και τα Παραμυθια του Κουτιου, οπου ο Ρουχλας ηταν Σολ..θυμαμαι οτι εβλεπα στο Jtv ενα καρτουν με τον Μογλη, αλλα ηταν γαλλικη σειρα κινουμενων σχεδιων..ετρεχα απο τα ιταλικα που σχολουσα στις 9 το βραδυ, γιατι 9,15 ξεκινουσε...Voltus 5, Captain Harlock, Bolec&Lolec, Rex το σκυλακι (οχι η σειρα με το λυκοσκυλο)...Φωτεινουληδες, Τοσοδουληδες,Μικρο μου Πονυ, Xman, Shera,Thundercats, Teenage Mutant Ninja Turtles με κανονικα ματια, Looney Tunes, Tiny Tunes με το επεισοδιο με ενα λουνα παρκ που ειχε ενα παιχνιδι Happy Pukie....Carousel, Μικρο Σπιτι στο Λιβαδι, γαριδακια Τι και Τι, Μικυ Μαους με τις σελιδες για τυλιγμα σαρδελας και οχι ιλουστρασιον...Ducktales, Darkwing Duck..και ηταν και μια σειρα, που εξηγουσε το ανθρωπινο σωμα, τα κυτταρα, τη γεννηση του παιδιου, το συμπαν κτλ κτλ, που ειχε και εναν φυστικομουρη παππου σαν ηρωα..αλλα αυτο ειναι λιγο πιο προσφατο..Disney Club με τον Λυκουργο..Στρουμφακια...
Απο παιχνιδια, τα πιτσιποπακια, αγκαλιτσας, Happy happy με το βαλιτσακι/σπιτακι, bibibo..που οταν χαλουσε, της εφευγε το κεφαλι, και της το καρφωναμε παλι πισω, και δεν ειχε λαιμο..

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm