ναι και η δικια μου ορεξη ανοιγει πολυ ευκολα,και οσο το βρεπω....μου τρεχουν τα σαλια!!

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 17:43
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 21:27
.... Ειναι τα περιφημα γελαδια τα οποια οι Ιαπωνες ταιζουν με ειδικο κριθαρι για ουισκι και τα ποτιζουν με μπυρα, ενω εχουν και καθημερινο μασαζ.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 14:26
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:43
Ειναι τα περιφημα γελαδια τα οποια οι Ιαπωνες ταιζουν με ειδικο κριθαρι για ουισκι και τα ποτιζουν με μπυρα, ενω εχουν και καθημερινο μασαζ.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:02
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 23:24
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 16:33
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 14:56
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kostas no shinobi: 16 Μάιος 2008 - 15:06
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 20:16
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 13:02
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 15:06
Ξυλάκια ξέρετε να χρησιμοποιείτε? Είναι λίγο off-topic αλλά πολύ μέσα στο όλο κλίμα του thread!
Εγώ όσες φορές έχω επιχειρήσει, δεν κατάφερα να φάω σαν άνθρωπος, και έψαχνα μαχαιροπίρουνα!
Αναρωτιέμαι πως τρώνε οι Ιάπωνες με αυτά...
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 15:55
furun kazan εχει κ στο μπουρναζι..ακομα δν εχω πατισει....μηπως υπαρχει κανα μαγαζακι με "αχεμ" ιαπωνικα σκατολοϊδακια(πχ.μπισκοτα,σοκολατες..κτλ)στην αθηνα?...αληθεια το σακε θυμιζει ρακομελο?..χτεσ επινα! σακε ακομα δν εχω πιει (μπουχου)....
Ξυλάκια ξέρετε να χρησιμοποιείτε? Είναι λίγο off-topic αλλά πολύ μέσα στο όλο κλίμα του thread!
Εγώ όσες φορές έχω επιχειρήσει, δεν κατάφερα να φάω σαν άνθρωπος, και έψαχνα μαχαιροπίρουνα!
Αναρωτιέμαι πως τρώνε οι Ιάπωνες με αυτά...
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 19:40
Όπως και να χει το ρακόμελο τα σπάει και το οινόμελο λίγο παραπάνω
!(Κιτρο ftw)!ελπίζω να είναι και το σακέ καλό!το χω σκοπό να δοκιμασω αυτές τις μέρες
Είναι κάτι που από μικρός το επιδίωξα και το καταφερα!γιατι το ρίζι έχει πιο ωραία γεύση όταν το τρως με ξυλάκια:joyful:hehe
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 22:02
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 13:38