Σίγουρα το Candy Candy...!!! Συγκινητική ιστορία αλλά τραβηγμένη απο τα μαλλιά κατά τη γνώμη μου...!!! Ακόμα κλαίω το χρόνο που έχασα...
ακομα στην αρχη εισαι. βιαζεσαι. εχεις να δεις σειρες που μπρος σε αυτες η Καντυ θα φανταζει αριστουργημα.
Posted 27 June 2012 - 14:27
Σίγουρα το Candy Candy...!!! Συγκινητική ιστορία αλλά τραβηγμένη απο τα μαλλιά κατά τη γνώμη μου...!!! Ακόμα κλαίω το χρόνο που έχασα...
Posted 27 June 2012 - 14:34
Edited by filmmusic, 27 June 2012 - 14:38.
Posted 27 June 2012 - 14:39
Posted 27 June 2012 - 14:45
Ενώ το 90% των άνιμε που έχουν να κάνουν με φαντασία,mecha, επιστ. φαντασία κτλ. είναι βγαλμένα απ'τη ζωή;
OMG!!
Το είδες μεγάλη φαντάζομαι ε;
Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για τη σειρά που έχει καρφωθεί στις καρδιές των περισσότερων Ελλήνων που μεγάλωσαν στη δεκαετία του 80.
Συγνώμη για το σαρκασμό, αλλά αυτό το επιχείρημα, για οτιδήποτε οπτικοακουστικό (ταινία, anime, κιν. σχέδια κτλ) δε με καλύπτει καθόλου.
Το λέω και για όποιον προβάλλει τέτοια επιχειρήματα για να πει ότι δεν του αρέσει κάτι.
Οτιδήποτε άλλο το δέχομαι..
Ξέρεις από την αρχή όμως ότι βλέπεις κάτι που έχει προκύψει από τη φαντασία κάποιων ανθρώπων οπότε εκ των πραγμάτων δε θα είναι ρεαλιστικό..
Posted 27 June 2012 - 14:48
Νοstalgia goggles are never an excuse.
Edited by filmmusic, 27 June 2012 - 14:52.
Posted 27 June 2012 - 14:49
Περίμενα κάτι πιο παραμυθένιο απο σειρά που όταν παιζόταν την έβλεπαν παιδιά...
Posted 27 June 2012 - 14:52
Πόσο;Αυτό ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα.
Περίμενες δηλαδή κάτι ακόμα πιο υπερβολικό;
Posted 27 June 2012 - 15:04
Δεν το πρόβαλα σαν επιχείρημα, αλλά σαν έκπληξη..
Οκ, δεκτό αυτό που λες και για τα άλλα ανιμε.
Η Candy Candy όμως, (ή οποιαδήποτε άλλη σειρά), δεν πρεσβεύει τη ρεαλιστικότητα.
Είναι σκοπός της και στόχος της σειράς να είναι υπερβολικό το σενάριο και οι αντιδράσεις των χαρακτήρων κτλ όπως λες..
Οπότε άλλο να πεις:
Δε μου αρέσει πχ η Λάμψη του Φώσκολου γιατί είναι τραβηγμένο το σενάριο κτλ.
και άλλο να πεις
Δε μου αρέσει η Λάμψη επειδή δε μου αρέσει το ΕΙΔΟΣ.
Η πρώτη πρόταση για μένα είναι μη αποδεκτή, ενώ η δεύτερη είναι δεκτή.
Posted 27 June 2012 - 15:31
Μα το να λες ότι κάποιος πρέπει να αγαπήσει την Candy Candy επειδή την είδε μικρός (άσχετα με το τι θα πιστευε αν την έβλεπε τώρα) είναι από μόνο του ένα επιχείρημα και μάλιστα ένα επιχείρημα το οποίο δεν ισχύει.
Posted 27 June 2012 - 20:23
Posted 27 June 2012 - 20:33
Posted 28 June 2012 - 14:08