Δεν έχει καμία σχέση για μένα η μουσική ή οτιδήποτε άλλο με το αν θα πρέπει να σου αρέσει μια σειρά...Η αποψή μου βασιζόταν αποκλειστικά στην εξέλιξη της ιστορίας...Αν δε σου αρέσει μια ιστορία όσο υπεροχα να ναι όλα τα υπόλοιπα δε μπορείς να τη δεις...Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι η προσωπική μου άποψη για μια σειρά έγινε ολόλήρο θέμα...Μάλλον είμαι κακόγουστη τι να κάνουμε. Αλλά αν δε μου αρέσει δε μου αρέσει και τέλος...Δε θα αλλάξει η γνώμη μου ούτε γιατί η σειρα σημάδεψε μια γενιά ούτε για την καταπληκτική της μουσική ούτε για τίποτα άλλο...!!! Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία διαφωνεί μαζι μου αλλά όπως σέβομαι τη γνώμη σας παρακαλώ να σεβαστείτε και τη δική μου...Ευχαριστώδεν ειπα πως γινεται καλυτερο μετα; τι λες!
οπως και να εχει, μαλλον θα την ειδε με ωτοασπιδες και δεν θα ακουσε την υπεροχη μουσικη του Takeo Watanabe, o oποιος την ειχε χρησιμοποιησει και σε παλιοτερη σειρα.
αλλα τετοιες σειρες δεν τις βλεπαμε μονορουφι, περνουσαν μηνες, ακομα και χρονια μεχρι να τις δουμε ολοκληρωμενες. οποτε λογικο να χαλαρωνει λιγο η συναισθηματικη φορτιση μιας εβδομαδας. πχ λεγαμε "τι θα γινει η Καντυ; τι θα την κανει αυτος ο μεξικανος ο Γκαρσια; θα την πουλησει;' βλεπεις το επομενο επεισοδιο, τσουπ, τελικα καλος ανθρωπος φαινεται. τσαμπα ανυσηχουσα, αι σιχτιρ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Utaku: 28 Ιούνιος 2012 - 14:50