Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2013 - 09:44
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2013 - 11:31
Το ψαχνεις στο ιντερνετ class= Οσο για τον 2ο κυκλο δεν το ξερεις μεχρι αν το ανακοινωσουνεBlood Soul...απλα επικο ...πως μπορω να μαθω αν σε καθε ποτε βγαινουν νεα τσαπτερς σε ενα μανγκα ή αμα ειναι το μανγκα completed να βγη δευτερος κυκλος??

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 18 Μάιος 2013 - 11:31
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2013 - 10:28
...

Κάτι πάει ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ με αυτό το manga. Είναι το σχέδιο των "κατσαρίδων"; Είναι το γράψιμο; Είναι όλη η ιδέα; Είναι όλα μαζί; Ή είναι ένα αριστούργημα παρωδίας/κωμωδίας και πολύ κακώς το παίρνω σοβαρά;

Είμαι ακόμη στην αρχή, αλλά δεν έχω σταματήσει να κοιτάω την οθόνη του υπολογιστή μου κάπως έτσι:

Και νόμιζα ότι το Assassination Classroom μόνο θα με άφηνε να χάσκω έτσι...
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2013 - 11:11
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 14:40
Είμαι ακόμη στην αρχή, αλλά δεν έχω σταματήσει να κοιτάω την οθόνη του υπολογιστή μου κάπως έτσι:
Και νόμιζα ότι το Assassination Classroom μόνο θα με άφηνε να χάσκω έτσι...
Well εγω μετα απο αρκετες κατσαριδοσελιδες ημουν καπως ετσι οποτε υποθετω το πηρες πιο ψυχραιμα.

Αnw μετα από το σιχαμενο Mario του Kishimoto ειχα πει οτι θα κανω καιρό να ξαναπιασω manga αλλα επεσα σε τρεις παρα πολυ καλες δουλειες που επανεφεραν την πιστη μου στο ειδος.
Το πρωτο ηταν το Hana του Matsumoto Taiyou. Mία συντομη ιστορια για μια οικογενεια κατασκευαστων θρησκευτικων μασκων σε κάποια απομονωμενη φυλή. Δυο γιοι ο καθενας με τις δικες του προκλησεις και ιδιαιτεροτητες και ενας πατερας που προσπαθει να βοηθησει τα παιδια του οπως θεωρει καλυτερο. Ελαφρια μεταφυσική εσσανς και μια πολυ ωραια ιστορια ενηλικιωσης και αποδεσμευσης. Μια εναλλακτική οπτική πανω σε αυτο που ονομαζουμε καταραμενοι καλλιτεχνες τους οποιους η τεχνη τους, τους κατατρωει που δεν ξερω αν συμφωνω με την προσεγγιση του πατερα αλλα δεν με ενοχλησε στην ροη της ιστοριας.
Το δευτερο ηταν το Kuuki no Soko μια σειρά συντομων ιστοριων του Tezuka. Tεραστια ποικιλλια θεματων, μεγαλη φαντασια και σιγουρα παρα το μικρο μηκος τους πρωτοτυπια και τροφη για σκεψη αλλα τολμω να πω οτι δεν ηταν ολες οι ιστοριες το ιδιο καλες οπως περιμενα. Λογικο μεν γιατι δεν αποσκοπουσαν ουτε στο ιδιο αποτελεσμα και παρα τα patterns υπηρχε και διαφορετικη λογικη πισω απο την καθε μια αλλα υπηρξαν καποιες που μου φανηκαν ατελεις. Σαν να ηθελαν λιγο (η αρκετα περισσοτερο) παραπανω για να αναδειχθει ο αρχικος συλλογισμος καλυτερα.
Kαι το πιο προσφατο ηταν το Undercurrent απο Toyoda Tetsuya. Το αγαπησα απλα. Ειχε μεν ολα αυτα τα στοιχεια τα οποια μου αρεσουν, το ειδος του δραματος που θεωρω οτι ειναι πιο αποτελεσματικο χωρις πομπωδεις διακυρηξεις αλλα περιγραφοντας μια πολυ επωδυνη κατασταση απλα και λιτα και ενα subplot το οποιο αποκαλυπτεται σταδιακα και διακριτικα. Ειχε ομως και κατι αλλο το οποιο μπορει και κεντριζει το ενδιαφερον του αναγνωστη απο το πρωτο κιολας chapter. Περα απο το "man that must suck" και το empathy προς την πρωταγωνιστρια δημιουργει α) γνησιο ενδιαφερον για το τι πραγματικα εχει συμβει β) υπονοιες για τον χαρακτηρα της που ειναι μερος του ευρυτερου πλαισιου της ιστοριας και χτιζονται σταδιακα γ) καιρια ερωτηματα που μπορει να θεσει και ο ιδιος ο αναγνωστης στον εαυτο του. Ειχα διαβασει καιτ ο Goggle απο τον ιδιο το οποιο επισης λατρεψα. Δεν νομιζω οτι με τα παραπανω αποδιδω το ποσο καλο ηταν, αλλα ηταν πραγματικα πολυ ομορφο σαν ιστορια.
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2013 - 00:06

