Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#676 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 15:26

έχει να προτείνει κανείς μια κωμοδία τόσο βλαμένη όσο το χάνα κίμι;

Θες να το κάψεις εντελώς ε; Λοιπόν σίγουρα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για τα Stand Up!! και μη My Boss My Hero και επίσης προτείνω:

Anna-san no Omame, Kisarazu Cat's Eye, Water Boys, Yamada Taro Monogatari, 1 Pound Gospel, Tokkyu Tanaka 3Go, Saiyuuki, 33pun Tantei, Sushi Oji!, Tiger & Dragon, Jikou Keisatsu, Kira Kira Kenshui, Hanayome to Papa, Hotaru no Hikari, Mirai Koshi Meguru, Sasaki Fusai no Jingi naki tatakai, Kimi wa hannin jyanai yo ne?, Puzzle, Seigi no mikata, Yasuko to Kenji, Gakko jya Oshierarenai! και φυσικά Trick!!!

Όλες αυτές οι σειρές βγάζουν πολύ γέλιο. Έχουν μερικές σοβαρές στιγμές (και στο Hana Kimi υπήρχαν) αλλά γενικά είναι παλαβό ιαπωνικό χιούμορ. Διάλεξε και πάρε!

#677 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 20:46

-Τί έκανες όσο το forum ήταν down, Κωστάκη... εεε Teachan;
-Έβλεπα J-Doramas, μαμά!

Και το ενλόγω, μέσα σε 10 μέρες είδα:

Last Friends, Stand Up! και Hana Yori Dango! Έχω ΚΑΕΙ!! :blurah5:

Reviews θ'αφήσω όταν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα επανέλθουν... και δω ΚΑΙ το Hana Yori Dango Returns!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#678 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 05:23

Innocent Love!!! Top drama!!Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο... Σιγουρα θα ειναι καλη η συνεχεια! Να παρει!!! Γιατι αργουν τοσο πολυ οι υποτιτλοι? >_<

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#679 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 12:52

Είδα κι εγώ επιτέλους το special του Hana Kimi~~just priceless(as always)!
Spoiler:
i missed those adorable crazy bastards<333 and who should i fangirl over first?:3
Ξαναείδα και το πρώτο επεισόδιο του Bloody Monday-reeeeeally good job Haru-chaaaaan!;at the edge of the seat for about one and half an hour(αν δεν το ξαναέβλεπα θα αναγκαζόμουν να βρω καταφύγιο στα raws>_<)!i hope for more Sato-san<33 in the next episodes~~Ever since i watched it i can't help checking every day for next ep's subs;TimeLesSub hurry onegaishimasu!

2s9p2fs.jpg

#680 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 14:36

Innocent Love!!! Top drama!!Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο... Σιγουρα θα ειναι καλη η συνεχεια! Να παρει!!! Γιατι αργουν τοσο πολυ οι υποτιτλοι? >_<

Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στα επόμενα! Ένα λεω: Το πρώτο ήταν χαλαρό. Από το 3-4 και μετά ανεβαίνει ο ρυθμός δυναμικά! Ανυπομονώ για το 5 τη Δευτέρα!

Btw, διάβαζα το μπλογκ του Takeru και έλεγε πως σήμερα θα κάτσει να δει το Bloody Monday στο σπίτι για πρώτη φορά! Και έλεγε σε όλους να κάνουν το ίδιο επειδή κάνει κρύο!
Μια αντίδραση μόνο: :deadga6: Αυτό το παιδί έχει γεράσει πριν την ώρα του! Και από τα προηγούμενα entries του που λεει πως θα προσέξει να μη χτυπήσει και ότι έχει πολύ δουλειά αλλά είναι νέος και θα τη βγάλει και τι ωραία που είναι τα νιάτα! Ειλικρινά σα να ακούω παππού να μιλάει! "Αχ! Εσείς οι νέοι είστε γεροί ακόμα!"
Seriously Takeru-kun you're barely 20!

