Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#92311 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2021 - 17:47

Ετσι κιαλιως εσωτερικά θα μπαινουν μονο οι ελαχιστοι εμβολιασμενοι(εχουμε δν εχουμε 30%) αν δεν γινει επανάσταση και γιολο ολα. Μεχρι να ρθει η δοση για την Δέλτα λογικό μου ακούγεται η μασκα τωρα που θα μπει και φθινόπωρο.
Βεβαια το βλεπεις ηδη που βάζουν μασκες στην εισοδο και μολις μπουν τσουπ πισω στη τσεπη (σινεμα-καφε-ρεστοραν) Γελοιοτητες!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 20 Αύγουστος 2021 - 17:55

フカフカ

#92312 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2021 - 21:14

Κοίτα έχουμε 5.5 μύρια εμβολιασμένους με δύο δόσεις ας πούμε ένα 60%.

rsrGbGx.gif

#92313 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2021 - 21:46

ρε παιδια υπαρχει για το μικροφωνο κάποιο πρόγραμμα που να κάνει τον ήχο του μικροφωνου να έχει settings αποθηκευμενα εξαρρχης και να μην χρειαζεται να επεξεργαζομαι τον ηχο στο audacity?

wdasa.png

#92314 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2021 - 00:21

Τι μικρόφωνο έχεις;

rsrGbGx.gif

#92315 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2021 - 07:40

Μαραντζ 1000u

wdasa.png

#92316 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2021 - 09:00

Ok, this is bad ...

cowboy-bebop-1.jpg

Cowboy bebop netflix adaptation.  :colddd:

rsrGbGx.gif

#92317 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2021 - 11:21

Rip childhood once again...
Μί Φοβού τι αμερικανιά θα δουν τα ματακια μας παλυ. Ας ειναι θεαματικό εστω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 25 Αύγουστος 2021 - 11:23

フカフカ

#92318 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2021 - 23:32

Ύστερα από μια συζήτηση προσπαθώ να κατανοήσω την κατάσταση στο Αφγανιστάν και το impact με προσφυγικές ροές.

Αυτό που προσπαθώ να δω είναι το πως είναι η κατάσταση τώρα και ποια τα αίτια 1-1 κάποιος Αφγανός να θέλει να έλθει στην Ελλάδα.

Ακόμα θέλω να μπω στο mindset ενός Αφγανού το 2021 που έχει το άμεσο Κίνδυνο κατάληψης από τους Taliban. Still have not fully grasped that.

Έπιπρόσθετα άκουσα το επιχείρημα: Γιατί δεν κάθονται να πολεμήσουν, και σαν απάντηση λέω ποιους;

Εξάλλου σύμφωνα με την πρόσφατη ιστορία του Αφγανιστάν μόνο πόλεμος υπήρχε:

1. Εισβολή Σοβιετ. Ενωσης
  2. Εμφύλιος Πόλεμος
  3. Πόλεμος με ΗΠΑ - Taliban

Αν τους συγκρίνουμε με τους δικούς μας πολέμους είχαμε έναν ξεκάθαρο εχθρό:

1. Στους βαλκανικούς πολέμους και Α ΠΠ είτε Τούρκους είτε Βούλγαρους
  2. Στην Ελληνική Επανάσταση Συμμαχία Τούρκων & Αιγυπτίων
  3. Β' ΠΠ Ιταλία & Γερμανία
  4. Μικρασιατική Εκστρατία Τούρκους
  5. Ελληνικός Εμφύλιος:  Κουμμουνιστές - Δεξιοί

Όμως στο Αφγανιστάν η κατάσταση είναι ποιο περίπλοκη. Εκεί δεν έχεις 1 εχθρό αλλά πολλούς που πολεμούν μεταξύ τους:

1. Taliban
  2. ΗΠΑ
  3. Τοπικούς Χασισοπαραγωγούς

Άρα ποιος είναι ο εχθρός εκεί και με τι όπλα. Πχ στην Ελληνική επανάσταση είχαμε εισφορές και δάνεια και επαναστατική Κυβέρνηση, ενώ στον δικόν μας εμφύλιο ο οπλισμός ήταν από Σοβιετ Ένωση και ΗΠΑ + ότι σιδερικό περίσσεψε από τον  ΒΠΠ (πχ κουμμουνιστές είχαν Γερμανικά κράνη).

Ο Μέσος Αφγανός δεν όμως ούτε εκπρόσωπο έχει αλλά ούτε και βοήθεια η "συμμαχοι" ΗΠΑ τα κάναν πλακάκια και πάνε με τους Taliban. Αν βάλεις και την καθημερινή βία άστα να πάνε.

Άρα κατανοώ την νοοτροπία του Αφγανού να θέλει να φύγει χθές, Γιατί LITERALLY δεν είχε κανένα.

