Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Japanese food and drinks!

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#91 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 17:43

μου λεει καποιος που μπορω να βρω αυτο το "γευματακι"?
ναι και η δικια μου ορεξη ανοιγει πολυ ευκολα,και οσο το βρεπω....μου τρεχουν τα σαλια!!:himitsu:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#92 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 21:27

.... Ειναι τα περιφημα γελαδια τα οποια οι Ιαπωνες ταιζουν με ειδικο κριθαρι για ουισκι και τα ποτιζουν με μπυρα, ενω εχουν και καθημερινο μασαζ.

A ρε japan τι αλλο θα δουμε :hahaha::hahaha:. Παντως μια φορα θα το δοκιμαζα να δω πως ειναι, αν και 100 ευρω τρως 12-15 μπριζολες και καλες αλλου ^^.

Σε ασχετο note, οταν/ και αν φερουν j food /drinks στο Otaku no Sekai να παει κανενας να δει αν ειναι τα 'καλα' ( και οταν λεω καλα εννοω τα καλυτερα γιατι σιγουρα ο konata θα φερει μονο πολυ καλο πραγμα).

Αυτο παει σε mr ayu-mania και σε οποιο αλλο ξερει :drink:

#93 xristos-kun

xristos-kun

ακομα για το 1%.....?

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 14:26

Posted Image
Tekone Sushi (Servings: 4) Posted Image
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:

Αν τυχον εχετε ελευθερο χρονο, δοκιμαστε την παραπανω συνταγη...
Tomogara rests tonight

#94 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:43

Ειναι τα περιφημα γελαδια τα οποια οι Ιαπωνες ταιζουν με ειδικο κριθαρι για ουισκι και τα ποτιζουν με μπυρα, ενω εχουν και καθημερινο μασαζ.

Εμ...έτσι εξηγείται το 100άρι. Πάντως θα ήθελα να το δοκιμάσω, δεν έχω φάει ποτέ VIP γελάδια.

#95 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:02

χαχαχα!!VIP γελαδια!! οmg τι συνταγη ειναι αυτη???πρεπει επιγοντως να μαθω να μαγειρευω!!!!
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#96 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 23:24

Γνωρίζετε κάποιο εστιατόριο στην Αθήνα που να έχει αποκλειστικά Ιαπωνική κουζίνα?Όσα γνωρίζω είναι πιο πολύ για sushi..
Μου έχετε ανοίξει την όρεξη με όλα αυτά τα φαγητά που περιγράφετε, και είμαι περίεργος να δοκιμάσω κάποια απο αυτά!!
Μόνο sushi και σάκε έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

#97 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 16:33

Υπάρχει το Furin Kazan κοντά στο Σύνταγμα, αλλά είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.

#98 kostas no shinobi

kostas no shinobi

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 14:56

furun kazan εχει κ στο μπουρναζι..ακομα δν εχω πατισει....μηπως υπαρχει κανα μαγαζακι με "αχεμ" ιαπωνικα σκατολοϊδακια(πχ.μπισκοτα,σοκολατες..κτλ)στην αθηνα?...αληθεια το σακε θυμιζει ρακομελο?..χτεσ επινα! σακε ακομα δν εχω πιει (μπουχου)....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kostas no shinobi: 16 Μάιος 2008 - 15:06

#99 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 20:16

Λεω τωρα .....μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να παραγγειλω handai ?
(wooden rice cooling tub):stubborn::stubborn::stubborn::stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 13:02

Ξυλάκια ξέρετε να χρησιμοποιείτε? Είναι λίγο off-topic αλλά πολύ μέσα στο όλο κλίμα του thread!
Εγώ όσες φορές έχω επιχειρήσει, δεν κατάφερα να φάω σαν άνθρωπος, και έψαχνα μαχαιροπίρουνα!
Αναρωτιέμαι πως τρώνε οι Ιάπωνες με αυτά...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#101 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 15:06

Ξυλάκια ξέρετε να χρησιμοποιείτε? Είναι λίγο off-topic αλλά πολύ μέσα στο όλο κλίμα του thread!
Εγώ όσες φορές έχω επιχειρήσει, δεν κατάφερα να φάω σαν άνθρωπος, και έψαχνα μαχαιροπίρουνα!

οχι... οσο και αν προσπαθησα ολα αυτα τα χρονια, παω στοιχημα οτι και ενας 80χρονος παππους με Parkinson τα καταφερνει καλυτερα...

απλα δεν εχω coordination στα δαχτυλα μου. Ο ιδιος λογος για τον οποιο δεν πληκτρολογω γρηγορα, δεν ειμαι καλος χορευτης κτλ...

παλι καλα που το sushi τρωγεται κανονικα με τα χερια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 skyrios

skyrios

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 15:55

furun kazan εχει κ στο μπουρναζι..ακομα δν εχω πατισει....μηπως υπαρχει κανα μαγαζακι με "αχεμ" ιαπωνικα σκατολοϊδακια(πχ.μπισκοτα,σοκολατες..κτλ)στην αθηνα?...αληθεια το σακε θυμιζει ρακομελο?..χτεσ επινα! σακε ακομα δν εχω πιει (μπουχου)....

Όπως και να χει το ρακόμελο τα σπάει και το οινόμελο λίγο παραπάνω:drink:!(Κιτρο ftw)!ελπίζω να είναι και το σακέ καλό!το χω σκοπό να δοκιμασω αυτές τις μέρες:8):

Είναι κάτι που από μικρός το επιδίωξα και το καταφερα!γιατι το ρίζι έχει πιο ωραία γεύση όταν το τρως με ξυλάκια:joyful:hehe

#103 kostas no shinobi

kostas no shinobi

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 19:40

Όπως και να χει το ρακόμελο τα σπάει και το οινόμελο λίγο παραπάνω:drink:!(Κιτρο ftw)!ελπίζω να είναι και το σακέ καλό!το χω σκοπό να δοκιμασω αυτές τις μέρες:8):

Είναι κάτι που από μικρός το επιδίωξα και το καταφερα!γιατι το ρίζι έχει πιο ωραία γεύση όταν το τρως με ξυλάκια:joyful:hehe

εχεις απολυτο δικιο οντως ειναι πιο ωραιο γιατι οι καρποι κοποις κτωνται XD:df13952b:

#104 kinmaru

kinmaru

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 22:02

με όλα αυτά τα φαγητά που έχετε ποστάρει εμένα πάλι μου ανοιξε η όρεξη =P
:bath:

#105 kostas no shinobi

kostas no shinobi

Starting...

• Members