Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#841 Utaku

Utaku

Tuturuu!!!

• Members
  • 166 posts

Posted 28 June 2012 - 14:39

δεν ειπα πως γινεται καλυτερο μετα; τι λες!

οπως και να εχει, μαλλον θα την ειδε με ωτοασπιδες και δεν θα ακουσε την υπεροχη μουσικη του Takeo Watanabe, o oποιος την ειχε χρησιμοποιησει και σε παλιοτερη σειρα.

αλλα τετοιες σειρες δεν τις βλεπαμε μονορουφι, περνουσαν μηνες, ακομα και χρονια μεχρι να τις δουμε ολοκληρωμενες. οποτε λογικο να χαλαρωνει λιγο η συναισθηματικη φορτιση μιας εβδομαδας. πχ λεγαμε "τι θα γινει η Καντυ; τι θα την κανει αυτος ο μεξικανος ο Γκαρσια; θα την πουλησει;' βλεπεις το επομενο επεισοδιο, τσουπ, τελικα καλος ανθρωπος φαινεται. τσαμπα ανυσηχουσα, αι σιχτιρ.

Δεν έχει καμία σχέση για μένα η μουσική ή οτιδήποτε άλλο με το αν θα πρέπει να σου αρέσει μια σειρά...Η αποψή μου βασιζόταν αποκλειστικά στην εξέλιξη της ιστορίας...Αν δε σου αρέσει μια ιστορία όσο υπεροχα να ναι όλα τα υπόλοιπα δε μπορείς να τη δεις...Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι η προσωπική μου άποψη για μια σειρά έγινε ολόλήρο θέμα...Μάλλον είμαι κακόγουστη τι να κάνουμε. Αλλά αν δε μου αρέσει δε μου αρέσει και τέλος...Δε θα αλλάξει η γνώμη μου ούτε γιατί η σειρα σημάδεψε μια γενιά ούτε για την καταπληκτική της μουσική ούτε για τίποτα άλλο...!!! Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία διαφωνεί μαζι μου αλλά όπως σέβομαι τη γνώμη σας παρακαλώ να σεβαστείτε και τη δική μου...Ευχαριστώ :)

Edited by Utaku, 28 June 2012 - 14:50.

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!

#842 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 28 June 2012 - 14:42

Zetman by faaaaar. Διέλυσε την ατμόσφαιρα του manga, πετσόκοψε την ιστορία, πετσόκοψε επίσης χαρακτήρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά χωρίς κανείς δεκάρα να δίνει καθώς το character development ήταν ανύπαρκτο ή downright παράλογο, μουσική τίποτα, συναίσθημα μηδέν, πλοκή = bwahahaha, what? Character design απαίσιο, animation σιγά τ' αβγά. Και κυρίως και πάνω απ' όλα, τόσο φαλλοκρατισμό μαζεμένο πουθενά δεν έχω συναντήσει, σε σημείο που όταν εμφανιζόταν γυναικείος χαρακτήρας, χωρίς καμιά απολύτως εξαίρεση, να θέλω να σπάσω την οθόνη. Πώς τα κατάφερε και τα μάζεψε όλα αυτά, ακόμα αναρωτιέμαι. Ήθελε πολύ προσπάθεια.

Edited by DiamondsofBlood, 28 June 2012 - 14:46.

#843 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 June 2012 - 15:09

Δεν έχει καμία σχέση για μένα η μουσική ή οτιδήποτε άλλο με το αν θα πρέπει να σου αρέσει μια σειρά...Η αποψή μου βασιζόταν αποκλειστικά στην εξέλιξη της ιστορίας...Αν δε σου αρέσει μια ιστορία όσο υπεροχα να ναι όλα τα υπόλοιπα δε μπορείς να τη δεις...Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι η προσωπική μου άποψη για μια σειρά έγινε ολόλήρο θέμα...Μάλλον είμαι κακόγουστη τι να κάνουμε. Αλλά αν δε μου αρέσει δε μου αρέσει και τέλος...Δε θα αλλάξει η γνώμη μου ούτε γιατί η σειρα σημάδεψε μια γενιά ούτε για την καταπληκτική της μουσική ούτε για τίποτα άλλο...!!! Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία διαφωνεί μαζι μου αλλά όπως σέβομαι τη γνώμη σας παρακαλώ να σεβαστείτε και τη δική μου...Ευχαριστώ :)

περιμενε να φτιαξει η διαθεση σου και ξαναδεστη. ξερεις ποσες σειρες χαραμησα ετσι και επρεπε να ξαναδω, χρονια μετα; τοτε απορουσα που δεν μου αρεσαν....

