Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Angel Sanctuary
Started By
Katan
, Δεκ 16 2007 02:03
20 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 20:27
Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλό αλλά το τέλος ήταν όντως πολύ απότομο..
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 01:22
εγω εχω δει μονο το anime. το οποιο φαινεται πολυ συμπιεσμενο
σαν να προσπαθει να χωρεσει κατι πολυ μεγαλυτερο σε 3 επεισοδια μονο.
παρολο που (μεχρι στιγμης) εχω δει μονο το anime ενθουσιαστικα!!!!
και προφανως ειναι διαφημiση για το manga.. (πιστευω περισσοτεροι
θα δουν anime παρα θα διαβασουν κατι..)
ενταξει μπορει καποιους να σοκαρει το ολο θεμα με τα αδελφια.
αν ναι μπορει να πηγαινες στην κολαση αλλα τουλαχιστον τωρα θα ησουν ευτυχισμενος!
αγαπη.αγαπη,αγαπη... κ.τ.λ κτλ
τοση (dark)αγαπη .. δεν αντεχω.. Ε????
δεν βαζω spoiler σιγα μην το διαβασει κανεις
Υ.Γ. πολυ καλο review Katan
))))
ζαλιστηκατε με τα γραμματα ?οπου να ναι...
σαν να προσπαθει να χωρεσει κατι πολυ μεγαλυτερο σε 3 επεισοδια μονο.
παρολο που (μεχρι στιγμης) εχω δει μονο το anime ενθουσιαστικα!!!!

και προφανως ειναι διαφημiση για το manga.. (πιστευω περισσοτεροι
θα δουν anime παρα θα διαβασουν κατι..)
ενταξει μπορει καποιους να σοκαρει το ολο θεμα με τα αδελφια.
- αλλα αγγελοι(good&bad) που προτιμανε να ειναι ανθρωποι,γιατι ειναι καλυτερο να εισαι ανθρωπος ????
- αγγελοι που θα κατεστρεφαν τον κοσμο επειδη επαθαν καταθλιψη οταν εχασαν αυτον που αγαπανε
- αδισταχτοι δολοφονοι που παρολα αυτα θα εκαναν τα παντα για τον φιλο τους ??
- δεν υπαρχει λογος για εναν κοσμο χωρις αυτον που αγαπας. καλυτερα να καταστρεψεις τον κοσμο η' να πεθανεις..
- και φυσικα το ωραιο ερωτημα που προκυπτει γενικα : θα ξεπερναγες καθε ηθικο,κοινωνικο,σωματικο φραγμο?θα εκανες κατι απιστευτα σοκαριστικο, κατι εναντια σε ολα σου τα πιστευω, κατι που δεν μπορει να δεχτει κανεις, κατι τρομερο,απαραδεχτο,ταμπου ,φριχτο, κοντρα σε ολα(ασχετα με τo anime θα εκανες κατι τετοιο?)
αν ναι μπορει να πηγαινες στην κολαση αλλα τουλαχιστον τωρα θα ησουν ευτυχισμενος!
αγαπη.αγαπη,αγαπη... κ.τ.λ κτλ
τοση (dark)αγαπη .. δεν αντεχω.. Ε????
δεν βαζω spoiler σιγα μην το διαβασει κανεις
Spoiler:
Υ.Γ. πολυ καλο review Katan

by katan ...Βλέποντας το anime, θα ξεχάσετε την κλασσική εικόνα για τους αγγέλους και τους δαίμονες, που απεικονίζονται φυσικά ισχυρότεροι, αλλά συναισθηματικά ίδιοι, αν όχι πιο αδύναμοι, από τους ανθρώπους.
ζαλιστηκατε με τα γραμματα ?οπου να ναι...
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 03:15
Νομιζω οτι εχασα τσαμπα τον χρονο μου με το Anime.Ελπιζω το Manga να ειναι καλυτερο απο αυτο το χαλι.
/////////////////////////////////////////////////
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω
Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 21:26
Loipon paidia... 8a to pw.. me to Angel Sanctuary an kai eixa dei mono to 1o epeisodio eixa faei trelh porwsh. Genika gia ton erwta meta3y tou Setsuna kai ths aderfhs tou an kai olo to senario htan arketa wraio. To sxedio tou einai poly wraio, akoma kai shmera. Den 8a exei thn e3ypnada tou Death Note, oute to tense tou Claymore, oute tous dialogous tou Zero No Tsukaima (!), alla emena me karfwse kai den mporousa na hremhsw mexri na vrw kai ta alla 2 epeisodia ths seiras! Ta vrhka, ta eida, porwh8ka, kollhsa kai me to Soundtrack kai diavazw me xara to Manga pou mou fainetai kapws periergo se sxesh me to anime, alla paramenei koryfaio! To proteinw se olous to Angel Sanctuary, kai to Manga kai to Anime, an kai to Anime eprepe na to synexisoun sigoura...

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 04:55
Άψογο preview...
Θα πω και εγώ με την σειρά μου ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θεωρώ τα OVAS εντελώς χάσιμο χρόνου ήταν το πολύ καλό σχέδιο και οι πραγματικά πάρα πολλοί καλοί voice actors. Από εκεί και πέρα το σύνολο ωχριά σε σχέση με το manga. Όχι μόνο γιατί δεν καλύπτει όλη την υπόθεση αλλά και γιατί μέχρι εκεί που καλύπτει έχει αφήσει πολλά κενά.
All hail Kira, and Rossiel
Κατά τ άλλα χίλιες φορές πρώτα να διαβάσει κανείς το manga και μετά να δει τα Ovas συμπληρωματικά.
Θα πω και εγώ με την σειρά μου ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θεωρώ τα OVAS εντελώς χάσιμο χρόνου ήταν το πολύ καλό σχέδιο και οι πραγματικά πάρα πολλοί καλοί voice actors. Από εκεί και πέρα το σύνολο ωχριά σε σχέση με το manga. Όχι μόνο γιατί δεν καλύπτει όλη την υπόθεση αλλά και γιατί μέχρι εκεί που καλύπτει έχει αφήσει πολλά κενά.
All hail Kira, and Rossiel

Κατά τ άλλα χίλιες φορές πρώτα να διαβάσει κανείς το manga και μετά να δει τα Ovas συμπληρωματικά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 17 Απρίλιος 2009 - 05:49
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 14:47
Δεν ξέρω ρε παιδιά... Σκέφτομαι να το δω, αλλά μου φαίνεται λιγάκι αρρωστημένο. Είμαι και σε τρυφερή ηλικία... 
Υ.Γ. Arigato για το review!

Υ.Γ. Arigato για το review!