Εγω πιστευω πως ειναι το When they cry.Χωρις καποια κεντρικη υποθεση
Tell me you're joking,right?
On-topic,εγω θεωρω το Bobobo-bo-bobobo ως ενα απο τα χειροτερα ανιμε..Πιστευω οτι ειναι ο ορισμος του randomness,της βλακειας κ της καφριλας.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2010 - 22:16
Εγω πιστευω πως ειναι το When they cry.Χωρις καποια κεντρικη υποθεση
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 17:44
Από πότε το randomness κι η καφρίλα αποτελούν αρνητικά στοιχεία για μια κωμωδία;On-topic,εγω θεωρω το Bobobo-bo-bobobo ως ενα απο τα χειροτερα ανιμε..Πιστευω οτι ειναι ο ορισμος του randomness,της βλακειας κ της καφριλας.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 17:07
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 21:31
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 05:52
E; Mια μετάφραση, παρακαλώ;σιρα για πεδια ανο τον noob
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 07:27
="σιρα για πεδια ανο τον noob"
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 23 Σεπτέμβριος 2010 - 07:34

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 18:58

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 22:13
Αποκρυπτογράφηση, εννοιολογική ανάλυση, απόπειρα 1η:
=
"Σειρά για παιδιά άνω των n00b"
Καταρχάς πιστεύω ότι είναι φανερή η ειρωνεία, της φράσεως έξω από το απόφθεγμα, ο συγγραφεύς πιθανότατα αγαπάει αυτή τη σειρά και μέσω ενός αινιγματικού και αντιφατικού μονολόγου θέλει να εντρυφήσει σε σημαντικότερα ζητήματα από το πιο ανιμέ δεν είναι καλό. Να μας ανοίξει με δυο λόγια τα μάτια.
Είναι μια αλληγορία, ότι τα n00bs είναι σαν μικρά παιδιά λόγω του λίγου χρόνου που έχουν καταναλώσει στο διαδίκτυο και τα ανιμέ. Οπότε εννοεί ότι η σειρά δεν είναι για αυτούς, αλλά για πιο μεγάλους/προχωρημένους σε αυτόν τον τομέα, τους οποίους όμως αποκαλεί επίσης παιδιά.
Αυτή η ευφυέστατη επανάληψη της έννοιας του παιδιού με τις λέξεις παιδιά/n00bs καθώς και η παιγνιωδώς ατημέλητη γραφή είναι οι ενδείξεις, 3εις σε αριθμό ~ πιστεύω είναι εμφανής ο συμβολισμός στη χρήση του "μαγικού" αριθμού "3" ~ ότι κατά βάθος όλοι παιδιά είμαστε, είτε n00bzors είτε oldfags.
Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις τέτοια ποστ να μάχονται κατά της ιντερνετικής προκατάληψης με τέτοιο ποιητικό και ευρηματικό τρόπο.
Και τέλος, το νόημα που σοφά αφήνει να εννοηθεί, ότι μέσα από μια πορεία αυτογνωσίας με τα anime στο πλάι μας, θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε πνευματική και ψυχική ωρίμανση.
Εύγε!
Ειναι τοσα χαλια??Και ηθελα να το αρχισω...Εγω πιστευω πως ειναι το When they cry.Χωρις καποια κεντρικη υποθεση
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 22:28
Εμεινα στον τοπο με το ποστ σου Ειναι τοσα χαλια??Και ηθελα να το αρχισω...
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 22:54
Υπάρχει κεντρική υπόθεση αλλά γίνεται εμφανής μόλις στα τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το χειρότερο anime ever.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 00:00
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 20:33
Πως σου πάει η ψυχή να το πεις αυτό για ένα anime τόσο γλυκούλικο κι αθώο...ontopic-το hamtaro ειναι πραγματικα αθλιο...
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 21:21
elfen lied
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 21:28
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 21:33
Και γι'αυτο εχουμε αυτο το thread, για να ξεχωριζουμε τα γουστα μας και να λεμε ποιο ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ το χειροτερο anime ολων των εποχων. Αλλα οπως φαινεται λιγοι μπορουν να κανουν τον διαχωρισμο μεταξυ "Worst Anime ever" και "Ενα ανιμε που δεν ταιριαζει με τα γουστα μου".

*waving intensifies*