Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Anime with most filler episodes

• Please log in to reply
84 replies to this topic

#46 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 13:09

Οσο σκεφτομαι τα 4 recap στην σειρα του Wolf`s Rain ακομα τρομαζω

#47 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 18:57

Λοιπόν: Filler ορίζεται το τμήμα ενός έργου όπου το (αυθεντικό) σενάριο προσωρινά διακόπτεται και δείχνει κάτι άλλο. Έτσι, με την αυστηρή έννοια, τα κεφάλαια Rurouni Kenshin όπου ο Yahiko αντιμετωπίζει 20 άτομα μόνος του ή όπου ο Sanosuke βλέπει την οικογένειά του θεωρούνται filler. (Όπως επίσης και τα πρόσφατα κεφάλαια Bleach, γιατί είχαμε ένα απρόσμενο flashback.) Μόνο άσχημα που δεν είναι αυτά βέβαια, αλλά filler τυπικά θεωρούνται.

Βασικά το Rurouni Kenshin, αν και το λατρεύω, πέρα απ' το Shishio δεν έχω δει καθόλου, επειδή ξενέρωσα που δεν υπήρχε ο Enishi. Και πιστεύω ότι, αν αυτά τα κεφάλαια γίνονταν επεισόδια, θα είχαν άνετα αρκετή τηλεθέαση ώστε να δικαιολογηθεί η παραγωγή τους, έστω και 10+ χρόνια μετά τη συγγραφή τους. Κάποια στιγμή πάντως, αν βαρεθώ, μπορεί να τα δω τα filler, έχω ακούσει καλά σχόλια.
-
Naruto δεν έχω δει (drop στο 4ο επεισόδιο), οπότε δεν μπορώ να κρίνω.
-
Dragonball: ΟΛΗ μα ΟΛΗ η σειρά GT είναι filler, γιατί ο δημιουργός βαρέθηκε να βγάζει. Για τις προηγούμενες δε θυμάμαι, αλλά πιθανότατα θα έχουν αρκετό.
-
Bleach: Παναγία μου. Όλη η σαιζόν με τους Bount έχει μια κατακόρυφη πτώση στην ποιότητα, και εν τέλει την προσπέρασα. (Το δε filler-in-filler με τα κουκλάκια που κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες είναι άνετα ό,τι χειρότερο έχω δει σε anime.) Και όταν έμαθα ότι τα filler ξανάρχισαν, σταμάτησα να βλέπω τη σειρά. Απ' όσες έχω δει, παίρνει άνετα τα πρωτεία "most filler episodes".
-
One Piece: ο φίλος Me Loves Neliel το χαρακτήρισε "350 επεισόδια filler", και απ' το ελάχιστο πού 'χω δει τείνω να συμφωνήσω.
-
Claymore: έχω πλέον επιτυχώς πείσει τον εαυτό μου ότι τα 3 τελευταία επεισόδια ήταν ένα κακό όνειρο που δε συνέβη ποτέ. Ήταν πολύ απλά ένα αίσχος.
-
Chobits: Οι δυο-τρεις OVες του μόνο σε οκταπλή ταχύτητα βλέπονται, αλλιώς βαριέσαι.

Υπήρξαν πάντως και filler που μ' άρεσαν, π.χ. το επεισόδιο με το χιονοπόλεμο στο xxxHolic ήταν κορυφαίο (αν και τυπικά ήταν "ανάπτυξη" ενός πολύ σύντομότερου κεφαλαίου), και το recap episode απ' το Excel Saga ήταν πολύ καλό επίσης. Οπότε filler!=bad.

Υ.Γ. Ήμουν λίγο off-topic αλλά να με συγχωρείτε.

#48 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 19:05

One Piece: ο φίλος Me Loves Neliel το χαρακτήρισε "350 επεισόδια filler", και απ' το ελάχιστο πού 'χω δει τείνω να συμφωνήσω.

