Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92146 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 09:58

Ε απτην οση εμπειρία εχω δεν αρκουν αλλα σιγουρα σου καλυπττουν το μεγαλυτερο μερος των εξοδων σου, πλας γλιτωνεις και τα διδακτρα της οποιας σχολης που μετραει απο μόνο του. Βεβαια αναλογα και τι ζωη κανει ο καθενας σε τι σπιτι θα μεινεις ή προτιμήσεις εστια κτλπ.
Γενικα ειναι απιθανη υποτροφία απλα χωρηγειται σε μόνο 2 με 3 ατομα το ετος και ανεξαρτητου κλαδου , δλδ πολυ πιο ευκολα σε δέχεται η σχολη παρα το πρόγραμμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 22 Ιούλιος 2021 - 10:06

フカフカ

#92147 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 10:14

ρε παιδια έχετε διαβασει για την scp foundation?

wdasa.png

#92148 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 18:07

Είχα δει μερικά βίντεο και είχα διαβάσει μερικά πράγματα online. Μου έκανε εντύπωση η ιδέα ότι υπάρχει ένα project που είναι ουσιαστικά fan fiction χωρίς να υπάρχει ιστορία πάνω στην οποία βασίζεται. Το πιο αστείο είναι ότι μερικά βίντεο/άρθρα παρουσιάζουν την όλη ιστορία σαν κάτι αληθινό ή τουλάχιστον "ξεχνούν" να αναφέρουν ότι είναι ψεύτικη, οπότε έχεις πολλά comments να ρωτάνε αν υπάρχουν όντως τέρατα που μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο σε ιδιωτικές/κυβερνητικές τοποθεσίες...

#92149 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 20:06

φαντασμοπριγκηψ, εχεις να προτεινεις καμια ιαπωνεζικη σειρα? :yawn2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 22 Ιούλιος 2021 - 20:06

wdasa.png

#92150 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 20:28

Haruka no hikari εχει πλακα που βλεπω τωρα...
...δν ξερω τι βλέπεις;
フカフカ

#92151 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 22:08

Εχω δει

Gokusen
My Boss my hero
Nobuta wo produce
Tokyo Dogs
Dragon Zakura 2
Rookies

wdasa.png

#92152 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 23:57

Lucky Seven: Comedy, action, detective

Majo no Jouken: Drama

Tohai I & II: Mahjong, gambling, drama

GTO: Comedy, school, drama

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#92153 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 00:32

Σε επέλεξαν και δεν πήγες;

Ναι -  Έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Ιαπωνίας και Αμερικής. Ο κύριος λόγος που δεν επέλεξα Ιαπωνία ήταν η γλώσσα. Δεν είχα την όρεξη να μάθω από το μηδέν Ιαπωνικά για να μπορώ να κάνω interact με το περιβάλλον ενώ παράλληλα να κάνω και διδακτορικό. Κοινώς, εδώ βελτιώνω θέλοντας και μη τα αγγλικά μου (που μου αρέσουν κιόλας) σε καθημερινή βάση. Κατά τ' άλλα δεν μπορώ να πω ότι η ζωή για κάποιον Ευρωπαίο εδώ στην Αλαμπάμα συγκεκριμένα, και γενικά στην Αμερική, είναι κλτρη από Ιαπωνία. Μάλλον το αντίθετο. Ακόμα και έτσι όμως, προσωπικά θεωρώ το να γνωρίζει κανείς άπταιστα αγγλικά πολύ μεγαλύτερο όφελος απότι μια κάποια γνώση Ιαπωνικών.

Fun fact: αν ρωτήσεις κάποιον που έχει Lower Aγγλικών (B2) στην Ελλάδα αν γνωρίζει κάποιες φαινομενικά απλές λέξεις χρήσιμες στην καθημερινότητα είμαι πεποισμένος ότι δεν τις ξέρει. Για παράδειγμα, όταν ήρθα εδώ συνηδειτοποίησα ότι δεν ήξερα πως να ζητήσω απλά αντικείμενα όπως: ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων (detergent pads), χαλάκι μπάνιου (rug), σουρωτήρι (colander) για να φτιάχνω καμιά μακαρονάδα ντε, στραγγυστήρι για κανά τσάι (strainer) και πολλά άλλα.

