Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#871 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 16:57

That famous shit.Dragon Ball Z.Καλα ενταξει τωρα....και καλα το καλυτερο shounen....bitch pleaze :canthelp:
Καπως μαρεσε σε καποιο σημειο αλλα...πραγματικα δεν πορωνομαι με τιποτα.Δεν μου παει η καρδια να χαλασω πολυτιμες ωρες (πολλες πολυτιμες ωρες) για να δω DBZ.
Το ανιματιον φταιει?Οτι δεν εχει ιστορια φταιει?ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ?Δεν ξερω τι παντως...δεν νομιζω οτι αξιζει το DragonBall + οτι αλλα shounen ειναι πολυ καλυτερα.

Γίνεσαι υπερβολικά απόλυτος με ένα ανιμέ στο οποίο απλά δεν πέρνει κανέναν να είναι απόλυτος.Δεκτό να το θεωρείς ξεπερασμένο αλλά ας μην ξεχάσουμε πως δεν το λένε πατέρα των shonen για πλάκα.Λίγο πολύ όλα τα shonen από εκεί πήραν.Αν μη τι άλλο ως φαν των shonen δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να δεις για τι τιτάνα πρόκειται.

Και εντάξει άλλο να μην σου αρέσει αλλά χειρότερο ανιμέ που έχεις δει?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ?Απλά όχι.

Εγώ μάλλον θα βάλω στη λίστα τα grenadier και strike witches που είδα και λάτρεψα!.Ήταν τόσο σκουπιδένια σκουπίδια που απόλαυσα κάθε λεπτό.Μιλάμε κάνανε την ηδονή του "the room" να μοιάζει με χλιαρή απόλαυση.BRILLIANT! :lovulovu:

Οι φαν του απαίσιου προσέλθετε.Οι υπόλειποι μακριά για το καλό των νεύρων σας...

sc5bab.jpg

#872 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 17:19

Γίνεσαι υπερβολικά απόλυτος με ένα ανιμέ στο οποίο απλά δεν πέρνει κανέναν να είναι απόλυτος.Δεκτό να το θεωρείς ξεπερασμένο αλλά ας μην ξεχάσουμε πως δεν το λένε πατέρα των shonen για πλάκα.Λίγο πολύ όλα τα shonen από εκεί πήραν.Αν μη τι άλλο ως φαν των shonen δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να δεις για τι τιτάνα πρόκειται.

Και εντάξει άλλο να μην σου αρέσει αλλά χειρότερο ανιμέ που έχεις δει?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ?Απλά όχι.

Εγώ μάλλον θα βάλω στη λίστα τα grenadier και strike witches που είδα και λάτρεψα!.Ήταν τόσο σκουπιδένια σκουπίδια που απόλαυσα κάθε λεπτό.Μιλάμε κάνανε την ηδονή του "the room" να μοιάζει με χλιαρή απόλαυση.BRILLIANT! :lovulovu:

Οι φαν του απαίσιου προσέλθετε.Οι υπόλειποι μακριά για το καλό των νεύρων σας...

Ενταξει απλως εμενα δεν μαρεσει.Συν οτι μου τι δινει οταν το χαρακτηριζουνε ως "Best Anime Ever"...σιγα μην του δωσουμε και βραβειο.
Και εμενα μαρεσουν το shonen βεβαια και ουτε το εγραψα ως χειροτερο ανιμε που εχω δει.
Αλλα δεν χρειαζεται να το αποθεωνουνε καποιοι επειδει ηταν απο τα πρωτα shounen.Και το αλλο κουλο που εχω ακουσει...ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ DRAGON BALL!!!
Bασικα μπορει να μην ειναι τοσο ασχημο σαν ανιμε αλλα να με νευριαζουν η 'οπαδοι' του DragonBall.Fυσικα δεν ειναι κακο να υποστηριζεις ενα ανιμε και να το θεωρεις το καλυτερο, αλλα αμα συγκρινουμε καθε shounen με το DBZ κατανταει κουραστικο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 05 Νοέμβριος 2012 - 17:19

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#873 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 17:30

Ενταξει απλως εμενα δεν μαρεσει.Συν οτι μου τι δινει οταν το χαρακτηριζουνε ως "Best Anime Ever"...σιγα μην του δωσουμε και βραβειο.
Και εμενα μαρεσουν το shonen βεβαια και ουτε το εγραψα ως χειροτερο ανιμε που εχω δει.
Αλλα δεν χρειαζεται να το αποθεωνουνε καποιοι επειδει ηταν απο τα πρωτα shounen.Και το αλλο κουλο που εχω ακουσει...ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ DRAGON BALL!!!
Bασικα μπορει να μην ειναι τοσο ασχημο σαν ανιμε αλλα να με νευριαζουν η 'οπαδοι' του DragonBall.Fυσικα δεν ειναι κακο να υποστηριζεις ενα ανιμε και να το θεωρεις το καλυτερο, αλλα αμα συγκρινουμε καθε shounen με το DBZ κατανταει κουραστικο.

