Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
277 replies to this topic

#46 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 09:46

καλα τους λετε... ακους εκει να σνομπαρουν τον Miyazaki..

και παω στοιχημα οτι το πολυ να εχετε δει 3-4 ταινιες του...

Στην Ελλαδα τον ξερουν για 2-3 ταινιες, την Ναυσικα, το spirited, το καστρο, αντε και τη Mononoke για τους πιο ψαγμενους. Και οι αλλες του ταινιες ειναι εξισου καλες.. Περσυ δειξατε το Porco Rosso, οποτε φετος μπορειτε να δειξετε ανετα:

- Lupin: The Castle of Cagliostro
- Laputa, Castle in the sky
- My neigbor Totoro
- Kiki's delivery service

και μην ξεχναμε αλλες ταινιες των Ghibli που ειναι must οπως το Grave of the fireflies η το Whisper of the Heart.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 11:14

Στην Ελλαδα τον ξερουν για 2-3 ταινιες, την Ναυσικα, το spirited, το καστρο, αντε και τη Mononoke για τους πιο ψαγμενους. Και οι αλλες του ταινιες ειναι εξισου καλες.. Περσυ δειξατε το Porco Rosso, οποτε φετος μπορειτε να δειξετε ανετα:

- My neigbor Totoro

και μην ξεχναμε αλλες ταινιες των Ghibli που ειναι must οπως το Grave of the fireflies η το Whisper of the Heart.

εκτος την ΚΙΚΙ ολες τις αλλες τις ειδα.μερικες ειναι αξιολογες.
μερικες ηταν ουτε καν βλεποταν.
κοντεψα να στραμπουλιξω το αυτι μου απο τη βαρεμαρα.
εχασες το στοιχημα.
τι κερδισα?
κανα λουκουμα?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#48 Yuki

Yuki

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 11:45

- My neigbor Totoro

Ναι το Grave of the Fireflies είναι πανέμορφο,αλλά σου διαλύει λίγο τα σωθικά...
Funeralopolis

#49 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 11:52

εκτος την ΚΙΚΙ ολες τις αλλες τις ειδα.μερικες ειναι αξιολογες.
μερικες ηταν ουτε καν βλεποταν.
κοντεψα να στραμπουλιξω το αυτι μου απο τη βαρεμαρα.
εχασες το στοιχημα.
τι κερδισα?
κανα λουκουμα?

το τι ταινιες αρεσουν στον καθενα ειναι θεμε προσωπικου γουστου, αλλα το να λες οτι δεν βλεποταν, ειναι ιεροσυλια. Δεν γινεται 9 στους 10 να τις θεωρουν ταινιαρες, και εσυ να τις θεωρεις πατατες...

Παστορα, πολυ Dr House βλεπεις μου φαινεται, και εχεις αποκτησει τον εριστικο χαρακτηρα του γιατρου... Το αβαταρ παντως σου παει γαντι...

Α, κερδισες μια τσατσαρα.

:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 12:30

Οι ειρωνείες ας μείνουν έξω απ' την συζήτηση. Αν εξαιρέσουμε 3-4 ταινίες, ούτε εμένα μου αρέσει το Studio Ghibli (και έχω δει πολλές ταινίες του).

Το θέμα είναι πως αφού ζητήθηκαν από τα παιδιά του Nosotros, ίσως να ήταν καλό να παιχτεί κάποια ταινία. Αυτό όμως θα το κανονίσουν οι διοργανωτές, όχι εμείς.

Αν πάλι θέλετε να μιλήσετε για το Studio Ghibli, ανοίξτε ένα νέο thread και βγάλτε εκεί τα εσώψυχα σας :wis:

E5VV38U.jpg

#51 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 12:58

το τι ταινιες αρεσουν στον καθενα ειναι θεμε προσωπικου γουστου, αλλα το να λες οτι δεν βλεποταν, ειναι ιεροσυλια. Δεν γινεται 9 στους 10 να τις θεωρουν ταινιαρες, και εσυ να τις θεωρεις πατατες...

Παστορα, πολυ Dr House βλεπεις μου φαινεται, και εχεις αποκτησει τον εριστικο χαρακτηρα του γιατρου... Το αβαταρ παντως σου παει γαντι...

Α, κερδισες μια τσατσαρα.

:wis:

μπα εκεινος επηρεαστηκε απο εμενα.