#844 Utaku

Utaku

Tuturuu!!!

• Members
  • 166 posts

Posted 29 June 2012 - 16:28

περιμενε να φτιαξει η διαθεση σου και ξαναδεστη. ξερεις ποσες σειρες χαραμησα ετσι και επρεπε να ξαναδω, χρονια μετα; τοτε απορουσα που δεν μου αρεσαν....

Συγγνώμη αλλά δε θα κάτσω πάλι να δω 100 και επεισόδια από μια σειρά που με ψυχωπλάκωσε και στο τέλος με απογοήτευσε απλά επειδή κάποιος δε μπορεί να δεχτεί ότι δεν ταιριάζει στα γούστα μου...

#845 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 June 2012 - 16:35

Μα όχι πρέπει. Watch it until you like it! :P j/k

Αnw Utaku μην το παίρνεις τόσο προσωπικά. Συζήτηση γίνεται. Ούτε άγουστη σε είπε κανείς, ούτε να σου επιβάλλει με το στανιό ότι πρέπει να σου αρέσει η Candy. Είπες κάτι και ξεκίνησε μια ανταλλαγή απόψεων χωρίς να σημαίνει όμως ότι έχει το post σου ως κέντρο. Και αν σου κάνει κάποιος μια ευγενική παραίνεση είναι επειδή έχει καλές προθέσεις οπότε δεν υπάρχει λόγος για να ανεβαίνουν οι τόνοι.

#846 Utaku

Utaku

Tuturuu!!!

• Members
  • 166 posts

Posted 29 June 2012 - 17:00

Συγγνώμη αλλά νομίζω ανταλλαγή απόψεων σημαίνει ότι δέχομαι και σέβομαι τη γνώμη σας αλλά κάνετε κι εσείς το ίδιο με τη δική μου...Και ίσως το παρεξήγησα αλλά όταν κάποιος αναφέρεται σε με να λέγοντας ειρωνικά "μαλλον το είδε με ωτοασπίδες" και "πως δε γινεται να σου αρέσει μια σειρά που σημάδεψε μια γενιά" δε νομίζω ότι η πρόθεσή του έιναι να κάνει συζήτηση αλλά απλώς να επιβάλει τη γνώμη του...Ειλικρινά δεν τα έβαλα με κανέναν και συγγνώμη αν ανέβασα τους τόνους...Και πραγατικά δε με ενοχλέι να με πει κάποιος κακόγουστη δεν είπα ποτέ αυτό.. Αυτό που θέλω και ξαναείπα είναι αν γίνεται κάποιοι να σεβαστούν τη γνώμη μου όπως σέβομαι κι εγώ τη δική τους...:)

#847 V-Phobos

V-Phobos

Remember The Name...

• Members
  • 120 posts

Posted 29 June 2012 - 17:56

Ας πω κι εγώ το Anime που είδα και μέχρι να τελειώσει κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου με τα δόντια μου.
Το χειρότερο anime που έχω δει είναι το... Vampire Knightα + Guilty !!!

Ήταν το πρώτο (και το τελευταίο) anime της κατηγορίας Bishounen - Shoujo κτλ που είδα. Η υπόθεση εξελίσσονταν πολυυυυ αργά σε σημείο που όταν τελείωνε το επεισόδιο είχα την εντύπωση ότι έχουν περάσει δύο-τρεις ώρες... Αυτό ήταν το κύριο στοιχείο που έκανε αυτό το anime το χειρότερο για μένα. Σχεδίαση - μουσική και λοιπά επισκιάστηκαν από το Slow motion της υπόθεσης.

