Γενικα ειναι απιθανη υποτροφία απλα χωρηγειται σε μόνο 2 με 3 ατομα το ετος και ανεξαρτητου κλαδου , δλδ πολυ πιο ευκολα σε δέχεται η σχολη παρα το πρόγραμμα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 22 Ιούλιος 2021 - 10:06
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 09:58
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 22 Ιούλιος 2021 - 10:06
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 10:14
ρε παιδια έχετε διαβασει για την scp foundation?
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 18:07
Είχα δει μερικά βίντεο και είχα διαβάσει μερικά πράγματα online. Μου έκανε εντύπωση η ιδέα ότι υπάρχει ένα project που είναι ουσιαστικά fan fiction χωρίς να υπάρχει ιστορία πάνω στην οποία βασίζεται. Το πιο αστείο είναι ότι μερικά βίντεο/άρθρα παρουσιάζουν την όλη ιστορία σαν κάτι αληθινό ή τουλάχιστον "ξεχνούν" να αναφέρουν ότι είναι ψεύτικη, οπότε έχεις πολλά comments να ρωτάνε αν υπάρχουν όντως τέρατα που μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο σε ιδιωτικές/κυβερνητικές τοποθεσίες...
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 20:06
φαντασμοπριγκηψ, εχεις να προτεινεις καμια ιαπωνεζικη σειρα?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 22 Ιούλιος 2021 - 20:06
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 20:28
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 22:08
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2021 - 23:57
Lucky Seven: Comedy, action, detective
Majo no Jouken: Drama
Tohai I & II: Mahjong, gambling, drama
GTO: Comedy, school, drama
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 00:32
Σε επέλεξαν και δεν πήγες;
Ναι - Έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Ιαπωνίας και Αμερικής. Ο κύριος λόγος που δεν επέλεξα Ιαπωνία ήταν η γλώσσα. Δεν είχα την όρεξη να μάθω από το μηδέν Ιαπωνικά για να μπορώ να κάνω interact με το περιβάλλον ενώ παράλληλα να κάνω και διδακτορικό. Κοινώς, εδώ βελτιώνω θέλοντας και μη τα αγγλικά μου (που μου αρέσουν κιόλας) σε καθημερινή βάση. Κατά τ' άλλα δεν μπορώ να πω ότι η ζωή για κάποιον Ευρωπαίο εδώ στην Αλαμπάμα συγκεκριμένα, και γενικά στην Αμερική, είναι κλτρη από Ιαπωνία. Μάλλον το αντίθετο. Ακόμα και έτσι όμως, προσωπικά θεωρώ το να γνωρίζει κανείς άπταιστα αγγλικά πολύ μεγαλύτερο όφελος απότι μια κάποια γνώση Ιαπωνικών.
Fun fact: αν ρωτήσεις κάποιον που έχει Lower Aγγλικών (B2) στην Ελλάδα αν γνωρίζει κάποιες φαινομενικά απλές λέξεις χρήσιμες στην καθημερινότητα είμαι πεποισμένος ότι δεν τις ξέρει. Για παράδειγμα, όταν ήρθα εδώ συνηδειτοποίησα ότι δεν ήξερα πως να ζητήσω απλά αντικείμενα όπως: ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων (detergent pads), χαλάκι μπάνιου (rug), σουρωτήρι (colander) για να φτιάχνω καμιά μακαρονάδα ντε, στραγγυστήρι για κανά τσάι (strainer) και πολλά άλλα.
All I want to say is: τι να τα κάνω τα IELTS, C1 και GRE όταν δεν ξέρω τα βασικά...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ge0__: 23 Ιούλιος 2021 - 00:35
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 07:08
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Ιούλιος 2021 - 07:41
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 16:12
Μόλις googlαρα το MEXT:
...
Δεν ξέρω πόσο ακριβή είναι η ζωή στην Ιαπωνία, αλλά το ποσό μου φαίνεται απίστευτα καλό...
Αν ζεις εκτός Τόκυο, το ενοίκιο θα βγεί 30.000-40.000 γιεν. Για τα υπόλοιπα έξοδα πιστεύω άλλα τόσα, οπότε κάθε μήνα φτάνουν και περισσεύουν.
Εντός Τόκυο τα ενοίκια είναι τσιμπημένα γύρω στα 50.000-60.000 γιεν. Τα υπόλοια έξοδα αλλάζουν, οπότε και πάλι φτάνουν.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 17:07
Είχαν πει θα το σκεφτούμε αν αυξηθούν τα κρούσματα.
Τελικά θα γίνουν κανονικά, αλλά χωρίς κόσμο.
Την έναρξη την είδα! Έβαλαν μουσικές από βιντεοπαιχνίδια! ΕΠΟΣ!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 23 Ιούλιος 2021 - 17:08
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 18:01
Αν ζεις εκτός Τόκυο, το ενοίκιο θα βγεί 30.000-40.000 γιεν. Για τα υπόλοιπα έξοδα πιστεύω άλλα τόσα, οπότε κάθε μήνα φτάνουν και περισσεύουν.
Εντός Τόκυο τα ενοίκια είναι τσιμπημένα γύρω στα 50.000-60.000 γιεν. Τα υπόλοια έξοδα αλλάζουν, οπότε και πάλι φτάνουν.
Μιλάς τώρα για να μένεις μόνος και σε τι μέγεθος σπιτιού; Και σε τι περιοχή; Κέντρο ή στου διαόλου τη μάνα;
Μου φαίνονται υπερβολικά χαμηλές οι τιμές, ειδικά για Τόκυο.
Ας πούμε Μάντσεστερ, είναι πολύ πιο ακριβά τα ενοίκια και δε μπορώ να πιστέψω ότι το Τόκυο είναι πιο φτηνό.
Πχ για student accommodation πάει το φτηνότερο γύρω στα 70000 yen με τη τωρινή ισοτιμία.
Αν τώρα θες 1 bedroom flat στο κέντρο (ή σε decent περιοχή γύρω από το κέντρο), θες το λιγότερο 90000 yen.
Μη μιλήσω τώρα για Λονδίνο γιατί εκεί ξεφεύγει το ποσό.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 19:31
Speaking of England. Απλά έλιωσα στο FH4 μακράν το ποιο well hooking game που έχω παίξει. Το αμέσως αγαπημένο NFS U2.
Ένα θα πω με το Καλημέρα πάρε ένα Dodge Charger και ετά απο λίγο ένα Impreza του '04 ενώ έχει και τα Barn finds που ένα εξ' αυτών είναι το θρυλικό Impreza του '95.
Απλά τι να πω ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2021 - 19:35
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Ιούλιος 2021 - 19:39