Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94073 replies to this topic

#91696 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 12 May 2021 - 18:12

Ότι θα πάρεις και NSX με V-tec ;)

Αλλά στο anime ακόμα μου κολλά το Super Cub να κάνει μόνο 10000 YEN βέβαια supercub βρισκεις και με 700ρικο που λέμέ.

μπα μακρια απ τα αμαξια δεν τα αγγιζω

#91697 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 12 May 2021 - 19:46

Δουλειά δεν έχω σχεδιάζω λογότυπα στο Inkscape:

https://drive.google.com/file/d/1vIZgouxA9eYpoxqoA1RcagrGNsIoX7ig/view?usp=sharing

Πλέον θέλω να μπορέσω να το κάνω ραφτό για μπλουζάκι. Any ideas?

#91698 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 14 May 2021 - 21:31

Ανοίγω ένα αρχείο dxdiag.ini με wordpad αλλα κάποια ειναι ακαταλαβιστικα άλλα ειναι κανονικα. Δοκιμασα και αλλαζωντας region αλλα τιποτα.

wdasa.png

#91699 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts

Posted 15 May 2021 - 11:00

ανοιξε το με notepad για αρχη , επισης τι προσπαθεις να φιαξεις?

#91700 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 15 May 2021 - 11:05

dokimasa με notepad plus plus

και βγαζει παραπανω νοημα αλλα παλι δεν βρισκω ενα setting.

Ειναι το Dxdiag.ini

απο ενα pc game και θελω να το κανω edit για να παιζει mods.

συγκεκριμενα πρεπει να αλλαξω

κατι που λεει

steam.log silent=false

και το false να το κανω true.

το θεμα ειναι οτι μεσα στο αρχειο δνε μπορω να τβρω.

και εχει διαφορα encodings.

wdasa.png

#91701 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 15 May 2021 - 15:28

Μήπως να μεταονομαστεί το thread στο σπήλαιο του πληροφορικάριου;

#91702 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts

Posted 15 May 2021 - 20:05

Μήπως να μεταονομαστεί το thread στο σπήλαιο του πληροφορικάριου;

μπορω να ξεκινησω να λεω το δραμα μου με τα καρμπυρατερ αν ειναι για να υπαρχει ποικοιλια

#91703 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 15 May 2021 - 21:29

καλυτερευει η κατασταση με τον ιο. απολαμβανετε τις βολτες σας;

wdasa.png

#91704 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 15 May 2021 - 22:00

Δεύτερη δόση Moderna χθες - νιώθω λες και έχω hitαρει gym για ώρες... Κατά τ'άλλα τέλος οι μάσκες για τους πλήρως εμβολιασμένους εδώ...

#91705 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 15 May 2021 - 22:17

Πάντως γνωστή που έκανε το astra zeneca μαζί με τον σύντροφό της για δύο μέρες την είχαν ακούσει κανονικά, 39 πυρετο, πόνους μέχρι και στις αρθρώσεις, γενικά σαν να σε πατάει τρένο.

Από την άλλη το πφαιζερ που έκανε ο πατέρας μου, ούτε βυχαλάκι, τίποτα. Εσένα ge0 σου έκανε τίποτα παρενέργειες;

rsrGbGx.gif

#91706 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 16 May 2021 - 06:24

Σμρα από το πρωί ένιωθα σαν κομάρες και ατονία. Τώρα νιώθω κλτρα. Λογικά από αύριο θα είμαι back to normal. Τπτ το ανησυχητικό δηλαδή.

#91707 neo7101

neo7101

Starting...

• Members
  • 54 posts
  • LocationZion

Posted 16 May 2021 - 17:05

καλησπερα παιδες, να ρωτησω, εχουν βγει πουθενα υποτιτλοι για το demon slayer την ταινια? εχει καιρο που εχει βρει αλλα μονο αγγλικους βρισκω...(ξερω ειναι ασχετο τοπικ αλλα black hole... :P )

see you space cowboy

-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----

neo7101.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#91708 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 16 May 2021 - 21:03

Αν θα το βρεις κάπου στα Ελληνικά θα είναι στο anime-greek.

rsrGbGx.gif

#91709 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 17 May 2021 - 13:31

Μιας και στο forum υπάρχουν αρκετοί που ασχολούνται, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την αναβάθμιση της μνήμης RAM σε laptop.

Μια γνωστή μου θέλει να της φτιάξω το laptop, που πηγαίνει σαν κότα (εγώ θεωρώ ότι φταίει η RAM που είναι μόλις 4 GB, γιατί κατά τα άλλα είναι σχετικά καινούριο το pc).

Το θέμα μου είναι ότι φοράει επεξεργαστή AMD A9-9425 APU και στο site της HP γράφει ότι οι επεξεργαστές 7ης γενιάς θέλουν μνήμες RAM DDR4-1866 mhz, που εγώ στο internet δεν μπορώ να βρω πουθενά για να παραγγείλω (βρίσκω μόνο DDR3 και από τις DDR4 βρίσκω μόνο πάνω από 2000mhz). Συγκεκριμένα το site της HP αναφέρει:

DDDR4-PC4 SODIMMS
(2) Dual-channel SODIMM slots (slots are non-accessible/non-upgradable)
Runs at 2400 MT/s for AMD Ryzen Mobile processors
Runs at 1866 MT/s for 7th Generation AMD APU processors

Τι μπορώ να κάνω; :sleepy:

#91710 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 17 May 2021 - 14:40

Θα πας με το μοντέλο του laptop και όχι τι επεξεργαστή φοράει γιατί σύμφωνα με το μοντέλο πάει πόσα slots έχει μέσα και δεύτερον ποιο είναι το maximum που μπορεί να δεχθεί η συγκεκριμένη μητρική.

Υπάρχει περίπτωση ο επεξεργαστής σου να μπορεί να πάρει παραπάνω μνήμη από όσα επιτρέπει η μητρική του laptop. Επίσης μπορεί η μητρική να μην έχει καθόλου slots για μνήμες και όλα να είναι κολλημένα πάνω της.

Ο γενικός κανόνας είναι να παίρνεις μνήμες σύμφωνα με το max που μπορεί να δεχθεί το μηχάνημα σου αλλά ακόμα κι αν πάρεις με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα αν αυτά υποστηρίζουν λειτουργία στην χαμηλότερη τότε θα δουλέψουν με αυτή.

Στα laptop πέρα από το so-dimm υπάρχει και το low power so-dimm οπότε θα πρέπει να τσεκάρεις κι αυτό γιατί υπάρχει περίπτωση αν του βάλεις κανονικά so-dimm να μην μπορεί να τους δώσει το ρεύμα που χρειάζονται και να μην ανοίγει μετά (ή έτσι φαντάζομαι ότι γίνεται).

Τέλος αν αυτό που έχεις κάνει quote από το site της HP για τα slots τότε μάλλον δεν μπορείς να αναβαθμίσεις.

rsrGbGx.gif