Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Δειξε μου τον (anime) φιλο σου...

• Please log in to reply
225 replies to this topic

#16 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 September 2007 - 21:48

χμ..σαν ανθρωπος που εκτιμα την ανθρωπινη τρελα θα ελαγα ότι θα ήθελα για φίλο εναν απο τουσ ποιο βαρεμενους χαρακτηρες που εχω δει σε ανιμε...τον Zaraki kenpachi ...εξυπνο , ευχαριστο ατομο με ανθρωποκτονικες τασεις αλλα που σου εγκυατε παντα ότι η απογευματινη εξοδος δεν θα είναι καθολου βαρετη...μπορει να εχει την εμφανηση ενος αξεστου καφρου...αλλα στην πραγματικοτητα είναι ...ενας τρελος αξεστος καφρος...:hihi2:

Χμ...συμφωνώ, ταιριάζετε απόλυτα θα έλεγα!
Αυτός έχει ανθρωποκτονικές τάσεις και εσύ προκαλείς ανθρωποκτονικές τάσεις στους γύρω σου!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Σε ότι αφορά εμένα θα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω παρέα με
1)τον Makunoichi Ippo και την τριάδα των μποξέρ φίλων του από το Hajime no Ippo,
2)με τον Takemoto από το Honey and Clover μιας και ταυτίστηκα μαζί του και
3)με την Ren από το DearS γιατί θέλω πολύ να μου λέει ''i'm your slave'':lovulovu:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#17 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 15 September 2007 - 22:00

για παρεα..

- onizuka
- Takumi from Trapnest
- Miroku (Inuyasha)
- Konata's dad

απο κοριτσια

- Konata
- Tomo-chan (azumanga daioh)
- Faye Valentine
- Tsukamoto Yakumo
- Suzumiya Haruhi

κοριτσια για σχεση

- Sawachika Eri
- Hiiragi Kagami
- Asahina Mikuru
- Nana Komatsu

Γενικα μου αρεσουν οι tsundere χαρακτηρες αλλα και οι moe παρουσιες..
Posted Image

#18 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 September 2007 - 22:50

M' αρκετούς! :) Με πρώτο και καλύτερο τον Sousuke Sagara από Full Metal Panic!

Με τον τύπο αυτό για συμμαθητή δεν θα βαριόμουν ποτέ μιας κι ως military otaku θα έβρισκε πάντα τις πιο απίστευτες αφορμές για να μετέτρεπε την τάξη σε πεδίο μάχης (για παράδειγμα αν ακούγοταν το σπάσιμο μιας κιμωλίας θα νόμιζε ότι κάποιος κρατούσε πιστόλι) και για οτιδήποτε κι αν έλεγες, έκανες ή φόραγες θα είχε τις πιο κουλές απόψεις (για παράδειγμα, άμα ήσουν κοπέλα και φόραγες στην παραλία ένα αποκαλυπτίκο μαγίο για να τον καθηλώσεις θα έλεγε με το πάντα σοβαρό ύφος του ότι με τόσο λίγο ύφασμα για μαγιό θα ήσουν αρκετά ευάλωτη στον ήλιο). Επίσης, αν είσαι κολλητός σου και κάποιος σε πειράξει θα τον βάλει στην θέση του με την πρώτη.

#19 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 15 September 2007 - 23:57

Απο φιλους:
Morita(Honey & Clover) - Απο τους πιο τρελους και απιστευτους χαρακτηρες ever! Θελω να πιω μπυρες μαζι του!
Onizuka(GTO) - Θα μου διδασκε τις αρετες της ζωης. sushi/teaching/girls

Απο φιλες:
Maho(Beck) - she sings/she swings/she rawks!!!
Haruhi(Haruhi Suzumiya no Youtsu) - Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει μαυτη διπλα σου, δεν βαριεσαι ποτε!
Chi(Chobits) - Καθε φορα που θα μου λεει "chii" το μυαλο μου θα παθαινει format:P
Yumi(Chobits) - ...ουδεν σχολιο...απλα την θελω!
Ολη την παρεα του Ichigo Mashimaro για να καθομαι μαζι με την Nobue-neechan και να κοιταμε τα κοριτσακια ετοιμοι και οι 2 να παθουμε nosebleed:P

Τελος θα ηθελα να ειμαι μελος του One Piece crew για ολους τους ευνοητους λογους...