Φανατισμός υπάρχει παντού, είτε μιλάμε για shounen είτε όχι. Το να χαρακτηρίζεις ένα anime το χειρότερο που έχεις δει μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν βαρεμένοι οπαδοί είναι σαν να λες "Δεν τρώω παγωτό σοκολάτα γιατί αρέσει στους άλλους".

Πατέρας τους μπορεί να είναι. Υπερδιάσημο μπορεί να είναι. Φανατισμένοι και χαζοί οπαδοί μπορεί να υπάρχουν. Τίποτα από αυτά δεν παίζει ρόλο όμως για το πόσο καλό είναι ένα anime. Άλλο το δεν μου αρέσει και άλλο το αρέσει στους άλλους.

EDIΤ (τώρα το δα): Επίσης ο τίτλος λέει "το χειρότερο anime που έχετε δει". Αν δεν θεωρείς το DB το χειρότερο anime που έχεις δει, τότε γιατί το γράφεις;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Keito: 05 Νοέμβριος 2012 - 17:33

#874 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2012 - 18:46

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπω άτομα που χαρακτηρίζουν γνωστά anime ως τα χειρότερα που έχουν δει μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλές (κοινώς, έχουν την φιλοσοφία "Ιt's popular, so it sucks.") και δεν είναι για τα γούστα τους. Και πάει στον κόρακα για σειρές όπως το Pokemon και το Dragonball αλλά και το Akira και το Neo Genesis Evangelion; Έλεος! Μου φαίνεται ότι δεν έχετε δει πραγματικά απαίσια anime όπως την anime μεταφορά του Art of Fighting. Mέχρι κι εγώ που γουστάρω να βλέπω παρακμιακά anime βασισμένα σε fighting games (μέχρι και την anime ταινία Tekken γούσταρα τρελά που πολύ κόσμος κράζει) το βρήκα επιεικώς απαίσιο σε σημείο να μην μπορώ να βρω ούτε ένα θετικό στοιχείο για το εν λόγω anime (μέχρι και το voice acting είναι για τα πανηγύρια). Η ποιότητά του είναι τέτοια που οι αμερικάνικες βιντεοταινίες καράτε του '90 μοιάζουν με αριστουργήματα του Bruce Lee μπροστά στο Art of Fighting. O μόνος λόγος που αξίζει να το δεις είναι επειδή είναι τόσο απαίσιο που καταντά αστείο. Προτιμήστε να το δείτε στα αγγλικά για μεγαλύτερες δόσεις cheeziness (συν τ' ότι καλύτερες οι φωνές από τις ιαπωνικές). Kι αν βαριέστε να το δείτε τσεκάρετε τα πιο σάπια σκηνικά του στο παρακάτω video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E8iHW0QcOVc[/youtube]

Για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους αρκετά από τα περισσότερα, μετέπειτα διάσημα shonen action έχουν επηρεαστεί έντονα από το Dragonball κι αυτό είναι κάτι που πρέπει ν' αναγνωρίσουν οι haters του Dragonball που δηλώνουν φανατικοί οπαδοί σειρών όπως Naruto, Bleach, One Piece κ.α. Εκτός των άλλων, ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα του είδος. Αλλιώς θα είχε ξεχαστεί στο πέρασμα του χρόνου ως άλλο ένα anime που έκανε απλά επιτυχία στην εποχή του.

Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω στ' ότι αρκετοί φανατικοί οπαδοί του Dragonball είναι τελείως γραφικοί με ατάκες του στυλ "Όλα τα anime είναι Dragonball" αναφερόμενοι μέχρι και σε romance anime (δεν κάνω καθόλου πλάκα, έχω πετύχει και τέτοια άτομα που πραγματικά το πιστεύουν ότι anime όπως το Love Hina είναι αντιγραφή Dragonball :wallbash: ). Κι εγώ γουστάρω απίστευτα το Dragonball αλλά μέχρι ένα σημείο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 05 Νοέμβριος 2012 - 19:21

#875 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2012 - 13:59

+1 στον Vetus :P
Eχω ξαναγραψει οτι το χειροτερο ανιμε που εχω δει ειναι το Αfro Samurai.Και οπως ειπα μαλλον φταιει ο φανατισμος στο DragonBall που υπαρχει.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#876 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2012 - 14:08

Κοίτα όσο και αν πιστεύω ότι τα περισσότερα anime έχουν το κοινό που τους αξίζει, εντούτοις γεγονός παραμένει ότι δεν ευθύνεται το ίδιο το anime για την συμπεριφορά του fanbase. Eίναι άδικο να το κρίνεις με βάση το τι λέει κάποιος γι αυτό, που στο κάτω κάτω το fanbase του DB πλέον ούτε τρομερό όγκο έχει, ούτε τρομερά απόλυτο είναι.

Τα τελευταία σου post ουσιαστικά μπορούν να πάνε σε πολλά άλλα thread και δεν έχουν θέση τόσο στο συγκεκριμένο.

#877 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 22:03

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπω άτομα που χαρακτηρίζουν γνωστά anime ως τα χειρότερα που έχουν δει μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλές (κοινώς, έχουν την φιλοσοφία "Ιt's popular, so it sucks.") και δεν είναι για τα γούστα τους. Και πάει στον κόρακα για σειρές όπως το Pokemon και το Dragonball αλλά και το Akira και το Neo Genesis Evangelion; Έλεος! Μου φαίνεται ότι δεν έχετε δει πραγματικά απαίσια anime όπως την anime μεταφορά του Art of Fighting. Mέχρι κι εγώ που γουστάρω να βλέπω παρακμιακά anime βασισμένα σε fighting games (μέχρι και την anime ταινία Tekken γούσταρα τρελά που πολύ κόσμος κράζει) το βρήκα επιεικώς απαίσιο σε σημείο να μην μπορώ να βρω ούτε ένα θετικό στοιχείο για το εν λόγω anime (μέχρι και το voice acting είναι για τα πανηγύρια). Η ποιότητά του είναι τέτοια που οι αμερικάνικες βιντεοταινίες καράτε του '90 μοιάζουν με αριστουργήματα του Bruce Lee μπροστά στο Art of Fighting. O μόνος λόγος που αξίζει να το δεις είναι επειδή είναι τόσο απαίσιο που καταντά αστείο. Προτιμήστε να το δείτε στα αγγλικά για μεγαλύτερες δόσεις cheeziness (συν τ' ότι καλύτερες οι φωνές από τις ιαπωνικές). Kι αν βαριέστε να το δείτε τσεκάρετε τα πιο σάπια σκηνικά του στο παρακάτω video:

Για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους αρκετά από τα περισσότερα, μετέπειτα διάσημα shonen action έχουν επηρεαστεί έντονα από το Dragonball κι αυτό είναι κάτι που πρέπει ν' αναγνωρίσουν οι haters του Dragonball που δηλώνουν φανατικοί οπαδοί σειρών όπως Naruto, Bleach, One Piece κ.α. Εκτός των άλλων, ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα του είδος. Αλλιώς θα είχε ξεχαστεί στο πέρασμα του χρόνου ως άλλο ένα anime που έκανε απλά επιτυχία στην εποχή του.

Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω στ' ότι αρκετοί φανατικοί οπαδοί του Dragonball είναι τελείως γραφικοί με ατάκες του στυλ "Όλα τα anime είναι Dragonball" αναφερόμενοι μέχρι και σε romance anime (δεν κάνω καθόλου πλάκα, έχω πετύχει και τέτοια άτομα που πραγματικά το πιστεύουν ότι anime όπως το Love Hina είναι αντιγραφή Dragonball :wallbash: ). Κι εγώ γουστάρω απίστευτα το Dragonball αλλά μέχρι ένα σημείο.

και πριν το Dragon Ball υπηρχε η Hokuto no Ken που δυστηχως δεν μεταδωθηκε σε ολες τις χωρες. και τα διαφορα shonen της δεκαετιας του 70. μονο που ηταν για εσωτερικη καταναλωση. η Dragon Ball ειναι το πρωτο ουσιαστικα διεθνες shonen. ειρωνια παντως πως στο διεθνες κομματι τα shojo εχουν το προβαδισμα μιας και ξεκινησαν πιο νωρις. εξαιρουμενης της Αμερικης, περισσοτερο γνωστη ειναι η Καντυ παρα η Dragon Ball

#878 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 22:59

και πριν το Dragon Ball υπηρχε η Hokuto no Ken που δυστηχως δεν μεταδωθηκε σε ολες τις χωρες.