Και από το blog του Hiroki Narimiya έμαθα ότι ακόμα γυρίζουν το Bloody Monday. Ο καημένος τρέχει από πλατό σε πλατό! ( Παίζει και στο Innocent Love μην ξεχνιόμαστε!) Ακόμα και όταν τρώει πρέπει να θυμάται τις ατάκες του! Πωπω! Προχθες ήταν που έτρεχε σε συνεντεύξεις σε 2 περιοδικά! Celebs in Japan don't have it easy! >_<

#681 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 23:49

Posted Image
crying..still crying of laughter! XD aw Koichi <3
story's picking up really nice~ ηδη δε βλεπω την ωρα να ερθει η επομενη Παρασκευη!:nanana:

ahem..productive days during forum's downfall? yeap.. :P
Finished Tantei Gakuen Q,Detective Conan SP1 και SP2(Shuuun <3),watched the first episodes of Room of King and Bloody Monday :nanana::nanana: (somebody shoot BOTH of their groups for taking so long with the next episodes T__________T),Ao no Honoo(which was as emo as it could get XD creepy Nino ftw though >D),next Myuu no Anyo Papa ni Ageru για 3η φορα και αυτη τη φορα επιτελους με subs.. :P (previous 2 were live during 8/30 and raw on the 31st >D)

για τη συνεχεια λεω να δω το 4 Shimai Tantei Dan(...) το οποιο κατεβαζω αργα και βασανηστικα D: τωρα..οn the meantime I'll go for Giragira's first 4 subbed eps~ :3

#682 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 09:45

KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I'VE SEEN HANDAN FINAL!!!!!!!!!!!!!!!!
ye ye ye ye I did that too... online though but it was mighty fine... and a wayyyy better αντι να περιμενω μεχρι τα x-mas....
it was so lovu lovu lovu dovuuu kyaaaaaaaa >o<
handsome MatsuJun
Spoiler:

Spoiler:

so if u dont mind τη μετρια ποιοτητα βουρ στον πατσα lolz
Hana Yori Dango Final | Watch Hana Yori Dango Final Japanese Movie Online
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#683 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 23:47

Tο ειδαααααααααααααααααα!!! Ευχαριστω το θεο που δεν είμαι quality freak! Τι καλουλη που ήταν το μικρο μου!:wooi2::kawaii: Η ιδέα μου είναι ή ομόρφυνε κι'άλλο ο Jun? Δλδ μπροστα στο Rui πια ήταν καθαρα πιο ωραιος(γιατι δεν το κοβω να ασχημηνε ο shun :P)

#684 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 00:52

Βγηκε το επεισοδιο 2 from BLOODY MONDAY!!! From Timeless sub... *hits DOWNLOAD* :congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#685 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 14:08

Kill me now, will ya? O Sato Takeru θα παίξει τον αδερφό του Mizushima Hiro στο Mei-chan no Shitsuji! Το γράφει και στο μπλογκ του και είναι πολύ χαρούμενος! Μένει να ανακοινωθεί το καστ του Kami no Shizuku για να με στείλει εντελώς η νέα σεζόν!!! :deadga6:

#686 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 17:54

Ok, σε λιγα λεπτα καταφτανει υποψήφιο θύμα για μυιση στον κοσμο των doramas!:bike: Mισει τους Ιαπωνες, την ιαπωνικη κουλτουρα, τα anime και σημερα είπε να μου κανει το χατιρι υστερα απο τόσο πρίξημο επειδη ειναι τα γενέθλιά μου, και θα βγουμε αλλη μερα εξω με την παρεα.

Δεν εχω drama στο σκληρο μου(τον ξεχασα σπιτι τον αλλον) Μονο κατι λιγα εχω. Το nodame cantabile είναι καλή αρχη? Ή το last friends? (δεν ειναι fangirl, δεν καταλαβαινει τα ιαπωνικα ανεκδοτα, θεωρει το Jun αδερφη σχεδον, και ετσι καποια μετρια σειρα με hot πρωταγωνιστη δεν θα ήταν ό,τι καλυτερο)
Καμια αλλη πρόταση??

