Βεβαια το βλεπεις ηδη που βάζουν μασκες στην εισοδο και μολις μπουν τσουπ πισω στη τσεπη (σινεμα-καφε-ρεστοραν) Γελοιοτητες!
Edited by GhostPrince, 20 August 2021 - 17:55.
Posted 20 August 2021 - 17:47
Edited by GhostPrince, 20 August 2021 - 17:55.
Posted 21 August 2021 - 21:46
ρε παιδια υπαρχει για το μικροφωνο κάποιο πρόγραμμα που να κάνει τον ήχο του μικροφωνου να έχει settings αποθηκευμενα εξαρρχης και να μην χρειαζεται να επεξεργαζομαι τον ηχο στο audacity?
Posted 22 August 2021 - 07:40
Posted 25 August 2021 - 11:21
Edited by GhostPrince, 25 August 2021 - 11:23.
Posted 26 August 2021 - 23:32
Ύστερα από μια συζήτηση προσπαθώ να κατανοήσω την κατάσταση στο Αφγανιστάν και το impact με προσφυγικές ροές.
Αυτό που προσπαθώ να δω είναι το πως είναι η κατάσταση τώρα και ποια τα αίτια 1-1 κάποιος Αφγανός να θέλει να έλθει στην Ελλάδα.
Ακόμα θέλω να μπω στο mindset ενός Αφγανού το 2021 που έχει το άμεσο Κίνδυνο κατάληψης από τους Taliban. Still have not fully grasped that.
Έπιπρόσθετα άκουσα το επιχείρημα: Γιατί δεν κάθονται να πολεμήσουν, και σαν απάντηση λέω ποιους;
Εξάλλου σύμφωνα με την πρόσφατη ιστορία του Αφγανιστάν μόνο πόλεμος υπήρχε:
Αν τους συγκρίνουμε με τους δικούς μας πολέμους είχαμε έναν ξεκάθαρο εχθρό:
Όμως στο Αφγανιστάν η κατάσταση είναι ποιο περίπλοκη. Εκεί δεν έχεις 1 εχθρό αλλά πολλούς που πολεμούν μεταξύ τους:
Άρα ποιος είναι ο εχθρός εκεί και με τι όπλα. Πχ στην Ελληνική επανάσταση είχαμε εισφορές και δάνεια και επαναστατική Κυβέρνηση, ενώ στον δικόν μας εμφύλιο ο οπλισμός ήταν από Σοβιετ Ένωση και ΗΠΑ + ότι σιδερικό περίσσεψε από τον ΒΠΠ (πχ κουμμουνιστές είχαν Γερμανικά κράνη).
Ο Μέσος Αφγανός δεν όμως ούτε εκπρόσωπο έχει αλλά ούτε και βοήθεια η "συμμαχοι" ΗΠΑ τα κάναν πλακάκια και πάνε με τους Taliban. Αν βάλεις και την καθημερινή βία άστα να πάνε.
Άρα κατανοώ την νοοτροπία του Αφγανού να θέλει να φύγει χθές, Γιατί LITERALLY δεν είχε κανένα.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 27 August 2021 - 05:05
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 27 August 2021 - 09:57
Edited by GhostPrince, 27 August 2021 - 11:04.
Posted 27 August 2021 - 13:43
ακουω γνωμεεεεεεεεεες! νομιζω εκανα level up
Posted 27 August 2021 - 13:53
Καλύτερο, απλά οι φωνές σε χρεία είναι πολύ κοντά. Χρησιμοποιείς τα Ελληνικά επεισόδια για να βάλεις την φωνή σου από πάνω;
Αν ναι δοκίμασε να βρεις τα Γερμανικά και βάλε την φωνή σου σε αυτό.
Τα Ελληνικά θυμάμαι ήταν κάπως τσαπατσούλικα και είχαν κόψει όλους τους background ήχους που δίνουν ένα ρεαλισμό στην συνομιλία που όσο καλό ντουμπλαζ κι αν κάνεις το συναίσθημα δεν είναι ίδιο.
Το λέω γιατί ενώ μπορεί να κάνεις γμό τις φωνές, να χάνεις ποντάκια επειδή είναι λίγο uncanny valley.
Posted 27 August 2021 - 14:06
το backround κοπηκε απο εμενα γιατι τεμπελιαζα να κανω περπατηματα. χεχε, αν και εκανα το συρταρι που ανοιγει με την καρέκλα μου -.-
Edited by Erudinam, 27 August 2021 - 14:07.
Posted 28 August 2021 - 05:44
Οι περισσότεροι Αφγανοί νομίζω ότι γουστάρουν Ταλιμπάν, για αυτό και η Καμπούλ έπεσε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Καλύτερα να κάτσουν οι Αφγανοί που είναι κατά των Ταλιμπάν στη χώρα τους και να κάνουν αντίσταση. Τώρα το Αφγανιστάν, μετά ας πούμε το Πακιστάν, μετά δεν ξέρω εγώ ποια χώρα, δε γίνεται η Ελλάδα με τα χίλια πρόβληματα να βοηθάει όλους τους κατατρεγμένους ανά την υφήλιο. Στο τέλος ρε φίλε δε γίνεται να υποχωρούμε στον κάθε φανατικό που παίρνει την εξουσία με το έτσι θέλω. Τους ανοίγεις την όρεξη.
Το "καλύτερα να κάτσουν οι Αφγανοί στη χώρα τους και να κάνουν αντίσταση" ισοδυναμεί με το να κάτσουν να σκοτωθούν, έτσι; Επίσης, δεν νομίζω πως το όνειρο των Αφγανών είναι να μείνουν στην Ελλάδα. Περνούν από την Ελλάδα αναγκαστικά γιατί αποτελεί έναν από τους σταθμούς τους για τη βόρεια Ευρώπη κυρίως. Επίσης μου κάνει εντύπωση πως άτομα που ζουν και εργάζονται σε ξένες χώρες γίνεται να έχουν παρόμοιες απόψεις... Και εμείς φίλτατε ΑΤΑΝΑSHIOUSU που διαμένουμε και δουλεύουμε στο εξωτερικό, κατατρεγμένοι δεν είμαστε; Απλά άλλης μορφής...
Edited by ge0__, 28 August 2021 - 05:44.