Bασικά το Hokuto no Ken (ή αλλιώς Fist of the North Star) είχε μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαιζόταν στην Ιαπωνία και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Στις ΗΠΑ είχαν παιχτεί μονάχα μερικά επεισόδια (καθώς επίσης κι η πρώτη anime ταινία) και μάλιστα λογοκριμένα (παρόλο που ήταν ήδη αρκετά λογοκριμένο στην Ιαπωνία π.χ. το αίμα ήταν άσπρο αντί για κόκκινο). Παρόλα αυτά κατάφερε ν' αποκτήσει cult κοινό και στις ΗΠΑ κι ευτυχώς οι μετέπειται anime παραγωγές είχαν καλύτερη μεταχείριση εκεί.

Το μόνο που με παραξενεύει είναι το εξής: παρόλο που το anime αυτό ήταν παραγωγή του '80 και δεν είχε τεράστιο κοινό στις ΗΠΑ (λογικό, αφού δεν είχε παιχτεί ολόκληρη η σειρά εκεί) πως αποφάσισαν την δεκαετία του '90 να κάνουν live action ταινία; :shock:

#879 JustNoName

JustNoName

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 23:48

Vetus :respect: δεν το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο anime χαχαχαχα πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο!! :laugh:
Ωστόσο, από τα anime που έχω δει εγώ το χειρότερο είναι το school days, by far!! :thumbdown:

#880 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 17:07

Vetus :respect: δεν το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο anime χαχαχαχα πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο!! :laugh:
Ωστόσο, από τα anime που έχω δει εγώ το χειρότερο είναι το school days, by far!! :thumbdown:

πιστεψε με, τα βιντεοπαιχνιδια ειναι πολυ χειροτερα

#881 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 19:02

δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου αρεσε, με εψησες να το δω. τελος παντων το ανιμε που θεωρω χειροτερο ειναι το evangelion μαλλον..

#882 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 16:04

Το χειροτερο που εχω δει ειναι το Devil May Cry γιατι πολυ απλα δεν εχει καθολου σεναριο.Το παιχνιδι στο PS ειχε περισσοτερο σεναριο.Παντως δεν το θεωρω τελειως τραγικο.

ΥΓ.Καντυ,sailor moon,pokemon παντα τα σιχαινομουν.Ειδικα αυτος ο pikachu εχει στοιχειωσει τα αθωα παιδικα μου χρονια :P

#883 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 00:57

πιστεψε με, τα βιντεοπαιχνιδια ειναι πολυ χειροτερα

Για το School Days λες ή για το Art of Fighting;

Πάντως το School Days θέλω να το δω κάποτε μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο απαίσιο που καταντά αστείο που σε συνδυασμό με το θρυλικό, ανατρεπτικό τέλος του είναι cult. Nαι, μάλλον δεν το κόβω να το βλέπω ποτέ, εγώ δεν κάθομαι να δω τόσα άλλα anime που τα ψήνομαι κι έχω αφήσει αρκετά άλλα στην άκρη. Παίζει κανά ενδιαφέρον βιντεάκι στο YouTube με μια περίληψη της σειράς (ή τουλάχιστον με τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές από την σειρά) ; :kill4u:

ΥΓ.Καντυ,sailor moon,pokemon παντα τα σιχαινομουν.Ειδικα αυτος ο pikachu εχει στοιχειωσει τα αθωα παιδικα μου χρονια :P

Μα αφού δεν ξέρει Curse o Pikachu, πως κατάφερε και σε στοίχειωσε; :kakaka:
(Sorry για το geek joke)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 12 Νοέμβριος 2012 - 01:04

#884 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 01:10

Το πικα-πικα που ελεγε συνεχεια πολυ σπαστικο. :ballumad: Ειναι κατι αντιστοιχο με το Κουροσακι κουν της Ινουε απο το Bleach :P

#885 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 00:01

To σκέφτομαι μέρες τώρα... δεν έχω καταλήξει κάπου, αλλά ένα απο τα χειρότερα/απογοήτευση είναι σίγουρα το Brave 10. Σχεδίασαν τους χαρακτήρες και δεν έκαναν τίποτα άλλο. Μια από τα ίδια και το Arcana Famiglia αν και λίγο καλύτερο. Όταν καταλήξω θα πω με σιγουριά.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα