Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σε ποιόν χαραχτηρα προσπαθείτε να μοιάσετε?

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#46 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 November 2007 - 18:45

@Adventurer: Θα ήθελες κάποιον σαν τη Yukino...?:oo:

LOL, τόσο παράξενο ακούγεται; :P Προϋποθέτοντας ότι έχεις δει τουλάχιστον τη μισή σειρά, βεβαίως και θα ήθελα! Οι περισσότερες κοπέλες που είναι όμορφες και όλοι τις προσέχουν καταλήγουν να γίνονται εγωίστριες ή/και ψώνια. Η Yukino έπαθε και τα δύο και η ματαιοδοξία της ήταν απέραντη, αλλά αφού γνώρισε τον Αρίμα (με τον οποίο, για να'μαι on-topic, θα ήθελα να μοιάζω λίγο παραπάνω από άποψη εξέλιξης χαρακτήρα) έγινε αγνώριστη, πολύ πιο προσγειωμένη και αλτρουίστρια ενω παρέμεινε δυναμική και πανέξυπνη. Αν βρεις κοπέλα που να άλλαξε τόσο πολύ μέσω της αγάπης σου δίνω βραβείο:wooi2:
Posted Image

#47 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 04 November 2007 - 19:49

Και μένα θα μου άρεσε να είμαι σαν τον L από το Death Note. Επίσης μου αρέσει ο Karasu από Noein και ο Sasuke σαν στυλ.

#48 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 05 November 2007 - 14:33

@Adventurer: Ναι, είχα δει το μισό Kare Kano και ένα-δυο επεισόδια ακόμα,μετά βαρέθηκα :bahhh:. Στο perspective που το θέτεις στην τελευταία πρόταση, η απάντηση είναι προφανής, διότι είμαι ρεαλιστής: never happened, never will, happen, does not exist (κοπέλα που να αλλάζει δραματικά προς το καλύτερ μέσα σε μια σχέση:hahaha:). Απλά οι χαρακτήρες του Kare Kano με έκαναν γενικότερα να θέλω να τους έχω μπροστά μου κρατώντας το Dragonslayer του Gatsu:hahaha::kill4u:.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#49 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 05 November 2007 - 16:25

Στο perspective που το θέτεις στην τελευταία πρόταση, η απάντηση είναι προφανής, διότι είμαι ρεαλιστής: never happened, never will, happen, does not exist (κοπέλα που να αλλάζει δραματικά προς το καλύτερ μέσα σε μια σχέση).

My point exactly. Και τώρα ξέρεις γιατί θα μου άρεσε μια κοπέλα σαν τη Yukino :D

Απλά οι χαρακτήρες του Kare Kano με έκαναν γενικότερα να θέλω να τους έχω μπροστά μου κρατώντας το Dragonslayer του Gatsu:hahaha::kill4u:.

LOL. Απ'ότι φαίνεται έχουμε παντελώς διαφορετικά γούστα γιατί εμένα μου άρεσαν ιδιαίτερα οι χαρακτήρες. Τουλάχιστον συμφωνούμε ότι μετά τη μέση έγινε πολύ πιο βαρετή η σειρά. :P

Οταν από βδομάδα ξεκινήσω να βλέπω Speed Grapher, θα μπω στο αντίστοιχο thread να δω αν διαφωνούμε κι εκεί εξ'ίσου:byejg9:
Posted Image

#50 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 November 2007 - 18:22

θελω να μοιασω στον Alucard :vampire:

#51 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 05 November 2007 - 18:22

I'll be waiting...!:try::hahaha:

Posted Image

#52 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 05 November 2007 - 19:05

Στον Pen-Pen απο Neon Genesis Evangelion.

Posted Image

#53 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 05 November 2007 - 23:31

LOL, τόσο παράξενο ακούγεται; :P Προϋποθέτοντας ότι έχεις δει τουλάχιστον τη μισή σειρά, βεβαίως και θα ήθελα! Οι περισσότερες κοπέλες που είναι όμορφες και όλοι τις προσέχουν καταλήγουν να γίνονται εγωίστριες ή/και ψώνια. Η Yukino έπαθε και τα δύο και η ματαιοδοξία της ήταν απέραντη, αλλά αφού γνώρισε τον Αρίμα (με τον οποίο, για να'μαι on-topic, θα ήθελα να μοιάζω λίγο παραπάνω από άποψη εξέλιξης χαρακτήρα) έγινε αγνώριστη, πολύ πιο προσγειωμένη και αλτρουίστρια ενω παρέμεινε δυναμική και πανέξυπνη. Αν βρεις κοπέλα που να άλλαξε τόσο πολύ μέσω της αγάπης σου δίνω βραβείο:wooi2:

:wooi2::thatsit::lovulovu::riiight::awww::blush2::blingeye2:Adventurer,πες του τα ρεεε,Yukino rules!!!ΌΛΕ!!!

@Adventurer: Ναι, είχα δει το μισό Kare Kano και ένα-δυο επεισόδια ακόμα,μετά βαρέθηκα :bahhh:. Στο perspective που το θέτεις στην τελευταία πρόταση, η απάντηση είναι προφανής, διότι είμαι ρεαλιστής: never happened, never will, happen, does not exist (κοπέλα που να αλλάζει δραματικά προς το καλύτερ μέσα σε μια σχέση:hahaha:). Απλά οι χαρακτήρες του Kare Kano με έκαναν γενικότερα να θέλω να τους έχω μπροστά μου κρατώντας το Dragonslayer του Gatsu:hahaha::kill4u:.

You are sooooo high in my black list:kill4u::hiding_something:
Posted Image

#54 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 05 November 2007 - 23:49

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΑΣΩ ΣΤΟΝ ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ!!!!!!!!!!!!

:nod::nod::nod::nod:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#55 zenctheo

zenctheo

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 05 November 2007 - 23:58

Φαίνεται από το avatar μου ότι ο L είναι ο χαρακτήρας που μου αρεσει τελευταία.

Βασικά εξίσους συναρπαστικό βρίσκω και τον Light μια και ο ένας είναι το αντίθετο του άλλου ή καλύτερα το συμπλήρωμα του.

Πάντως είμαι αρκετά μεγάλος για να θέλω να μοιάσω σε κάποιον.

Απλά βρίσκω κάποιους χαρακτήρες ενδιαφέροντες.

#56 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 06 November 2007 - 00:03

Και ναι ειναι πραγματικοτητα, The Pirates Of Caribbean anime edition

Posted Image

#57 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 06 November 2007 - 00:05

Τι να κανει σαν ανιμε? να φαει σκονη απο τον luffy?
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#58 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 06 November 2007 - 01:25

:wooi2::thatsit::lovulovu::riiight::awww::blush2::blingeye2:Adventurer,πες του τα ρεεε,Yukino rules!!!ΌΛΕ!!!

You are sooooo high in my black list:kill4u::hiding_something:

Mmmf, promises :hahaha:. I think I will put you on my cobalt blue list with black border and crimson lettering :Blissfull::hero:.

Posted Image

#59 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 06 November 2007 - 09:56

τον τζακ τον ρώτησες? ο λούφης σου πάει καλύτερα πάντως.

Posted Image

#60 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 November 2007 - 16:18

Mmmf, promises :hahaha:. I think I will put you on my cobalt blue list with black border and crimson lettering :Blissfull::hero:.

:terror2:Αυτό το συνδυασμό που τον σκέφτηκες???
Posted Image