αν ειναι ιεροσυλια , πετροβοληστε με δημοσια στην Αριστοτελους για παραδειγματισμο.

Ναι Δικιο εχει ο παπιας,και πρεπει να πω οτι τα παιδια του Νοσοτρος εκτος απο την πολυ αξιεπαινη προσπαθεια τους ας αφησουν εσας να διαλεξετε ποιες ειναι καλυτερο να προβληθουν σαν πιο "γνωστες" στο θεμα και οχι να σας καθοδηγησουν μην εχοντας επαφη με τον χωρο.
Ωραια τα κλασικα αλλα με τετοια ποσοτητα υλικου να κυκλοφορει εκει εξω ειναι "κριμα" να αναλωνομαστε σε καποιους "Σταρνταρ".
Και ο τιτλος Ντισνευ της Ιαπωνιας πραγματικα ειναι προσβλητικος .

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 13:55

Και ο τιτλος Ντισνευ της Ιαπωνιας πραγματικα ειναι προσβλητικος .

x 2

#53 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 13:59

Λοιπον Παστορα, για να ληξει εδω το θεμα με το στουντιο Ghibli...τα παιδια του Νοσοτρος δεν ειναι μια χουφτα ανιδεων που εχουν ενα χωρο και τον μοιραζουν απο δω κι απο κει..συγκεκριμενα, τις προβολες τις κανουμε υπο την Κινηματογραφικη τους Ομαδα. Τα παιδια ειναι λατρεις γενικα του Κινηματογραφου, και θελουν να ασχοληθουν και λιγο παραπανω με τα ανιμε..Δεν εχω ακουσει αλλα παραπονα, και επι δυο σελιδες να ασχολουμαστε με το αν οι ταινιες του Miyazaki ειναι καλες οι οχι, και στο κατω κατω, κανενας δε σου βαζει το μαχαιρι στο λαιμο να ερθεις να παρακολουθησεις τις συγκεκριμενες προβολες. Μπορεις ανετα να κατσεις να δεις εκεινες τις μερες στον υπολογιστη σου, οτι αλλο θες, και να ερθεις σε αλλες προβολες που θα σου αρεσουν περισσοτερο. Και για τελευταια φορα, θα πω το εξης. Μπορει τα παιδια του Νοσοτρος να εχουν ολη την καλη διαθεση να συνεργαστουν μαζι μας, αλλα μην ξεχναμε οτι στην ουσια μας κανουν χαρη που μας φιλοξενουν, και δεν εξεφρασαν ουτε ενα παραπονο για τον πιθανο αριθμο ατομων που μπορει να μαζευτει, για το γεγονος οτι θα δειξουμε και ανιμε με αγγλικους υποτιτλους, δεν εφεραν γενικα, καμια αντιρρηση. Απο τη στιγμη λοιπον που μας κανουν την ΧΑΡΗ να μας φιλοξενησουν, και να μας συμπεριλαβουν στο μηνιαιο προγραμμα τους, οφειλουμε κι εμεις να τους κανουμε την ΧΑΡΗ που μας ζητησαν..aka αφιερωμα στο studio Ghibli.Και ελεος..δεν ειπαμε οτι θα ξεχειμωνιασουμε με studio Ghibli...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#54 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 14:29

Λοιπον Παστορα, για να ληξει εδω το θεμα με το στουντιο Ghibli...τα παιδια του Νοσοτρος δεν ειναι μια χουφτα ανιδεων που εχουν ενα χωρο και τον μοιραζουν απο δω κι απο κει..συγκεκριμενα, τις προβολες τις κανουμε υπο την Κινηματογραφικη τους Ομαδα. Τα παιδια ειναι λατρεις γενικα του Κινηματογραφου, και θελουν να ασχοληθουν και λιγο παραπανω με τα ανιμε..Δεν εχω ακουσει αλλα παραπονα, και επι δυο σελιδες να ασχολουμαστε με το αν οι ταινιες του Miyazaki ειναι καλες οι οχι, και στο κατω κατω, κανενας δε σου βαζει το μαχαιρι στο λαιμο να ερθεις να παρακολουθησεις τις συγκεκριμενες προβολες. Μπορεις ανετα να κατσεις να δεις εκεινες τις μερες στον υπολογιστη σου, οτι αλλο θες, και να ερθεις σε αλλες προβολες που θα σου αρεσουν περισσοτερο. Και για τελευταια φορα, θα πω το εξης. Μπορει τα παιδια του Νοσοτρος να εχουν ολη την καλη διαθεση να συνεργαστουν μαζι μας, αλλα μην ξεχναμε οτι στην ουσια μας κανουν χαρη που μας φιλοξενουν, και δεν εξεφρασαν ουτε ενα παραπονο για τον πιθανο αριθμο ατομων που μπορει να μαζευτει, για το γεγονος οτι θα δειξουμε και ανιμε με αγγλικους υποτιτλους, δεν εφεραν γενικα, καμια αντιρρηση. Απο τη στιγμη λοιπον που μας κανουν την ΧΑΡΗ να μας φιλοξενησουν, και να μας συμπεριλαβουν στο μηνιαιο προγραμμα τους, οφειλουμε κι εμεις να τους κανουμε την ΧΑΡΗ που μας ζητησαν..aka αφιερωμα στο studio Ghibli.Και ελεος..δεν ειπαμε οτι θα ξεχειμωνιασουμε με studio Ghibli...