Παρακαλειται ο me loves neliel (απο το τι θα πεις κρινεται το μελλον μου στην εκμεκ προσεχε:hahaha:) να μας πει που το στηριζει αυτο.Ευχαριστω:wooi2:Επισης εχω μεγαλη απορια πως γινεται να συμφωνησεις εχοντας δει "ελαχιστο" οτι ειναι "350 επεισοδια filler":nosey:

Spoiler:

#49 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 21:45

Απλώς ότι σε όσο είδα το σενάριο εκτυλισσόταν πολύ αργά, αυτό μόνο. Και ότι λόγω αυτού δε συνέχισα να το βλέπω.
Ήταν... Πώς να το θέσω... Σα World of Warcraft σε anime. Ταξίδι... μάχη... θησαυρός... level... επανάληψη επ' αορίστω.

Αν δεν είναι έτσι παρακαλώ κάποιος να μ' ενημερώσει.

#50 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 18:43

Το ναρουτο και to Dragon ball νομιζωPosted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:14

To naruto απο τα 300 επεισοδια τα 150 einai fillers...αφου σε λιγο η υποθεση του manga θα ειναι φιλλερ για τη σειρα αφου η βασικη πλοκη θα εχει σχεση με τα fillers στα οποια βασιζετε

#52 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:58

naruto & dragonball most
Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 00:25

NARUTO,NARUTO,NARUTO!!!!!:roar:

Αμα υπηρχε Thread με Anime with no Filler Episodes μαλλον το Hajime No Ippo θα επαιρνε πρωτια(μαζι με καποια και αλλα):ureshii:

Berserk___Gatsu.jpg

#54 UndeadXageL

UndeadXageL

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 06:41

πέρα απ'το naruto και τα υπόλοιπα που έχουν προαναφερθεί.. και το soul eater,παρόλο που δεν έχουν βγεί και πολλά επεισόδια έχει κάτι ελλεεινά fillers με το "excalibur",και κάθε φορά πάει κι ένας διαφορετικός μαθητής να το βρεί για να γίνει ήρωας.και κάθε φορά αυτό λέει την ιστορία του...πόσες φορές θα την ακούσουμε πια???

#55 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 08:45

Απ'οσα εχω δει το Ναρουτο + Shippuuden εχουν παρα πολλα φιλλερς....
Δηλαδη ελεος...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 15:39

Αυτα τα ανιμε που σιχα8ηκα με φιλλερ ειναι τα εξης
Naruto+Shippuuden
D gray man
Dragonball Gt(ολη η σειρα φιλλερ ειναι :hahaha:)
Βleach

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:48

πέρα απ'το naruto και τα υπόλοιπα που έχουν προαναφερθεί.. και το soul eater,παρόλο που δεν έχουν βγεί και πολλά επεισόδια έχει κάτι ελλεεινά fillers με το "excalibur",και κάθε φορά πάει κι ένας διαφορετικός μαθητής να το βρεί για να γίνει ήρωας.και κάθε φορά αυτό λέει την ιστορία του...πόσες φορές θα την ακούσουμε πια???

μιλας για 2 επισοδεια στα 51 που αναφερουν τον excalibur και μαλιστα το 1 εχει αρκετο γελιο ....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 19:47

naruto +shippuuden

qzMHWHd.png

#59 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 20:25

naruto και bleach νομιζω:tensai:

#60 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 22:31

το naruto βεβαια. θεε μου ποσο βαρετα ηταν. εβλεπα 10 επεισοδια την μερα και ακομα δεν τελειωναν.....
οσο για τα pokemon που ειπαν καποιοι απλα να πω πως τα filles ηταν οντως πολλα αλλα τοθλαχιστον περναγαν ευκολα. ενω στο naruto δεν περναγαν με τιποτα
και να πω για το λατρευτο one piece οτι τα fillers του ειναι ακυρα μερικες φορες αλλα ευτυχως κρατανε λιγο :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews