Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αναμνήσεις μιας ζωής που σβήνει όλο και πιο πολύ....
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 21:07
btw νομιζω ολοι θυμαστε τους power rangers

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 21:13
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 21:18
@ Dante: Αν αυτός ήταν ο δεύτερός σου υπολογιστής, ο πρώτος τι ήταν;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 21:22
Ζ80 και τα μυαλά στα blender!!...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 21:22
edit
και με προλαβε και ειπε το αντιθετο... lol
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 21:37

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 21:39
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 21:45
τεσπα, off topic shutdown...

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 23:15
Μπράβο Eri, φοβερό post...
O 2oς Η/Υ μου...ακόμα τον έχω...ακόμα θυμάμαι το modem 2400 που του κόλλαγα για να μπαίνουμε στις BBS...
Αχχχ και να ηξερες τι ειχα παιξει σε αυτο το μηχανιματακι Mortal Kombat 1, Street Fighter 2, Monkey Island 1, Prince of Persia το πρωτο, Dune 2, civilization 1, colonization, moonstone, lost viking, sim city 2000, larry 2 (νομιζω), zool, flashback και τι αλλο αν πρωτοαναφερω... θυμαμε πρωτη φορα που ειχα δει 3d γραφικα σε game που ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 23:56
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 07:55
Αχχχ και να ηξερες τι ειχα παιξει σε αυτο το μηχανιματακι Mortal Kombat 1, Street Fighter 2, Monkey Island 1, Prince of Persia το πρωτο, Dune 2, civilization 1, colonization, moonstone, lost viking, sim city 2000, larry 2 (νομιζω), zool, flashback και τι αλλο αν πρωτοαναφερω... θυμαμε πρωτη φορα που ειχα δει 3d γραφικα σε game που ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα
Τότε είχαμε τα stategy του Meier, τα adventure της Lucas, της Sierra και της Delphine, τα RPG της westwood, τα action της sensible, τα διαμάντια της Psycnosis και της Silmalirs, τα simulation της microprose και πάει λέγοντας. Δεν ξαναφτιάχνονται τέτοια παιχνίδια, .-
Προσωπικά θυμάμαι το πειρατικό group που είχαμε "Amiga Dynamic Club...lol" μαζί με 2 κολλητάρια και στέλναμε σε όλη την Αθήνα αντικαταβολή...(αφού πρώτα βόγκαγαν τα καβουρδιστήρια που μας γεμίζαν από το thomasoft και τον εγκέφαλο)...άλλες εποχές. Να παίρνεις Γερμανία τηλ. την ΒBS της tarkus team να σου στείλει κασσέτες...
Ρίξε μια ματιά εδώ για παλιές αγάπες...
edit: μπράβο ρε Darkchilde, την ξέχασα την sierra!...T_T

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 08:16
Space Quest, Police Quest, Colonel's Bequest (10 δισκέτες 5 1/4 ήταν το συγκεκριμένο και τότε ήταν εντυπωσιακό).
Και καλά τα Monkey Island ήτασν απίστευτα, τα έχω παίξει όλα! Από το πρώτο... πρέπει να βρώ τις δισκέτες του πρώτου ή του δεύτερου που έχω δεν θυμάμαι.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 11:54
Το ειχα βρει αλλα κολλουσε...
βασικα αυτο ειναι : Moonstone: A Hard Days Knight - HOL Amiga database
Πωωωω συγκινηση
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:27
Ποτέ δεν είναι αργά man...![]()
moonstonetavern.co.uk
To είχα τελειώσει πιτσιρικάς. Υπερβολικά δύσκολοι οι δράκοι, πολύ αίμα και πολύ γέλιο...

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 14:43
Ποτέ δεν είναι αργά man...
moonstonetavern.co.uk
To είχα τελειώσει πιτσιρικάς. Υπερβολικά δύσκολοι οι δράκοι, πολύ αίμα και πολύ γέλιο...
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
το ελιωσα... ρε αυτο ειανι δυσκολο δεν το θυμωμουν τοσο δυσκολο... θα φταιει που δεν εχω joystick:P
<3 Μρ Αγιου-Μανια