δεν τους ειπα ανιδεους.
ειπα οτι δεν εχουν ιδιαιτερα μεγαλη σχεση με το anime.
μην παρερμηνευεις αυτο που ειπα.
και για καποιον που δεν εχει ιδιατερη σχεση με το "αθλημα" η προβολη ταινιων του Μιγιαζακι δεν νομιζω οτι θα τον "ψησουν" για να ασχοληθει κιολας.
Στα αλλα θεματα που αναφερεις ειναι διαδικαστικα ,και αφου εσυ εχεις αναλαβει τη διοργανωση τους εσυ πρεπει και γνωριζεις καλυτερα τι γινεται.
Καλη συνεχεια σας ευχομαι και θα τα πουμε απο κοντα!
:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Dalmaril

Dalmaril

Minsc & Boo

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 12:51

:(:(:( Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έχω εξετάσεις όπως και Παρασκευή.. :(
Have No Fear, Rebellion is Here...

#56 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 23:50

:congrats: Συγχαρητήρια από τώρα και σε όλους, για τη διοργάνωση των προβολών! Καλή επιτυχια!
...που σίγουρα θα την έχετε...:thatsit:
Ακριβώς όπως εμείς θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθούμε.

--------------------------------------------------------------------------------

...........
Καλη συνεχεια σας ευχομαι και θα τα πουμε απο κοντα!
:wooi2:

...εσύ, κοίτα μη δεν είσαι εκεί,
γιατ' α με βυθίσεις στην πίκρα, εαν πράξεις αλλέως....

Ααα, και... :wooi2:

#57 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 00:12

:congrats: Συγχαρητήρια από τώρα και σε όλους, για τη διοργάνωση των προβολών! Καλή επιτυχια!
...που σίγουρα θα την έχετε...:thatsit:
Ακριβώς όπως εμείς θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθούμε.

--------------------------------------------------------------------------------

...εσύ, κοίτα μη δεν είσαι εκεί,
γιατ' α με βυθίσεις στην πίκρα, εαν πράξεις αλλέως....

Ααα, και... :wooi2:

who are you ppl?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 00:34

who are you ppl?

"Δε με ξέρεις, και σε ξέρω..
Να κι αν υποφέρεις, εγώ δεν υποφέρω..."

..κι επιπλέων, :wooi2:

------------------------------------

Παιδιά-ααα...:emptyonexg1:
εε...κάνα Honey&Clover θα παιχτεί-ειει??? :blingeye2:

#59 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 14:11

:(:(:( Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έχω εξετάσεις όπως και Παρασκευή.. :(

τι να πω κι εγώ που τις Τρίτες κουνάω το λυγερό και τορνευτό κορμί μου στους ρυθμούς της ρούμπας και της σάμπας και δε θα έρθω σε ΟΥΤΕ ΜΙΑ προβολή????

:deadga6::deadga6::deadga6:

@Τομο: ναι ναι!! H&C!!! να μορφωθεί ο κόσμος:blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#60 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 15:31

τι να πω κι εγώ που τις Τρίτες κουνάω το λυγερό και τορνευτό κορμί μου στους ρυθμούς της ρούμπας και της σάμπας και δε θα έρθω σε ΟΥΤΕ ΜΙΑ προβολή????

My whole world is falling apart...:terror2:...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα