Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#856 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 30 June 2012 - 18:07

Είναι απλό είναι Yaoi δε θέλει και ερώτημα και το Paprika ασυνάρτητη αηδία που πέταμε εκεί ότι
να ναι για το παίξουμε ψαγμένοι...

>αδυνατώ να εκτιμήσω την καλλιτεχνική αξία μιας ταινίας επομένως είναι loldeep hurr durr

Καλά τα λες για τα γιαόι πάντως φίλε τι τώρα να βλέπουμε αδερφές πωπωπω

HnH5aB0.jpg

#857 GodsGarden

GodsGarden

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 30 June 2012 - 18:20

Δεν έχω πρόβλημα με τις αδερφές ο καθένας δικαίωμα του Τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά ότι Yaoi
μου έχουνε βάλει να δω ε δε βλέπετε. Επίσης και το Ergo Proxy δε μαρεσε γιατί ήταν υπερβολικα
αργό και ξενέρωσα γιατί ήθελα να μαρεσει παραπολυ περίμενα να το δω πως και πως αλλά ισως
να του ξαναδώσω μια ευκαιρία καπια στιγμή...
Skynet becomes self-aware : 001100010010111100110000

#858 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 30 June 2012 - 18:20

μην συνεχιζετε παρακαλω αυτη την συζητηση μεινετε στο θεμα του τοπικ!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#859 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 June 2012 - 18:29

Τότε μπορείς να μιλάς για τα συγκεκριμένα που είδες όχι για όλο το είδος φίλε Godsgarden. Επίσης θα σε παρακαλούσα να εκφράζεσαι καλύτερα απέναντι σε ομάδες ανθρώπων όπως οι ομοφυλόφιλοι. Η έκφραση "αδερφές" δεν είναι αποδεκτή εδώ. Putin το ίδιο πάει και σε σένα αν και ξέρω ότι το έλεγες ειρωνικά και δεν το εννοούσες.

xbJ3b2w.jpeg

#860 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 30 June 2012 - 18:49

One Piece - Χάλια animation
Final Fantasy Unlimited - Made no sense
Boku wa Imouto ni Koi wo Suru - Ο τρόπος που αναπτυχθηκε :down:
Butt Attack Punisher Girl Gautaman & Butt Attack Punisher Girl Gautaman Ρ - omg my eyes
Digimon Xros Wars - Seriously???

#861 ekati13

ekati13

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 01 August 2012 - 10:01

Το χειρότερο anime που έχω δει ποτέ είναι το Detroit Metal City! Ξέρω ότι αρέσει σε πολλούς αλλά εγώ δεν μπόρεσα να το δω ολόκληρο, ίσως να με ενοχλούσε η μουσική που δεν είναι ένα είδος που μου αρέσει..

#862 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 01 August 2012 - 10:08

Kaichou wa maid-sama και Vampire knight Guilty..... Αν άκουγα άλλη μια φορά "Kaname-sama..." θα τρελενόμουνα.....

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#863 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 01 August 2012 - 10:50

αν και λατρης της σειρας Final Fantasy το anime Final Fantasy Unlimited το βρηκα τουλαχιστον τραγικο...δεν ατεξα να δω πανω απο 3 επεισοδια

#864 Livie

Livie

⑨Nineball

• Members
  • 20 posts

Posted 25 August 2012 - 14:28

FF Unlimited... όχι δα να βάζουμε Final Fantasy στον τίτλο και να πασάρουμε ότι σκουπίδι να 'νε στο κοινό βρε παιδιά... =-=
επίσης... απέτυχα παταγοδώς να καταλάβω τι το τόσο τέλειο είχε το Madoka Magica... το art έκανε όλες τις ηρωίδες να μοιάζουν με τετράχρονα, η πλοκή ήταν overdone, το concept τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί και εν τέλει τίποτα δεν έβγαζε νόημα. Συγγνώμη fans ):
Posted Image Don't call me nineball 'cause I'm the strongest of all!
--Keeper of the dolly horde. BJD & Art Tumblr】

#865 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 August 2012 - 11:36

2 με έχουν στοιχειώσει: Dokuro-chan και Strike Witches. :blurah5:

EDIT: Προσθέτω κάτι ακόμα που μπορώ να χαρακτηρίσω απαίσιο: Boku no Pico και Shounen Maid Curo kun....

Edited by Keito, 05 November 2012 - 12:43.

