Και εκεί που λες ότι έχεις μόνο πανδημία, πάρε και λίγα UFO να πορεύεσαι
https://www.efsyn.gr/kosmos/boreia-ameriki/297097_sigi-ihthyos-apo-ton-leyko-oiko-gia-ta-uap
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2021 - 11:34
Και εκεί που λες ότι έχεις μόνο πανδημία, πάρε και λίγα UFO να πορεύεσαι
https://www.efsyn.gr/kosmos/boreia-ameriki/297097_sigi-ihthyos-apo-ton-leyko-oiko-gia-ta-uap
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2021 - 13:50
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2021 - 14:41
Nα σας πω και μια ωραια εμπειρια που είχα.
Οταν ημουν παιδί, θυμαμαι ειχαμε πολλες κασετες που ειχαν γραμμενες διάφορα παιδικα,διαφημισεις,ταινιες,σειρες απο την τηλεοραση. αλλα μισα, αλλα ολοκληρα κλπ. Θυμαμαι ενα στιγμιοτυπο που δειχνε εναν τεραστιο κλοουν σε ενα σκοτεινο δωματιο, να κοιταζει κάποιον (νομιζα ηταν παιδι) και ξαφνικα να αγκαλιαζονται κατω απο κατι που μοιαζε σαν φως του φεγγαριου ενω επαιζε μια ωραια μουσικη σαν κλασσικη. ολο αυτο ηταν περιπου 30 δευτερολεπτα.
Θυμαμαι οτι πηγαινα μπρος πισω την κασσετα για να καταλαβω τι ηταν αυτο που βλεπω γιατι ηταν και λιγο creepy παραλληλα.
Μετά από χρόνια, νομιζω το 2009 το ξαναθυμηθηκα και σκέφτηκα οτι μάλλον δεν θα βρω ποτε τι ηταν, κυριως γιατι δεν εχω πια την κασετα/ή εχει σβηστει.
Το 2019 βρέθηκε οταν ειχα γραψει στο reddit για αυτο το στ ιγμιοτυπο και μαλιστα ειχα κανει και storyboard.
Kata 90% δηλαδη, ηταν τα τελευταια δευτερόλεπτα αυτου απο το 2.53. Πιστευα οτι δεν θα το εβρισκα ποτε.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2021 - 14:45
Μίλησε κάποιος για Giant Robot?
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2021 - 09:05
Στο Α.Τ. Ομόνοιας πέφτει απίστευτο ξύλο πάντως. Ομοίως Πέτρου Ράλλη (γνωστό ως κολαστήριο) και Αμυγδαλέζα (συν σεξουαλικές κακοποιήσεις). Κυρίως σε μετανάστες. Συνάδελφος έχει συλληφθεί για απείθια επειδή απαίτησε να δει μετανάστη για τον οποίο είχε πληροφορίες ότι είχε κακοποιηθεί. Όσοι/ες είμαστε ελληνικής καταγωγής ζούμε σε μια άλλη χώρα από αυτή που ζούνε οι μετανάστες.
Άσχετο αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω: Αν μένει κανείς προς μεριά Ζωγράφου, Γουδή, Καισαριανή έχουμε ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για έναν κοινωνικοπολιτικό χώρο με έμφαση στις εργασιακές συνθήκες στις γειτονιές αλλά και κοινωνικό πρόσημο (μεταναστευτικό, έμφυλο κλπ). Αν ενδιαφέρεται κάποιος/α που μένει προς τα εκεί στείλτε μου pm.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2021 - 20:27
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συζητάνε ανοιχτά και ξεδιάντροπα το εάν τα εμβόλια θα γίνουν υποχρεωτικά. Τι πα' να πει υποχρεωτικό εμβόλιο? Ας καταργήσουμε το σύνταγμα τελείως τότες
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2021 - 22:12
εγω το βλεπω σαν πολεμο. αν δηλαδη με το εμβολιο προστατευομαι αλλα και μειωνεται διασπορα, τότε θα το κανω. Αν δουμε οτι στο Ισραηλ με 65% εμβολιασμούς και 0 θανατους και 15 κρουσματα την ημερα, τοτε ισως οντως αξίζει να κάνουμε το εμβόλιο.
Το θέμα είναι οτι αυτο ειναι μια'διαδικασία που θα πρέπει να γινεται καθε χρονο.
