Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
277 replies to this topic

#196 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 02:57

Καθημερινή γαρ, οι περισσότεροι έχουνε πρωινό ξύπνημα αύριο.. I'd love to stay and chat αλλά έτυχε κάτι άσχημο κ έπρεπε να γυρίσω σπίτι asap..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#197 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 03:00

Ναι,δεν είπα ότι όλοι πρέπει να μείνουν ή κάτι τέτοιο,αλλά έστω 1-2 άτομα μαζευτούμε θα 'τανε ωραία.Τεσπά,ο καθένας ότι μπορεί,προφανώς και εγώ αν είχα κάτι πολύ σοβαρό σπίτι θα πήγαινα,απλά έθιξα κάτι που δεν μου πολυαρέσει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#198 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 03:23

Τελικά ρε παιδιά είμαι τόσο μεγάλο μούτρο και δε το ξέρω;:hihi2:

Ναι.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#199 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 03:59

Μην του λέτε τέτοια, του τονώνετε το ego και μετά ποιος τον μαζεύει! :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#200 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 09:20

εγώ που έρχομαι με αυτοκίνητο δεν έχω πρόβλημα να κάτσω και μετά γιατί δε χρειάζομαι συγκοινωνία να γυρίσω. Όμως είναι αρκετά παιδιά που γυρνάνε άρον άρον να προλάβουν τα ΜΜΜ... Ή θα μαζευόμαστε πιο νωρίς να τα λέμε ή θα καθόμαστε μέχρι τελευταίας στιγμής πριν το τελευταίο λεωφορείο. τραίνο κτλ κτλ. Εσείς αποφασίζετε...

ΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ την άλλη φορά φέρε τον Μουσάσι. Αν αντισταθεί σύρε τον από το μουσάκι....ή πες του ότι έχει και μπύρες...

εδιτ: ο φίλτατος clampman17 θα μας τιμήσει με την παρουσία του [ή θα βάλω τις φωνές :mador2:

#201 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 10:34

Κάτι άκουσα ότι ο Μουσάσης λείπει για λίγο καιρό αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τον σύρω, δημοκρατικά πάντα XD Ξέρει και η Yu-kun από δημοκρατικές διαδικασίες-άλλωστε η έλλειψη των κοινωνικών σχολίων του κατά τη διάρκεια της προβολής είναι μεγάλο πλήγμα:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#202 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 11:21

εδιτ: ο φίλτατος clampman17 θα μας τιμήσει με την παρουσία του [ή θα βάλω τις φωνές :mador2:

Be careful of what you wish for, it might come true... :OMG3:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#203 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 12:16

:try:

#204 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 13:56

Be careful of what you wish for, it might come true... :OMG3:

Σπονη...ο Clampman φοβαται οτι αν ερθει θα γινει σεισμος (οπως υποτιθεται οτι εγινε στην συναντηση και βγηκε κουνημενη η φωτογραφια του...)...γι αυτο δεν ερχεται και στην προβολη...:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#205 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 17:21

Εξάλλου απο το nick υποθέτω ότι δεν έχει γούστο στα anime οπότε δεν θα εκτιμήσει το now and then :P

ωχωχ,ήρεμα με τις ντομάτες ;^_^

#206 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 17:37

Εξάλλου απο το nick υποθέτω ότι δεν έχει γούστο στα anime οπότε δεν θα εκτιμήσει το now and then :P

ωχωχ,ήρεμα με τις ντομάτες ;^_^

Αν ειχες διαβασει X/1999 μαλλον δεν θα το ελεγες αυτο αλλα...ο καθενας εχει δικαιωμα στην γνωμη του. Ας μην φυγουμε αλλο off-topic!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#207 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 18:33

Cmoon, i thought it was obvious it was a joke :P

Πάντως είναι ωραία φάση,χάνεις.

#208 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 19:38

Cmoon, i thought it was obvious it was a joke :P

Ναι,το καταλαβα....

Πάντως είναι ωραία φάση,χάνεις.

Αφου αστειευεσε,μην ριχνεις αλατι στις πληγες! Εξυπακουετε οτι θελω να παω,αλλα δεν ερχονται ολα παντα βολικα...

:emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#209 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 11:05

εγώ που έρχομαι με αυτοκίνητο δεν έχω πρόβλημα να κάτσω και μετά γιατί δε χρειάζομαι συγκοινωνία να γυρίσω. Όμως είναι αρκετά παιδιά που γυρνάνε άρον άρον να προλάβουν τα ΜΜΜ... Ή θα μαζευόμαστε πιο νωρίς να τα λέμε ή θα καθόμαστε μέχρι τελευταίας στιγμής πριν το τελευταίο λεωφορείο. τραίνο κτλ κτλ. Εσείς αποφασίζετε...

ΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ την άλλη φορά φέρε τον Μουσάσι. Αν αντισταθεί σύρε τον από το μουσάκι....ή πες του ότι έχει και μπύρες...

LOOOOOOOOOL!

Κοιτα...Ο Κυριος Μουσασι δεν ξερω αμα θα καταφερει να ερθει την επομενη φορα γιατι μαλλον θα λειπει εξωτερικο για 2 βδομαδες.Ομως εγω θα του το πω ετσι κι αλλιως ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#210 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 11:02

Προβολες, ανιμοκαμμενοι και γκουχ γκουχ "αναψυκτικα" :hahaha:
Αααααααυτα ειναι! Δεν χρειαζεται προσπαθεια για να με πεισετε, you had me from the first moment :blingeye2::blingeye2::blingeye2:

Γιατι αναφερθηκες στα σχολια μου μικρε μου Katan? Yaoi θα εχει το μενου ή Bible Black? :hahaha:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα