ναι και η δικια μου ορεξη ανοιγει πολυ ευκολα,και οσο το βρεπω....μου τρεχουν τα σαλια!!

Posted 15 April 2008 - 17:43
Posted 15 April 2008 - 21:27
.... Ειναι τα περιφημα γελαδια τα οποια οι Ιαπωνες ταιζουν με ειδικο κριθαρι για ουισκι και τα ποτιζουν με μπυρα, ενω εχουν και καθημερινο μασαζ.
Posted 16 April 2008 - 14:26
Posted 16 April 2008 - 15:43
Ειναι τα περιφημα γελαδια τα οποια οι Ιαπωνες ταιζουν με ειδικο κριθαρι για ουισκι και τα ποτιζουν με μπυρα, ενω εχουν και καθημερινο μασαζ.
Posted 16 April 2008 - 19:02
Posted 07 May 2008 - 23:24
Posted 09 May 2008 - 16:33
Posted 16 May 2008 - 14:56
Edited by kostas no shinobi, 16 May 2008 - 15:06.
Posted 16 May 2008 - 20:16
Posted 19 May 2008 - 13:02
Posted 19 May 2008 - 15:06
Ξυλάκια ξέρετε να χρησιμοποιείτε? Είναι λίγο off-topic αλλά πολύ μέσα στο όλο κλίμα του thread!
Εγώ όσες φορές έχω επιχειρήσει, δεν κατάφερα να φάω σαν άνθρωπος, και έψαχνα μαχαιροπίρουνα!
Αναρωτιέμαι πως τρώνε οι Ιάπωνες με αυτά...
Posted 19 May 2008 - 15:55
furun kazan εχει κ στο μπουρναζι..ακομα δν εχω πατισει....μηπως υπαρχει κανα μαγαζακι με "αχεμ" ιαπωνικα σκατολοϊδακια(πχ.μπισκοτα,σοκολατες..κτλ)στην αθηνα?...αληθεια το σακε θυμιζει ρακομελο?..χτεσ επινα! σακε ακομα δν εχω πιει (μπουχου)....
Ξυλάκια ξέρετε να χρησιμοποιείτε? Είναι λίγο off-topic αλλά πολύ μέσα στο όλο κλίμα του thread!
Εγώ όσες φορές έχω επιχειρήσει, δεν κατάφερα να φάω σαν άνθρωπος, και έψαχνα μαχαιροπίρουνα!
Αναρωτιέμαι πως τρώνε οι Ιάπωνες με αυτά...
Posted 19 May 2008 - 19:40
Όπως και να χει το ρακόμελο τα σπάει και το οινόμελο λίγο παραπάνω
!(Κιτρο ftw)!ελπίζω να είναι και το σακέ καλό!το χω σκοπό να δοκιμασω αυτές τις μέρες
Είναι κάτι που από μικρός το επιδίωξα και το καταφερα!γιατι το ρίζι έχει πιο ωραία γεύση όταν το τρως με ξυλάκια:joyful:hehe
Posted 28 May 2008 - 22:02
Posted 29 May 2008 - 13:38