All I want to say is: τι να τα κάνω τα IELTS, C1 και GRE όταν δεν ξέρω τα βασικά...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ge0__: 23 Ιούλιος 2021 - 00:35

#92154 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 07:08

Γενικα αν δν μιλας τη γλωσσα σε νορμαλ συνθηκες καθημερινά δεν σε σωζει κανενα απτά τα πτυχια, κιεγω ιαπωνικα ειχα μολις παρει το n2 και το διαστημα που στρυφογυρναγα εκει μου πήρε μερικες μερες να στροφαρω γτ πολυ απλα δν θυμιμουν ή κ δν ειχαν διδαχτει κιόλας απλες λεξουλες οπως ο λογαρισμος, ή δν ξερω γω τι. Ωστοσο μεσα στον ενα μηνα-εναμιση απεκτα αρκετη ανεση π ισως να την εχω χασει ηδη τωρα 2χρονια μετά.

Αγγλικα παρομοιως μιας κ δν μιλαω ποτέ παρα μονο αν τυχει να γραψω κανα κειμενο σε καποια αιτηση, μπορει να με και σε πολυ χειρότερα επίπεδα... επικοινωνία 0

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Ιούλιος 2021 - 07:41

フカフカ

#92155 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 16:12

Μόλις googlαρα το MEXT:

PnUN1G4.png

...

Δεν ξέρω πόσο ακριβή είναι η ζωή στην Ιαπωνία, αλλά το ποσό μου φαίνεται απίστευτα καλό...

Αν ζεις εκτός Τόκυο, το ενοίκιο θα βγεί 30.000-40.000 γιεν. Για τα υπόλοιπα έξοδα πιστεύω άλλα τόσα, οπότε κάθε μήνα φτάνουν και περισσεύουν.

Εντός Τόκυο τα ενοίκια είναι τσιμπημένα γύρω στα 50.000-60.000 γιεν. Τα υπόλοια έξοδα αλλάζουν, οπότε και πάλι φτάνουν.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#92156 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 16:36

LoL ρε ξεκίνησε η ολυμπιάδα! Δεν λέγανε το σκεφτόμαστε ακόμα;

rsrGbGx.gif

#92157 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 17:07

Είχαν πει θα το σκεφτούμε αν αυξηθούν τα κρούσματα.

Τελικά θα γίνουν κανονικά, αλλά χωρίς κόσμο.

Την έναρξη την είδα! Έβαλαν μουσικές από βιντεοπαιχνίδια! ΕΠΟΣ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 23 Ιούλιος 2021 - 17:08

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#92158 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 18:01

Αν ζεις εκτός Τόκυο, το ενοίκιο θα βγεί 30.000-40.000 γιεν. Για τα υπόλοιπα έξοδα πιστεύω άλλα τόσα, οπότε κάθε μήνα φτάνουν και περισσεύουν.

Εντός Τόκυο τα ενοίκια είναι τσιμπημένα γύρω στα 50.000-60.000 γιεν. Τα υπόλοια έξοδα αλλάζουν, οπότε και πάλι φτάνουν.

Μιλάς τώρα για να μένεις μόνος και σε τι μέγεθος σπιτιού; Και σε τι περιοχή; Κέντρο ή στου διαόλου τη μάνα;

Μου φαίνονται υπερβολικά χαμηλές οι τιμές, ειδικά για Τόκυο.

Ας πούμε Μάντσεστερ, είναι πολύ πιο ακριβά τα ενοίκια και δε μπορώ να πιστέψω ότι το Τόκυο είναι πιο φτηνό.

Πχ για student accommodation  πάει το φτηνότερο γύρω στα 70000 yen με τη τωρινή ισοτιμία. 

Αν τώρα θες 1 bedroom flat στο κέντρο (ή σε decent περιοχή γύρω από το κέντρο), θες το λιγότερο 90000 yen.

Μη μιλήσω τώρα για Λονδίνο γιατί εκεί ξεφεύγει το ποσό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#92159 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 19:31

Speaking of England. Απλά έλιωσα στο FH4 μακράν το ποιο well hooking game που έχω παίξει. Το αμέσως αγαπημένο NFS U2.
Ένα θα πω με το Καλημέρα πάρε ένα Dodge Charger και ετά απο λίγο ένα Impreza του '04 ενώ έχει και τα Barn finds που ένα εξ' αυτών είναι το θρυλικό Impreza του '95.

Απλά τι να πω  ΤΕΛΕΙΟ!!!!

#92160 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 19:35

Απιθανο το σόου με τα drone. Πραγματικα κριμα που δεν μπορεσε να ειναι κανεις λογο των συνθηκων εκει αλλα δν βαριεσαι.. το φχαριστηθηκα το ολο σκηνικό κιας ηταν Livestream.
Επεσε και FF κ kingdom hearts ost xD

Περι κρουσματων εγω θαλεγα καλα τα πάνε τλκα, αν σκεφτείς οτι ελλαδα εχουμε παραπάνω ημερησια κρουσματα και χωρις τετοια event xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Ιούλιος 2021 - 19:39

フカフカ