Γιατί να είναι σε hiatus? lawd Είναι τόσο καλό manga!
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2013 - 14:51
ΥΓ.Η μονη μαλακια ειναι οτι ειναι κινεζικο και δεν το βλεπω να γυριζετε σε ανιμε

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2013 - 22:29
Feng Shen Ji πραγματικα απιστευτο και ειναι εβδομαδιαιο και εγχρωμο.Το συνιστω σε οσους γουσταρουν Berserk ανεπιφυλακτα.
ΥΓ.Η μονη μαλακια ειναι οτι ειναι κινεζικο και δεν το βλεπω να γυριζετε σε ανιμε
+1 το Feng Shen Ji είναι πολύ πορωτικό, οι μεταφράσεις είναι εβδομαδιαίες(Κάθε Κυριακή εκτός απροόπτου) αλλά υπάρχουν raws μέχρι 68!
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2013 - 06:09
+1 το Feng Shen Ji είναι πολύ πορωτικό, οι μεταφράσεις είναι εβδομαδιαίες(Κάθε Κυριακή εκτός απροόπτου) αλλά υπάρχουν raws μέχρι 68!
Απο ποιο σαιτ το διαβαζεις μεταφρασμενο;Εγω εχω βρει μεχρι το 46 μεταφρασμενο.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2013 - 07:42
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2013 - 13:34

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2013 - 15:24
Μόλις το άρχισα κι εγώ το Feng Shen Ji, είμαι στο 5 και είμαι έτοιμη να rageάρω.
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 07:47
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 14:37
...
1o chapter, πρόλογος: "In truth, Zeus was also infatuated with Persephones beauty."
...

Ούτε γι'αστείο.
Επίσης, άρχισα το Chou yo Hana yo. Έχω ξεραθεί στο γέλιο. Μια πρώην πλούσια κορασίδα, προσπαθώντας να βοηθήσει οικονομικά την έκπτωτη οικογένειά της, γίνεται (ή τουλάχιστον, θέλει να γίνει) businesswoman. Έλα ντε όμως, που ο υπεύθυνος προσωπικού είναι douchebag... στην αρχή. Μετά γίνεται ΤΟ σώσε.

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2013 - 12:36
Δεν εχει ολοκληρωθει ακομα αλλα κυκλοφορει εδω και καιρο και μαλλον δεν θα παρει πολυ.
απο φαντασματα σε Espers. Τα θεματα με Espers παντα με γοητευανε, κυριως εξαιτιας του σοκ που επαθα με την ταινια Lock the Superman.
α μου αρεσε και η σειρα Gunslinger Girl
εδω παντως εχει και αρκετο χιουμορ μιας και οι ESpers ειναι μικρα παιδια.δεν φτανει την ποιοτητα της Mai the Psychic Girl, αλλα διαβαζεται ευχαριστα και κατι μου λεει πως θα βγει καλυτερο απο το GS Mikami.
και απο οτι βλεπω απο ενα σημειο και μετα τα παιδια ενηλικιωνονται.