Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#92326 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 28 August 2021 - 10:39

Επίσης μου κάνει εντύπωση πως άτομα που ζουν και εργάζονται σε ξένες χώρες γίνεται να έχουν παρόμοιες απόψεις... Και εμείς φίλτατε ΑΤΑΝΑSHIOUSU που διαμένουμε και δουλεύουμε στο εξωτερικό, κατατρεγμένοι δεν είμαστε; Απλά άλλης μορφής...

Ναι μαν, και μένα πάντα μου έκανε εντύπωση αυτό. Άτομα που έφυγαν από τη χώρα τους για οικονομικούς (ή άλλους λόγους) να μιλάνε γι αυτούς που φεύγουν για να γλυτώσουν πόλεμο. Sad..

#92327 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 28 August 2021 - 11:48

Το γραφω ρδω για να ην ανοιγω νεο θεμα και οποιος μπορει/ξερει βοηθαει.Επειδη με το σκουπιδοspeedport που δινει η cosmote αγανακτησα και επειδη εχω συνεχεις αποσυνδεσεις μεγαλα ping και γενικα μου εχουν σπασει τα νευρα και δεν φταιει ουτε το σπιτι ουτε η καλωδιωση ουτε ο ερμης που ειναι αναδρομος ειπα να το αλλαξω.Σε μια ερευνα που εκανα ειδα οτι οσοι εχουν τα ιδια θεματα με εμενα αλλαξαν στο fritz!box 7530 και ξενοιασαν....αλλα εχει 140 ευροπουλα και δεν ψηνομαι τοσο....αυτο βεβαια το προτεινουν γιατι σε αυτο περνει αυτοματα τους κωδικους της cosmote και δουλευει και το τηλεφωνο....

Εγω ομως επειδη ο σκυλακος μου αποφασισε να κανει τα καλωδια του τηλεφωνου μεζε και εφαγε το ρευμα του σταθερου δεν εχω τηλεφωνο καθοτι βαρεθηκα να παω να παρω μια καινουργια συσκευη και ανακαλυψα οτι δεν το χρειαζομαι κιολας...ρωτω...αν παω να παρω ενα μονο σκετο modem και οχι Modem/router και του καρφωσω το καλωδιο πανω θα εχω ιντερνετ?και αν ναι ποιο modem προτεινεται αν ξερεται?

ευχαριστω!!!!

υγ. η συνδεση μου ειναι 100mbps

Edited by vectrapearl, 28 August 2021 - 11:49.

#92328 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 August 2021 - 20:02

Το γραφω ρδω για να ην ανοιγω νεο θεμα και οποιος μπορει/ξερει βοηθαει.Επειδη με το σκουπιδοspeedport που δινει η cosmote αγανακτησα και επειδη εχω συνεχεις αποσυνδεσεις μεγαλα ping και γενικα μου εχουν σπασει τα νευρα και δεν φταιει ουτε το σπιτι ουτε η καλωδιωση ουτε ο ερμης που ειναι αναδρομος ειπα να το αλλαξω.Σε μια ερευνα που εκανα ειδα οτι οσοι εχουν τα ιδια θεματα με εμενα αλλαξαν στο fritz!box 7530 και ξενοιασαν....αλλα εχει 140 ευροπουλα και δεν ψηνομαι τοσο....αυτο βεβαια το προτεινουν γιατι σε αυτο περνει αυτοματα τους κωδικους της cosmote και δουλευει και το τηλεφωνο....

Εγω ομως επειδη ο σκυλακος μου αποφασισε να κανει τα καλωδια του τηλεφωνου μεζε και εφαγε το ρευμα του σταθερου δεν εχω τηλεφωνο καθοτι βαρεθηκα να παω να παρω μια καινουργια συσκευη και ανακαλυψα οτι δεν το χρειαζομαι κιολας...ρωτω...αν παω να παρω ενα μονο σκετο modem και οχι Modem/router και του καρφωσω το καλωδιο πανω θα εχω ιντερνετ?και αν ναι ποιο modem προτεινεται αν ξερεται?

ευχαριστω!!!!

Well εγώ πήρα ένα 7360 που σε Ebay είναι στα 15€ αλλά θέλει μανούρα 4 starters starh hacking:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/763179-routerhak-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-tool-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-router-%CF%83%CE%BF%CF%85/

Μετά στο 7360 άλλαξε το Γερμανικό firmware με το Διεθνές μέσω FTP εφόσον δώσεις κάποιες εντολές στο bootloader η πήγαινε προς OpenWRT μεριά.

Αλλά περίμενε να φας βράδια για το VOIP αν πας σε Openwrt.

Edited by pc_magas, 28 August 2021 - 20:03.

#92329 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 28 August 2021 - 21:48

ευχαριστω!!!!

Δεν κατάλαβα τι σου έφαγε;

Έχεις τα ίδια προβλήματα αν συνδεθείς με καλώδιο πάνω στο speedport;

Αν όχι πόσες συσκευές wifi έχει πάνω στο router;

rsrGbGx.gif

#92330 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 29 August 2021 - 00:41

Το "καλύτερα να κάτσουν οι Αφγανοί στη χώρα τους και να κάνουν αντίσταση" ισοδυναμεί με το να κάτσουν να σκοτωθούν, έτσι; Επίσης, δεν νομίζω πως το όνειρο των Αφγανών είναι να μείνουν στην Ελλάδα. Περνούν από την Ελλάδα αναγκαστικά γιατί αποτελεί έναν από τους σταθμούς τους για τη βόρεια Ευρώπη κυρίως. Επίσης μου κάνει εντύπωση πως άτομα που ζουν και εργάζονται σε ξένες χώρες γίνεται να έχουν παρόμοιες απόψεις... Και εμείς φίλτατε ΑΤΑΝΑSHIOUSU που διαμένουμε και δουλεύουμε στο εξωτερικό, κατατρεγμένοι δεν είμαστε; Απλά άλλης μορφής...

Ισοδυναμεί με το να κάτσουν και να πολεμήσουν για τη χώρα τους. Η Καμπούλ έπεσε αμαχητί.

Οι παππούδες μας που πολέμησαν στον ΒΠΠ κατά των Ιταλών και των Γερμανών και μετά έκαναν αντίσταση βλάκες ήταν;

Είδες κανέναν Έλληνα να φεύγει τότε για να γλυτώσει τον πόλεμο;

Ναι, ζω στην Ιαπωνία, αλλά όταν έφυγα η χώρα μου δεν ήταν σε κίνδυνο ή σε καιρό πολέμου.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#92331 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 August 2021 - 04:10

Μα να πολεμήσουν ποιους για τη χώρα τους; Από πού δέχτηκαν εισβολή;

Μου αρέσει που αναφέρεις την ελληνική αντίσταση στις ξένες δυνάμεις αλλά όχι τον εμφύλιο. Στο Αφγανιστάν ποιοι είναι αυτοί που αντιστέκονται και ποιοι οι εισβολείς; Άλλο εισβολή και άλλο επανάσταση.

O6rrvsU.jpg

#92332 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 August 2021 - 09:49

Well εγώ πήρα ένα 7360 που σε Ebay είναι στα 15€ αλλά θέλει μανούρα 4 starters starh hacking:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/763179-routerhak-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-tool-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF-router-%CF%83%CE%BF%CF%85/

Μετά στο 7360 άλλαξε το Γερμανικό firmware με το Διεθνές μέσω FTP εφόσον δώσεις κάποιες εντολές στο bootloader η πήγαινε προς OpenWRT μεριά.

Αλλά περίμενε να φας βράδια για το VOIP αν πας σε Openwrt.