Τι θα'γινοταν αραγε αν εκαναν το εμβόλιο μόνο όσοι ήθελαν; Λογω καραντινας δεν ειδαμε την πραγματικη δυναμη του ιου. Αν στους 800 διασωλ. έχουμε 80 νέους, τότε χωρις καραντινα οι 80 νέοι ποσο θα'φτάσουν που δεν θα κανουν το εμβόλιο; Και σε αυτους τους νέους θα υπάρχουν και ευπαθεις που δεν τους επιασε το εμβόλιο και ευπαθείς που δεν γινοταν να το κάνουν. Οπότε δεν θα μου κανει εντυπωση αν το χειμωνα βλεπουμε 500ρια πάλι στους διασωλ με τους νεους να είναι το 60% (τυχαιο αριθμο)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 09 Ιούνιος 2021 - 22:16
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2021 - 00:37
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 10 Ιούνιος 2021 - 00:40
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2021 - 18:34
αυτο θα πει νοσταλγια.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2021 - 19:08
Η πραγματική νοσταλγία
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2021 - 06:26
Ευθανασία στους νεους ρε. Μας μολύνουν.
Το Σύνταγμα εχει ηδη καταργηθει απτην αρχη του κοβιντ, στη δυση εστω. Αν υπήρξε καποια χωρα που δεν επετρεψε αυτο το χαλι αυτη ηταν η ιαπωνια που λογο συντάγματος δεν εφάρμοσε τα μετρα κ την ολη γελοία κατασταση π ζουμε εδω οι αλλες χωρες , αλλα δν ειναι οτι τα πανε και τοσο καλά ουτε με το κρουζματα ουτε με τον εμβολιασμό κιαυτοι εν τελει. Σε μια αλλη παραλληλη φουσκα αυτοι οι ανθρωποι μονημως απτον υπολοιπο κοσμο.
Η Ιαπωνία χωρίς lockdown και χωρίς να εφαρμόσει κάποια τρομερά περιοριστικά μέτρα εντός της χώρας, έχει λιγότερο από διπλάσιο αριθμό κρουσμάτων από της Ελλάδας και ελαφρώς περισσότερους νεκρούς. Με ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ πληθυσμό. Και σχεδόν ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ πληθυσμιακή πυκνότητα. Εγώ νομίζω ότι η Ιαπωνία τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Ένας επιστήμονας στο θέμα να μου εξηγήσει το φαινόμενο.
Ιαπωνία
Κρούσματα 769,920
Θάνατοι13,907
Πληθυσμός 125,360,000
Πυκνότητα 334 ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο
Ελλάδα
Κρούσματα 413,170
Θάνατοι 12,370
Πληθυσμός 10,816,286
Πυκνότητα 82 ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2021 - 09:20
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι άνθρωποι να έχουν κάποια άποψη/θεωρία/θρησκεία και να την υποστηρίζουν πολυ και μάλιστα να χρησιμοποιούν εμπειρίες για να την στηρίξουν.
Πχ είχα διαβάσει για τον Tom Montalk, έναν νεαρό που ισχυρίζεται ότι είχε επικοινωνία με εξωγήινους και ανεβάζει στο youtube για το matrix control system. Νομίζω λέει ότι είμαστε σε ψηφιακό κόσμο και ότι υπάρχει μια Θεότητα A.I. Δημιουργήθηκε κάποιο παράσιτο το οποίο νομίζω ελέγχει την κακία στον κόσμο (πολεμοι, αρρωστειες, πολιτικη κλπ)
Μιλάει για το "ξύπνημα" και βλέπω ότι γενικά υπάρχουν άτομα που μιλάνε για το ξύπνημα.
Υπάρχει subreddit psychonauts που μιλανε για το ξύπνημα (νομιζω δεν σχετίζεται με το matrix contorl system)
υπάρχουν άνθρωποοι που μιλάνε για την θεωρία της προσομοίωσης. Ο Elon Musk πιστεύει ότι οι πιθανότητες να μην είμαστε σε προσομοίωση είναι 1 στο 1 δις.
άλλοι άνθρωποι μιλάνε για εξωγηίνους.
άλλοι μιλάνε για την θρησκεία τους.
όλοι μιλάνε για κάτι και μάλιστα το πιστεύουν πολυ. Πως γίνεται όλοι να πιστεόυν κάτι? Είναι δυνατόν όλοι να λένε ψέματα ή να κάνουν λάθος?
https://www.reddit.com/user/John_Helmsword
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 12 Ιούνιος 2021 - 10:44
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2021 - 11:26
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα νεα γραφικα πρεπει να γυαλιζουν τοσο πολυ.