#687 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 18:06

a2a:
ασε... το Mei-chan no Shitsuji προβλεπεται σρκετα unhealthy...
o Hiro θα κανει τον ultimate butler ενα πραγμα...
ενδεικτικα, η πρωτη ατακα του manga: good morning Mei-sama, it's time to wake up! :3

βεβαια, μαλλον θα πεσει light adaptation τυπου Zettai Kareshi... δε νομιζω να βαλουν την Eikura Nana να ειναι high school girl...

samurai_pizza_dora:
τοτε μαλλον χρειαζεσαι κατι jaw-dropping με πολυ δυνατη πλοκη...
normally, Bloody Monday would be the name, αλλα ειναι ongoing, μεταφραζεται και με ρυθμους αρθριτικης χελωνας... >_>
imo, το κυριοτερο που πρεπει να προσεξεις για μια επιτυχη μυηση ειναι να της πασαρεις κατι που να προσεγγιζει το γενικο γουστο της.. κατι που θα της φαινοταν ενδιαφερον regardless of origin..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LucyBR: 20 Νοέμβριος 2008 - 18:13

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#688 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 18:31

Mισει τους Ιαπωνες, την ιαπωνικη κουλτουρα, τα anime

D: D: D: and why exactly are you still trying?
all I can say is good luck :P

θεωρει το Jun αδερφη σχεδον

Καπου εδω ειχα μια ''Jun laughs at this fail'' pic :P >_>

oh Mei-chan no Shitsuji προβλεται πολυ καλο..also απο τα καινουργια,εκτος του Kami no Shizuku of course,μου γυαλισε το Q.E.D.(the mystery fangirl in me awaits impatiently >3) και Love Shuffle..Οπως και το Rescue :3(just coz I haven't watched a Maru drama yet >D)

#689 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 18:53

Οπως και το Rescue :3(just coz I haven't watched a Maru drama yet >D)

+1, but because i ain't seen a Massu drama yet (πριν ξεκινησει το Rescue θα δω το Sushi Ouji when it comes to Maru) αλλα κυριως επειδη ψοφαω να δω πως θα καταφερει ο Maru απο "με βαζουν να κανω bungee, το παιδευω μια ωρα με το ρολοι and in the end i chicken out and someone else does it for me to shave the show" να γινει "don't worry ma'am, everything is under control *insert cool stunt here*" :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#690 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 19:06

^ LMAO! Όταν δεις το Sushi Oji πες μου εντυπώσεις! Δεν έχεις δει Massu dorama?? Έχει και τα Dandori και Gachibaka (που είναι Tegomassu drama).

yami: Και μένα όλες αυτές οι σειρές μου έχουν γυαλίσει και έχω τσαντιστεί γιατί με βλέπω πάλι να βλέπω άνω των 9 σειρών! Να δω τι θα βάλει το Fuji στο Getsuku Slot και θα ξέρω αν θα κάνω χαρακίρι ή όχι!

samurai_pizza_dora: Μην σκοτώνεσαι. Δεν πιάνονται όλα τα ψάρια με το ίδιο δόλωμα. Κάποιοι θα μισούν την ιαπωνική κουλτούρα για πάντα και χωρίς λόγο. Αν πετύχεις τίποτα πάντως σου βγάζω το καπέλο! Και ψάξε σε κανά Veoh για καμιά σειρά να δείτε. *Jun αδερφή;;; Tokyo Tower NOW! Απαπαπα! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!*

Also irrelevant but: ILJIMAE ROCKS HARD! No 1 Asian Series for me! Μα δεν το χω ξαναπάθει να βλέπω 3-4 επισόδεια στη σειρά! Και είναι και κορεάτικη!!!