Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• This topic is locked This topic is locked
277 replies to this topic

#76 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 November 2007 - 13:20

με τρώει το πληκτρολόγιο μου να σε στείλω Σιβηρία με τις οδηγίες αλλά δεν το κάνω...

Βγαίνεις από σταθμό Ομόνοια. έξοδος Πανεπιστημίου [η οδός]. Ανεβαίνεις την Πανεπιστημίου λοιπόν και περνάς ένα Phm, ένα Metropolis και ένα DVD shop. Αριστερά σου ξεκινά ένας πεζόδρομος. Αυτή είναι η Θεμιστοκλέους. Την παίρνεις. Περνάς τα παπουτσάδικα, περνάς Ακαδημίας, περνάς κάτι άλλα μαγαζιά και 10μ πριν φτάσεις στην πλατεία είναι ένα Σουβλατζίδικο ο Κάβουρας. Χτυπάς 2 γύρους παιδικούς [μη βρωμοκοπάς τζατζικοκρεμμυδίλα] και ανεβαίνεις σε μια πόρτα δίπλα του... έφτασες!

#77 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 06 November 2007 - 13:52

Tελικά ποια ταινία θα προβληθεί απόψε;
Posted Image

#78 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 November 2007 - 13:57

Δυστυχώς σήμερα δουλεύω μέχρι τις 12 το βράδυ (καταραμένη γκίνια!). Ελπίζω να 'ρθω μέσα σε κάποια από τις επόμενες προβολές.

#79 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 November 2007 - 14:01

δεν έχει ταινία σήμερα... έχει τα πρώτα επεισόδια από Now and Then, Here and There...

#80 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 November 2007 - 14:19

Ανεβαίνεις την Πανεπιστημίου λοιπόν και περνάς ένα Phm

Ένα PMW μήπως ? :hahaha:

E5VV38U.jpg

#81 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 November 2007 - 14:26

και PMW και vga ... σιγά μη θυμάμαι πως λέγεται... απαρατήρητο μου περνά έτσι όπως τρέχω [γιατί συνήθως αργώ... ]

#82 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 November 2007 - 15:18

:madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Άντε ακόμα να περάσει η ώρα !!!
Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό έχουμε πάλι προβολές!:wooi2:
Προσοχή Matsu μην αφήσεις τον Dante να πλησιάσει το laptop, θυμάσαι τι είχε γίνει το καλοκαίρι...:hiding_something:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#83 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 06 November 2007 - 15:22

Δυστυχώς σήμερα δουλεύω μέχρι τις 12 το βράδυ (καταραμένη γκίνια!). Ελπίζω να 'ρθω μέσα σε κάποια από τις επόμενες προβολές.

Αμαν ρε Vetus,νεε μου! Τι αντι-anime αφεντικα ειναι αυτα που εχεις!Καθε φορα που παιζει καλος τζερτζελες anime.gr σε χωνουν νυχτοβαρδια!
:oo:

#84 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 November 2007 - 15:45

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΔΑΝΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΑΠΤΟΟΟΟΟΠ!!!

τα nametags μη ξεχάσετε... δε φτιάχνω άλλα :D

και κρατήστε μου καμιά θέση γιατί μπορεί να αργήσω...

#85 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 06 November 2007 - 16:58

με τρώει το πληκτρολόγιο μου να σε στείλω Σιβηρία με τις οδηγίες αλλά δεν το κάνω...

Βγαίνεις από σταθμό Ομόνοια. έξοδος Πανεπιστημίου [η οδός]. Ανεβαίνεις την Πανεπιστημίου λοιπόν και περνάς ένα Phm, ένα Metropolis και ένα DVD shop. Αριστερά σου ξεκινά ένας πεζόδρομος. Αυτή είναι η Θεμιστοκλέους. Την παίρνεις. Περνάς τα παπουτσάδικα, περνάς Ακαδημίας, περνάς κάτι άλλα μαγαζιά και 10μ πριν φτάσεις στην πλατεία είναι ένα Σουβλατζίδικο ο Κάβουρας. Χτυπάς 2 γύρους παιδικούς [μη βρωμοκοπάς τζατζικοκρεμμυδίλα] και ανεβαίνεις σε μια πόρτα δίπλα του... έφτασες!

Eυχαρηστω ευχαρηστω θα τα πουμε απο κοντα
Spoiler:

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#86 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 06 November 2007 - 17:12

παρακαλω να κινηματογραφηθει η σκηνη που ο Slowpoke_nikos θα παθει explosive diarrhea λογω των σουβλακιων του Καβουρα.
Ευχαριστω.

Posted Image

#87 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 06 November 2007 - 18:36

3)Ενα εκπληκτικο σουβλατζιδικο απο διπλα-ο Καββουρας.

Τώρα το δα αυτό.

Κάποιος έχει αυτοκτονικές τάσεις. :puke:

Όσο για σήμερα..

:smokingg:

..μπορεί και να με δείτε σε κάποια γωνιά. Αν κοιτάξετε καλά...

DANTE μην πείς κουβέντα :

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 06 November 2007 - 18:39

Εν τω μεταξύ στις 21:45 έχει Ολυμπιακός - Ρεάλ για Champions League οπότε παιδιά πέσατε σε αθέμιτο ανταγωνισμό.:terror2:
Αν στο animexclusive πριν από 3 χρόνια είχαμε anime προβολές θα ερχόμουν σίγουρα αλλά πλέον δεν είμαι ενεργό μέλος της anime community και δεν ξέρω και τα πιο πολλά παιδιά πλέον.
Επιπλέον,το anime αυτό ποτέ δεν το τελείωσα,το βρήκα βαρετό από ένα σημείο και μετά οπότε δεν θα έρθω.
Αν κανονιστούν και άλλες προβολές και ο Vetus ξεκουμπιστεί από τα anti-anime αφεντικά του μάλλον θα σας κάνουμε την τιμή να έρθουμε.:wis:

Ηave fun guys...

#89 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 06 November 2007 - 18:56

εγω παιδια πολυ λυπαμε αλλα θα πρεπει να δω την ομαδα μου διοτι εχω παρει και εισιτηριο με την real και αν και προβλεπω να χανουμε ενα τετοιο ματσ δεν χανετε αν θες να λεγεσε σωστος φιλαθλος και υποστηρηχτης της ομαδας σου...
φετος που τα πραγματα ειναι ποιο χαλαρα λεω να ξεκινησω να ερχομαι και εγω στης προβολες αλλα μονο σε ταινιες γιατι δεν μπορω να δω σειρα καθοτι το κοβω λιγο σπανιο να ερχομαι σε καθε προβολη...
παντως οταν θα ερθω θα ειδοποιησω..
ΑΑΑΑ...και please μια χαρη..οταν ερθω ας ερθουν καποιοι να μου μιλησουν γιατι αν περιμενετε απο εμενα σωθηκατε...
ντρεπομαι αρκετα ο λ@κ@μ@ς....:blush2::blush2:(ακομα και τωρα που το σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα ερθω):emptyonexg1::emptyonexg1:

#90 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 November 2007 - 19:02

Όσο για σήμερα..

:smokingg:

..μπορεί και να με δείτε σε κάποια γωνιά. Αν κοιτάξετε καλά...

DANTE μην πείς κουβέντα :

digital camera checked,
paparazzi mode on!!!:hehehe:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image