Γιαυτο ειδα το 7530 που ειναι plug and play γιατι δεν σκαμπαω τιποτα απο αυτα

Δεν κατάλαβα τι σου έφαγε;

Έχεις τα ίδια προβλήματα αν συνδεθείς με καλώδιο πάνω στο speedport;

Αν όχι πόσες συσκευές wifi έχει πάνω στο router;

το καλωδιου του μετασχιματιστη του σταθερου.που ειναι φωρητο και ξεφωρτισε απο καποια φαση και μετα.αλλα δεν με νοιαζει γιατι το σταθερο στο σπιτι μονο απο εταιριες και διαφημιστικες χτυπαγε.ολοι στο κινητο περνουν πια.

αυτην την στιγμη πανω στο speedport εχει μονο το καλωδιο του dsl που ερχεται κατευθειαν απο τον τοιχο.ουτε σπλιτερσ ουτε τιποτα, απο τον τοιχο ξερο  το καλωδια μεχρι το speedport, απο την μερα που βγηκε off το σταθερο το εβγαλα απο πανω απο το speedpport

επισης να ενημερωσω οτι εχω αλλαξει dnc servers και εχω βαλει της google .παλιοτερο ιδιο προβλημα ειχε λυθει κανοντας αυτο οποτε και το δοκιμασα.

κοιταζωντας σημερα λιγο το messege file του speedport βλεπω οτι οταν εχω αποσυνδεσεις το μηνυμα εινα αυτο DNSv6-error:The DNSv6 Servers 2001:4860:4860::8888 replies Non Existent Domain(3). (P008)
η αυτο DNSv6-error:The DNSv6 Servers 2001:4860:4860::8844 replies Server Failure(2). (P008)    

Any ideas???

#92333 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 29 August 2021 - 12:20

Λογικά τα μηνύματα, αν έχεις χάσει το σήμα, προσπαθεί να βρει κάποιον host στο internet και δεν μπορεί γιατί έχει χαθεί η σύνδεση.

Μήπως απλά ζεστένεται το ρημάδι και σου κάνει reboot για αυτό το λόγο;

Ξαναλέω πόσες συσκευές wifi έχεις πάνω του;

rsrGbGx.gif

#92334 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 August 2021 - 22:31

Λογικά τα μηνύματα, αν έχεις χάσει το σήμα, προσπαθεί να βρει κάποιον host στο internet και δεν μπορεί γιατί έχει χαθεί η σύνδεση.
Μήπως απλά ζεστένεται το ρημάδι και σου κάνει reboot για αυτό το λόγο;
Ξαναλέω πόσες συσκευές wifi έχεις πάνω του;

Tο.συγκεκριμενο παίζει dual band στα 2.4 και 5 στην 2,4 έχει 2 κινητά και στα 5 έχει το ps5 και το κινητό μου!αυτά είναι που είναι σχεδόν πάντα συνδεδεμένα σε καθημερινή βάση!

#92335 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 30 August 2021 - 03:18

Ισοδυναμεί με το να κάτσουν και να πολεμήσουν για τη χώρα τους. Η Καμπούλ έπεσε αμαχητί.

Οι παππούδες μας που πολέμησαν στον ΒΠΠ κατά των Ιταλών και των Γερμανών και μετά έκαναν αντίσταση βλάκες ήταν;

Είδες κανέναν Έλληνα να φεύγει τότε για να γλυτώσει τον πόλεμο;

Ναι, ζω στην Ιαπωνία, αλλά όταν έφυγα η χώρα μου δεν ήταν σε κίνδυνο ή σε καιρό πολέμου.

Δηλαδή λίγο μετά τον Β' παγκόσμιο, κανένας Έλληνας δεν έφυγε για Γερμανία, Αυστραλία και Αμερική; Γιατί άραγε; Αφού νίκησαν τον εχθρό ένας παραπάνω λόγος να κάτσουν να οικοδομήσουν τη χώρα μας... Btw, και στο Αφγανιστάν πολεμάνε εδώ και μια 20ετία τώρα. Ξέρεις πόσοι Αφγανοί έχουν τη ζωή τους όλα αυτά τα χρόνια;

Edited by ge0__, 30 August 2021 - 03:20.

#92336 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 30 August 2021 - 16:49

Δηλαδή λίγο μετά τον Β' παγκόσμιο, κανένας Έλληνας δεν έφυγε για Γερμανία, Αυστραλία και Αμερική; Γιατί άραγε; Αφού νίκησαν τον εχθρό ένας παραπάνω λόγος να κάτσουν να οικοδομήσουν τη χώρα μας... Btw, και στο Αφγανιστάν πολεμάνε εδώ και μια 20ετία τώρα. Ξέρεις πόσοι Αφγανοί έχουν τη ζωή τους όλα αυτά τα χρόνια;

Ακόμα μην ξεχνάς ότι Η Ελλάδα στο καπάκι ήταν υπό αμερικάνικη διοίκηση, πρακτικά μέσω της αμερικάνικης διαχείρησης του σχεδίου marshall στην Ελλάδα με εμφύλιο πόλεμο.

Δε, άλλο μια εισβολή πχ. ΕλληνοΙταλικός πόλεμος του στύλ οι Ιταλοί εισβάλαν πάμε να αμυνθούμε, η ακόμα και στον πόλεμο της Κορέας πολεμούσαμε έναν εχθρό που δεν πολυ άλλαζε, και άλλο σφαίρες παντού που ο φίλος τώρα είναι εχθρός αύριο.

ΔΛΔ φαντάσου το WWE (που το backstab πάει σύννεφο) με όπλα και στρατός φάση.

Νομίζω πως η πρόσφατη ιστορία του Αφγανιστάν έχει κοινά στοιχεία με τα δεκεμβριανά, πιστεύετε πως αυτό που είπα ισχύει;

Edited by pc_magas, 30 August 2021 - 17:01.

#92337 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 30 August 2021 - 22:16

Youtube Video

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#92338 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 31 August 2021 - 10:45

Το εκπληκτικο ειναι οτι το παλικαρι εχει τρομερη φαντασια και γνωση των υλικων και το πως συμπεριφερονται αναλογα την διεργασια που τους κανει.

απιστευτο βιντεο και δεν εκανα σκιπ ουτε δευτερολεπτο που για μενα βιντεο ανα τον 20-25 λεπτων δεν αντεχεται ευκολα στο youtube.

Πηρα παρα πολλες ιδεες μιας και με την κορη μου κανουμε διαφορα προτζεκτακια οπως fairy houses και τετοια και ειδα πολλα που εκανα και αν ατα εκανα και εγω θα μας εκανε την ζωη ποιο ευκολη με το κατασκευαστικο κομματι...το βαψιμο το εχω αρκετα αν και ειδα και εκει μερικα τιπς..

Youtube Video

#92339 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 01 September 2021 - 17:20

πωπω. τι σπαστικος κοσμος υπαρχει που νοικιαζει διαμερίσματα.

πήγα σε ένα. μου ζητησαν να δουν το ε1. Ενα σπίτι σε πολυκατοικια του 70 αλλα νεότερο μέσα, 400 ευρώ. Τους ειπα οτι ειμαι εισοδηματιας ακινητων αλλα στην Αθηνα ηθοποιός. Μολις το ακουσε η κυρια απλα εφυγε απο το δωμάτιο και πηγε στο σαλόνι με περιφρονητικο ύφος.

σε ένα άλλο μου λενε αμα το θες, παρε τηλεφωνο αργότερα, κάνε κατάθεση 1000 ευρω και αύριο κάνουμε το συμβόλαιο. (αν ειναι δυνατον).

σε ένα άλλο τους λέω ένα ευγενέστατο "καλησπερα, ειστε η ιδιοκτητρια" και με κοιταει με ύφος άγελάδας.

δηλαδη πρεπει να σκάσω μύτη με χαρτοφύλακα και κουστούμι?

wdasa.png

#92340 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 September 2021 - 18:10

Μετα τον λιγναδη και τα συναφια του τελευταιου ετους στον χωρο νομιζω απεκτησε νεα ενοια η σημασια της λεξης ηθοποιος στο ελλαντα. Για γέλια ειμαστε.
フカフカ