That famous shit.Dragon Ball Z.Καλα ενταξει τωρα....και καλα το καλυτερο shounen....bitch pleaze
To dragonball είναι ουσιαστικά η αρχή των shounen, εκει βασίστηκαν τα περισσότερα shounen όπου το ακολούθησαν βγάζωντας κάτι καλύτερο,(εδώ στο one piece το χει παραδεχτεί κιο ίδιος οτι έχει επιρεαστεί) αλλα ας μη ξεχνάμε και την εποχή του, λογικο είναι να μη σε "πορώνει" το σχέδιο, μιας και είναι αρκετα διαφορετικό απ'αυτο που έχουμε συνιθίσει σήμερα. Απο θέμα υπόθεσης δε νομίζω να γεμίζει κανέναν, εξάλου εστιάζει στις μάχες το συγκεκριμένο άνιμε..απο την άλη ως χειρότερο άνιμε δε θα το βάζα, κιας μη μου αρέσει ούτε εμένα τόσο..
but...
ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ?
και στο bleach το ιδιο πραμα δεν ισχύει όμως? και για να μη ξεφεύγω απο το θέμα, για μένα το bleach ειναι απο τα χειρότερα shounen που έχω δει, και νομίζω ίδια άποψη έχω φτάσει να έχω και για το ναρούτο, που αν και έχει καλές στιγμές, το σενάριο ασχημο δε το λες, αλλα μιας και μιλάμε για άνιμε ειναι καταστροφή. Πέρα των αυθονων φιλλερ, το animation έχει γίνει χειρότερο και απ'τα πιο ξεπεσμένα άνιμε..Αναροτίεμαι πως κρατάει να θεωρείται "τοπ" ακόμα..
και απο τα τα πιο πρόσφατα άνιμε που είδα, ως το πιο κατεστραμένο (και κακό ενοείται) βάζω το accel world, καιρό είχα να δω τέτοιο πραμα >.<
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Νοέμβριος 2012 - 15:41