#20 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 16 September 2007 - 00:06

Απο φιλους:Τελος θα ηθελα να ειμαι μελος του One Piece crew για ολους τους ευνοητους λογους...

Και ποιός δεν θέλει, my friend! :riiight:

#21 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 September 2007 - 00:07

Όντως, η Haruhi είναι και η πρώτη θηλυκή παρέα! Haruhi FTW, you sinners! :kill4u:

Επίσης δεν θα έλεγα όχι για Asuka από NGE...

(Φαίνεται ότι μου αρέσουν τα κορίτσια με τσαμπουκά; :)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#22 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 September 2007 - 01:20

τελικά νομίζω ότι η μόνη με την οποία θα μπορούσα να κάνω παρέα είναι η
Misato Katsuragi

#23 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 16 September 2007 - 12:07

sanosuke sagara (rurouni kenshin)
zorro & Usopp (one piece )
vegeta (dragonball)
kuwabara(YuYu hakusho)

#24 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 16 September 2007 - 15:20

Φαίνεται ότι είσαι μαζόχας. :P Άμα σου αρέσουν κορίτσια που γουστάρει να βγαίνει ραντεβού με "παπούδες" και κάθε φορά που σε φιλάει (κι αυτό θα το κάνει επειδή βαριέται) να κάνει επιτόπου σαρανταδυό γαργάρες πάω πάσο. :hihi2:

Από τσαμπουκαλούδες θα προτιμούσα την Kaname (Full Metal Panic!) που είναι σαφώς πιο προσγειωμένη.

#25 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 16 September 2007 - 15:31

Ο Shinji ήταν φλώρος και δεν ήξερε να φιλάει, καλά έκανε η κοπέλα και έκανε γαργάρες.

Λίγα τα λόγια σας για την Asuka. :madtodeath:

:bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#26 Nova

Nova

Respect and Honor

• Members
  • 46 posts

Posted 16 September 2007 - 19:12

ο shingi ηταν θεος. ειχε ψυχολογικα προβληματα ξερεις, λογικο ηταν να μην ξερει να φιλαει αφου ηταν και η πρωτη του φορα.:redcard2: ελεος.
SHINJI RULEZZZZ. :burningbe3::burningbe3:

Posted Image

Look the Devil in Eye

#27 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 16 September 2007 - 19:56

Όντως, η Haruhi είναι και η πρώτη θηλυκή παρέα! Haruhi FTW, you sinners! :kill4u:

Συμφωνώ Απόλυτα:wooi2:

Τώρα για την Asuka θα το σκεφτόμουνα να σου πω :Blissfull:
phmava.php

#28 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 16 September 2007 - 21:04

ο shingi ηταν θεος. ειχε ψυχολογικα προβληματα ξερεις,

Θεός που να έχει ψυχολογικά προβλήματα, αυτό πρώτη φορά το ακούω. :hahaha:

Και για να μην είμαι off topic, επίσης θα έκανα παρέα με:

Kino

Everyone from Honey & Clover.

2112.gif

#29 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 September 2007 - 21:16

Εγώ πάλι με όλους μα όλους τους καλούς χαρακτήρες από Sailor Moon,από τη Usagi και την Sailor Venus,μέχρι τη γάτα με το μισοφέγγαρο και το μασκοφόρο.
Posted Image

#30 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 September 2007 - 08:35

Εγώ πάλι με όλους μα όλους τους καλούς χαρακτήρες από Sailor Moon,από τη Usagi και την Sailor Venus,μέχρι τη γάτα με το μισοφέγγαρο και το μασκοφόρο.

Πω... γιατί να το πεις αυτό;
μόνο με την Sailor Δίας Και αυτό με το ζόρι.