:hero: Make peace ~ Not War ... :hero:

#848 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 June 2012 - 18:15

Το χειρότερο anime που έχω δει είναι το Candy-Candy. Και πριν με ρωτήσετε, ναι έχω δει και Naruto.

Spoiler: off-topic

Edited by Napster, 29 June 2012 - 18:16.

#849 GodsGarden

GodsGarden

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 30 June 2012 - 16:46

Paprika και πάλι καλά που δε βλέπω αλλά αν έβλεπα ολα τα Yaoi
Skynet becomes self-aware : 001100010010111100110000

#850 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 June 2012 - 16:55

Αφού δεν τα έχεις δει πώς μπορείς να κρίνεις ότι είναι τα χειρότερα anime? :S

xbJ3b2w.jpeg

#851 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 30 June 2012 - 16:56

Paprika best movie ever

HnH5aB0.jpg

#852 GodsGarden

GodsGarden

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 30 June 2012 - 17:13

Είναι απλό είναι Yaoi δε θέλει και ερώτημα και το Paprika ασυνάρτητη αηδία που πέταμε εκεί ότι
να ναι για το παίξουμε ψαγμένοι...
Skynet becomes self-aware : 001100010010111100110000

#853 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 June 2012 - 17:18

Δεν θέλει και ρώτημα γιατί? Γιατί θεωρείς δεδομένο ότι είναι άθλια αφού επαναλαμβάνω δεν έχεις δει?

Και φυσικά δεν είναι θέμα αν σου αρέσει το είδος αλλά εδώ συζητάμε για τα χειρότερα anime από πλευράς υπόθεσης, σκηνοθεσία, animation και διάφορα άλλα κριτήρια οπότε προϋπόθεση είναι να τα έχουμε δει.

Επομένως πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να βάζεις στα χειρότερα anime ένα ολόκληρο είδος ειδικά όταν δεν έχεις κάποια επαφή...

Καλά και για το paprika διαφωνώ αλλά τουλάχιστον αυτό το έχεις δει...

xbJ3b2w.jpeg

#854 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 June 2012 - 17:46

Συγγνώμη αλλά νομίζω ανταλλαγή απόψεων σημαίνει ότι δέχομαι και σέβομαι τη γνώμη σας αλλά κάνετε κι εσείς το ίδιο με τη δική μου...Και ίσως το παρεξήγησα αλλά όταν κάποιος αναφέρεται σε με να λέγοντας ειρωνικά "μαλλον το είδε με ωτοασπίδες" και "πως δε γινεται να σου αρέσει μια σειρά που σημάδεψε μια γενιά" δε νομίζω ότι η πρόθεσή του έιναι να κάνει συζήτηση αλλά απλώς να επιβάλει τη γνώμη του...Ειλικρινά δεν τα έβαλα με κανέναν και συγγνώμη αν ανέβασα τους τόνους...Και πραγατικά δε με ενοχλέι να με πει κάποιος κακόγουστη δεν είπα ποτέ αυτό.. Αυτό που θέλω και ξαναείπα είναι αν γίνεται κάποιοι να σεβαστούν τη γνώμη μου όπως σέβομαι κι εγώ τη δική τους... :)

αλλο σεβομαι και αλλο φοβαμαι. σιγα μην παρεξηγηθουμε για την Καντυ!

Το χειρότερο anime που έχω δει είναι το Candy-Candy. Και πριν με ρωτήσετε, ναι έχω δει και Naruto.

Spoiler: off-topic

αφου ειδες 110 επεισοδια σου αρεσε, αλλιως θα το παρατουσες. αστα αυτα. και εσυ και η αλλη!

#855 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 June 2012 - 18:00

αφου ειδες 110 επεισοδια σου αρεσε, αλλιως θα το παρατουσες. αστα αυτα. και εσυ και η αλλη!

Δεν έχω δει Candy-Candy αλλά έτσι για την συμμετοχή ήθελα και 'γω να το πω.