Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#961 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 21:10

Ξεκινησα να διαβαζω το Witchblade Takeru manga :puke:
Επειδη αυτη τη περιοδο ασχολουμαι με τα one-shots,specials k crossovers απο Witchblade,ειπα να διαβασω και το manga.Αν το "γυρνουσαν" σε hentai θα ηταν πολυ καλυτερο.Το σκιτσο ειναι ιδανικο.

Truer words were never spoken!!

Βέβαια οκ, τα περισσότερα crossovers & oneshots του witchblade είναι...προβληματικά (για να το πω ευγενικά.)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#962 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2012 - 20:02

and i'm back
αρχισα να διαβαζω και το Judge και λεω ναι η φρικη, οι δολοπλοκιες και το μυαλο του ανθρωπου(υπουλο απειρα) δν παιζονται .....Sweet....

#963 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2012 - 22:57

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έχει κάνει το Blame. Απίστευτο cyberpunk σκηνικό, πολύ ενδιαφέρον σενάριο και άπειρη καταστροφή. Απολαυστικότατο. Το μόνο κακό είναι πως δεν γίνεται σχεδόν να καταλάβω την πλοκή με την πρώτη ανάγνωση, και πρέπει να ξαναδιαβάζω μια φορά όλα όσα διαβάζω. Όχι πως με χαλάει.

#964 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2012 - 01:25

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έχει κάνει το Blame. Απίστευτο cyberpunk σκηνικό, πολύ ενδιαφέρον σενάριο και άπειρη καταστροφή. Απολαυστικότατο. Το μόνο κακό είναι πως δεν γίνεται σχεδόν να καταλάβω την πλοκή με την πρώτη ανάγνωση, και πρέπει να ξαναδιαβάζω μια φορά όλα όσα διαβάζω. Όχι πως με χαλάει.

συμφωνω σε ολα , εγω το ειχα droparei κανα 2 φορες παντως γτ κουραζομουν , σε καποιο σημειο δεν καταλαβαινα τιποτα :kakaka: οποτε επρεπε να το ξαναδιαβασω...

btw τελειωσα το SLAM DUNK (ναι ξερω αργησα λιγακι :P) και σαν τρελα μπασκετικος (και γενικα ολων των σπορ) φαν εxω να δηλωσω απλα RESPECT :respect: το καλυτερο σπορ manga ever που εχω διαβασει....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 25 Φεβρουάριος 2012 - 03:14

Δημοσιευμένη  εικόνα

#965 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2012 - 13:52

αρχισα-τελειωσα Bloody Junkie (λες κι εχει και πολλα chapters) ναι τεσπα ακομα ενα myrder game ...yeah i love them
PS σκεφτομαι να αρχισω το Variante ξερει κανεις αν ειναι καλο η οχι?

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#966 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 01:00

Επεστρεψα στην αναγνωση manga μετα απο καιρο!
Εφτασα up to date στο πολυαγαπημενο μου one piece και περιμενω με αγωνια τα επομενα chapters!!!
Eκανα drop bakuman, ξεκινησα για λιγο beelzebub και απο οτι φαινεται παει και αυτο για drop δυστυχως. Tωρα σκεφτομαι να αρχισω blade of immortal

#967 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 01:17

άρχισα να διαβάζω το Rabbit doubt και τελείωσα τα 3 πρώτα chapter.
αρκτά ωραίο μπορώ να πω,μου αρέσει το στόρυ

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#968 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 02:04

Επιασα το Zen martial arts academy, φαση εχει...επισης ξεκινησα το bokura waitsumo(αρκετα καλο φαινεται μεχρι στιγμης) και ειπα να ξεκινησω κιεγω επιτελους το HxH :hihi2:
και τελιωσα το variante (αρκετα καλο)!
フカフカ

#969 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2012 - 21:49

OMG αρχισα το Gyo... ειμαι ακομα στην αρχη αλλα αυτη η Kaori μες την γκρινια ειναι ....γτ εκανες το ενα γτ εκανες το αλλο...τεραστια υπομονη το boyfriend... παντως με κοβω να κανω να πατησω κανα 2 χρονια στη θαλασσα (δν μ αρεσε που δν μ αρεσε τωρα δν παταω)
Edit 1 Wtf is wrong with mankind?
2 Are you f**king kidding me ??? μονο τοσο ???τι ακυρο τελος...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redqueen: 03 Μάρτιος 2012 - 23:06

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#970 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 16:31

κολλησα με fmp sigma! ειπα να το τσεκαρω αφου τελειωσα τα anime αλλα αυτο συνεχιζει απειρως καλυτερα απο εκει που τελειωνει το second raid.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#971 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2012 - 16:08

Ξεκινησα το Dr Frost. Einai σεινεν και παρακολουθουμε την ιστορια ενος καθηγητη ψυχολογιας. Ξεγυμνωνει πραγματικα τους ανθρωπους. Πολυ ενδιαφερων αλλα και χρησιμο σαν υλικο για ατομα που ερχονται σε επαφη καθημερινα με πολλες και διαφορετικες προσωπικοτητες.
Dr Frost 1 - Read Dr Frost 1 Online - Page 1

Δημοσιευμένη  εικόνα

#972 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2012 - 18:23

Τελειωσα το 16Life και αρχισα το Hana shinobu no koi.

#973 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2012 - 18:25

Ξεκίνησα το Tough και το RRR μέχρι στιμγής cool και τα δυο!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#974 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 11:31

κολλησα με fmp sigma! ειπα να το τσεκαρω αφου τελειωσα τα anime αλλα αυτο συνεχιζει απειρως καλυτερα απο εκει που τελειωνει το second raid.

Αυτό το άρχισα κι εγώ και είμαι στον 6ο τόμο. Απρόσμενα καλό manga-συνέχεια του SR. :oo: Το σχέδιο είναι καλό, το γράψιμο και ο ρυθμός ΠΟΛΥ καλά, οι χαρακτήρες έχουν κρατηθεί ενώ επίσης εξελίσσονται... ωρέ μπράβο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#975 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2012 - 04:11

Μόλις διάβασα το chapter 73 από Ashita no Joe. Τι να πω..; Γράφεται ιστορία...
:respect:
Δημοσιευμένη  εικόνα