#866 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 August 2012 - 20:02

FF Unlimited... όχι δα να βάζουμε Final Fantasy στον τίτλο και να πασάρουμε ότι σκουπίδι να 'νε στο κοινό βρε παιδιά... =-=
επίσης... απέτυχα παταγοδώς να καταλάβω τι το τόσο τέλειο είχε το Madoka Magica... το art έκανε όλες τις ηρωίδες να μοιάζουν με τετράχρονα, η πλοκή ήταν overdone, το concept τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί και εν τέλει τίποτα δεν έβγαζε νόημα. Συγγνώμη fans ):

τοσα χρονια περασαν και ακομα να εκτιμησετε την τεχνη των mahou shojo ρε;

#867 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 30 August 2012 - 20:59

ενα εχω να πω.....DRAGONBALL GT !!!

αυτο το εκτρωμα δεν βλεποταν με τιποτα, το τελειωσα μονο κ μονο γιατι ειμαι fan του dragonball, αλλα καθε φορα που ξεκινουσε ενα επεισοδιο επρεπε να χω το gameboy διπλα για να κανω κανα break απο την αθλιοτητα!
Posted Image

#868 Akuma_Zee

Akuma_Zee

Starting...

• Members
  • 32 posts

Posted 05 November 2012 - 12:38

Το χειρότερο anime που έχω δει ποτέ είνaι το Detroit Metal City! Ξέρω ότι aρέσει σε πολλούς aλλά εγώ δεν μπόρεσa νa το δω ολόκληρο, ίσως νa με ενοχλούσε η μουσική που δεν είνaι ένa είδος που μου aρέσει..

Aπο θεμa μουσικης, οντως εινaι κaπως baρυ το metal που πaιζει. Υπaρχουν κaποιοι που εκaνaν drop λογω aυτου του θεμaτος...

Εγω θa ελεγa naruto/bleach, aλλa δεν μου πaνε γενικως τa shonen... Οποτε θa πω... Εμμμ... :hmmm: Δεν εχω. Ολa οσa ειδa μου aρεσaν

Shoganai :canthelp:
Posted Image

#869 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 November 2012 - 13:45

That famous shit.Dragon Ball Z.Καλα ενταξει τωρα....και καλα το καλυτερο shounen....bitch pleaze :canthelp:
Καπως μαρεσε σε καποιο σημειο αλλα...πραγματικα δεν πορωνομαι με τιποτα.Δεν μου παει η καρδια να χαλασω πολυτιμες ωρες (πολλες πολυτιμες ωρες) για να δω DBZ.
Το ανιματιον φταιει?Οτι δεν εχει ιστορια φταιει?ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ?Δεν ξερω τι παντως...δεν νομιζω οτι αξιζει το DragonBall + οτι αλλα shounen ειναι πολυ καλυτερα.

Edited by Itachi Akatsuki, 05 November 2012 - 13:48.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#870 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 05 November 2012 - 15:36

That famous shit.Dragon Ball Z.Καλα ενταξει τωρα....και καλα το καλυτερο shounen....bitch pleaze

To dragonball είναι ουσιαστικά η αρχή των shounen, εκει βασίστηκαν τα περισσότερα shounen όπου το ακολούθησαν βγάζωντας κάτι καλύτερο,(εδώ στο one piece το χει παραδεχτεί κιο ίδιος οτι έχει επιρεαστεί) αλλα ας μη ξεχνάμε και την εποχή του, λογικο είναι να μη σε "πορώνει" το σχέδιο, μιας και είναι αρκετα διαφορετικό απ'αυτο που έχουμε συνιθίσει σήμερα. Απο θέμα υπόθεσης δε νομίζω να γεμίζει κανέναν, εξάλου εστιάζει στις μάχες το συγκεκριμένο άνιμε..απο την άλη ως χειρότερο άνιμε δε θα το βάζα, κιας μη μου αρέσει ούτε εμένα τόσο..

but...

ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ?

και στο bleach το ιδιο πραμα δεν ισχύει όμως? και για να μη ξεφεύγω απο το θέμα, για μένα το bleach ειναι απο τα χειρότερα shounen που έχω δει, και νομίζω ίδια άποψη έχω φτάσει να έχω και για το ναρούτο, που αν και έχει καλές στιγμές, το σενάριο ασχημο δε το λες, αλλα μιας και μιλάμε για άνιμε ειναι καταστροφή. Πέρα των αυθονων φιλλερ, το animation έχει γίνει χειρότερο και απ'τα πιο ξεπεσμένα άνιμε..Αναροτίεμαι πως κρατάει να θεωρείται "τοπ" ακόμα..

και απο τα τα πιο πρόσφατα άνιμε που είδα, ως το πιο κατεστραμένο (και κακό ενοείται) βάζω το accel world, καιρό είχα να δω τέτοιο πραμα >.<

Edited by GhostPrince, 05 November 2012 - 15:41.

フカフカ