#92319 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2021 - 05:05

Οι περισσότεροι Αφγανοί νομίζω ότι γουστάρουν Ταλιμπάν, για αυτό και η Καμπούλ έπεσε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Καλύτερα να κάτσουν οι Αφγανοί που είναι κατά των Ταλιμπάν στη χώρα τους και να κάνουν αντίσταση. Τώρα το Αφγανιστάν, μετά ας πούμε το Πακιστάν, μετά δεν ξέρω εγώ ποια χώρα, δε γίνεται η Ελλάδα με τα χίλια πρόβληματα να βοηθάει όλους τους κατατρεγμένους ανά την υφήλιο. Στο τέλος ρε φίλε δε γίνεται να υποχωρούμε στον κάθε φανατικό που παίρνει την εξουσία με το έτσι θέλω. Τους ανοίγεις την όρεξη.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#92320 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2021 - 09:57

Καταρχιν με αυτα που εχουν περασει ολοι αυτοι ερχονται με μισος με μοχθο για εκδίκηση στον αγνωστο εχθρό σε κρατη τα οποια δεν μπορούν να τους αφομοιώσουν ετσι κιαλιως και καταστρεφονται σα ντομινο λιγο λιγο τα παντα. Η ελλαδα και πολλες χωρες δλδ της δυσης δεν θεωρώ οτι θα χει και πολυ μελλον αν συνεχισουν ετσι.. Μονο η παρακμή κιη μαυρη αγορα θα επιβιωνει στο τελος και θα θες όπλο για να μετακινηθεις μεχρι το κέντρο και να επιβιωσεις. Τριτη συνηκια της αμερικης εχουμε γινει κιακομα δεν εχουμε φτασει στον πάτο.
Βγαινεις μα φας και σε λιτσαρουν με τη πρωτη ευκαιρια και θεωρεις τον εαυτό σου τυχερο που δεν σε μαχερωσε καποιος.

Κιαναμενεται κιη δικια μας επανάσταση το φθινόπωρο που ψηφίστηκε κιο νομος να μη μπαινει αρνητης πουθενα και αναστολη αν δουλευει και αρνειται. Σπιτι κλεισμενος καλυτερα να μη ξαναβγω ποτε μεχρι να ξαναμπορρσω να ταξιδεψω να φυγω μακρια κιεγω απο μια χωρα που καταρεει.

Οσο για το ταλιμπαν-κρατος το χειροτερο μερος της υποθεσης ειναι οτι θα τους επιστρεψει σε ενα μεσαιωνικού τυπου θρησκόληπτο και στρατοκρατουμενο κρατηδιο εν ετη 2021. Σε οσους παραμεινουν στο αφγανισταν δλδ και δεν καταφερουν να φυγουν. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα εν ολίγης. Και να δω τι προβληματα θα δημιουργηθουν στο μελλον και μαυτο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 27 Αύγουστος 2021 - 11:04

フカフカ

#92321 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2021 - 13:43

ακουω γνωμεεεεεεεεεες! νομιζω εκανα level up

Youtube Video

wdasa.png

#92322 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2021 - 13:53

Καλύτερο, απλά οι φωνές σε χρεία είναι πολύ κοντά. Χρησιμοποιείς τα Ελληνικά επεισόδια για να βάλεις την φωνή σου από πάνω;

Αν ναι δοκίμασε να βρεις τα Γερμανικά και βάλε την φωνή σου σε αυτό.

Τα Ελληνικά θυμάμαι ήταν κάπως τσαπατσούλικα και είχαν κόψει όλους τους background ήχους που δίνουν ένα ρεαλισμό στην συνομιλία που όσο καλό ντουμπλαζ κι αν κάνεις το συναίσθημα δεν είναι ίδιο.

Το λέω γιατί ενώ μπορεί να κάνεις γμό τις φωνές, να χάνεις ποντάκια επειδή είναι λίγο uncanny valley.

rsrGbGx.gif

#92323 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2021 - 14:06

το backround κοπηκε απο εμενα γιατι τεμπελιαζα να κανω περπατηματα. χεχε, αν και εκανα το συρταρι που ανοιγει με την καρέκλα μου -.-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 27 Αύγουστος 2021 - 14:07

wdasa.png

#92324 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2021 - 15:43

Δεν μπορείς να αφήσεις τα original, να μην τα κάνεις εσύ.

rsrGbGx.gif

#92325 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2021 - 05:44

Οι περισσότεροι Αφγανοί νομίζω ότι γουστάρουν Ταλιμπάν, για αυτό και η Καμπούλ έπεσε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Καλύτερα να κάτσουν οι Αφγανοί που είναι κατά των Ταλιμπάν στη χώρα τους και να κάνουν αντίσταση. Τώρα το Αφγανιστάν, μετά ας πούμε το Πακιστάν, μετά δεν ξέρω εγώ ποια χώρα, δε γίνεται η Ελλάδα με τα χίλια πρόβληματα να βοηθάει όλους τους κατατρεγμένους ανά την υφήλιο. Στο τέλος ρε φίλε δε γίνεται να υποχωρούμε στον κάθε φανατικό που παίρνει την εξουσία με το έτσι θέλω. Τους ανοίγεις την όρεξη.

Το "καλύτερα να κάτσουν οι Αφγανοί στη χώρα τους και να κάνουν αντίσταση" ισοδυναμεί με το να κάτσουν να σκοτωθούν, έτσι; Επίσης, δεν νομίζω πως το όνειρο των Αφγανών είναι να μείνουν στην Ελλάδα. Περνούν από την Ελλάδα αναγκαστικά γιατί αποτελεί έναν από τους σταθμούς τους για τη βόρεια Ευρώπη κυρίως. Επίσης μου κάνει εντύπωση πως άτομα που ζουν και εργάζονται σε ξένες χώρες γίνεται να έχουν παρόμοιες απόψεις... Και εμείς φίλτατε ΑΤΑΝΑSHIOUSU που διαμένουμε και δουλεύουμε στο εξωτερικό, κατατρεγμένοι δεν είμαστε; Απλά άλλης μορφής...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ge0__: 28 Αύγουστος 2021 - 05:44