Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Claymore
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 20:57

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 00:47
Γιατι δεν το κανουν εβδομαδιαιο?

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 11:27
Κρίμα που δεν έχει Raki... θέλω να βλέπω το παλικάρι μου πιο συχνά!

Γιατι δεν το κανουν εβδομαδιαιο?
![]()
![]()
Γιατί τότε θα είχε πολύ λιγότερες σελίδες!

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 17:07
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 19:17
Kαλο αν και μπερδεμενο chapter. 3 φορες το διαβασα για να καταλαβω τι παιζει με τον rubel.
Πολύ απλά...είναι διπλός πράκτορας που μάλλον θα είναι και τριπλός

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 19:56
Παντως πραγματικα τι παιζετε με τον double "o" seven? Παντου βρισκεται, ξερει τα παντα, δεν ξερουμε τπτ σχεδον γιαυτον, και ξεγλιστραει απο καθε καταστροφη

Eλπιζω τον αλλο μηνα να βγει κατι καλητερο....cya next month

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 00:32
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 03:17
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 12:56
H Dietrich είναι άνετα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας εκεί μέσα. Τόσο απλά.
Έχει κουλ κόμμωση.

Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αυτό το chapter... μάλλον τώρα θα μας δείξει τί γίνεται με την κάθε μία ομάδα (να πάνε και οι άλλες δύο στο πατρικό τους) μέχρι η ιστορία να αρχίσει να τραβάει πάλι μπροστά.
Αναρωτιέμαι για τη Miria...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 03 Νοέμβριος 2008 - 13:18
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2008 - 13:24
Κατι ξερει ο γερο-Rubel που μενει στην οργανωση...
Δεν λειπουν ποτε τα καινουργια claymore-babes
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:20
σχολια απο το επομενο chapter.
μεχρι τοτε Miria & Galatea ftw!
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 16:21
Πριν κανα δυο εβδομαδες επεσε στα χερια μου το anime του claymore,εφυγε κομματια και την τελευταια εβδομαδα διαβασα ολο το manga. καιρο ειχα να κολλησω ετσι αγρια με κατι,δοξα και τιμη πραγματικα.
Κανα δυο σχολια : Η μαχη με τον rigardo στο anime ειναι σαφως καλυτερη απο το manga.Μονο και μονο γι'αυτο το anime τα σπαει.Κατα τ'αλλα το τελος ειναι τραγικα αποτομο,αν και απ'οτι διαβασα στο forum δεν παει καλα στην ιαπωνια,επρεπε να αφησουν την ιστορια του βορρα να εξελιχθει κανονικα και μετα να κανανε καποιο τελος.Πραγματικα ομως δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτη η ιστορια να μην εχει απηχηση,ειναι πραγματικα καλοδουλεμενη.
Επισης η ιστορια με τα ΑΒ που δεν μπορουν να τα χειραγωγησουν δεν ευσταθει ιδιατερα,οσα εχουν προελθει απο μεγαλα νουμερα ειναι εξυπνα και με λογικη,εχουν γενικα ενα στυλ hannibal lecter αλλα πιστευω οτι ο organization θα μπορουσε να διαπραγματευτει κατι μαζι τους ωστε να μπουν στο πολεμο (βλεπε πλεκτανες των abyssals, δεν τους δειχνει να εχουν ως μονο ενδιαφερoν να τρωνε συκωτακια!).
επισης τι εγινε και αφησε ο isley την priscilla?λογικα ειναι απαραιτητη αν ειναι να πολεμησει τη riful.
Και κατι διαδικαστικο... ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ CHAPTER/?!?!!?!?
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 17:05
(και 1 τον μηνα ειναι πολυ λιγο

καλως ηρθες στο forum robostav,
μονο να θυμασαι να βαζεις και spoilers για τις πληροφοριες πανω στην πλοκη^^
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 11:25
το καινουργιο chapter κυκλοφορει μεταφρασμενο, μεσα στο πρωτο σαββατοκυριακο καθε μηνα
(και 1 τον μηνα ειναι πολυ λιγο)
καλως ηρθες στο forum robostav,
μονο να θυμασαι να βαζεις και spoilers για τις πληροφοριες πανω στην πλοκη^^
δεν ειμαι και πολυ συνηθισμενος με αυτα,τωρα βρηκα πως μπαινουν.